Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
462.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana her istediğim zaman geliyor NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aylık 260₺ karşılığında TT 50GB data paketine geçiş için bugün başvurumu yaptım. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.

Fırsatları Kaçırma! 😊

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Sinekten yağ çıkarıyorlar NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

Asıl önemli olan SMS sorunu ve volte desteği olmaması yok dııt sesi yokmuş çok mu önemli diğer sorunların yanında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Better Call Berger kullanıcısına yanıt

O yüzden NetGSM in yanında bir diğer operatör hattı daha olmadan olmuyor. Yoksa vay SMS gelmiyor, vay hiçbir yere kayıt kuyut işleri için numaramı kabul etmiyor der durursun.

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Hocam size göre sorun sms dir bana göre sorun VoLte'dir forumda insanlar şikayetlerini yazıp yardımlaşmıyorsa amacı ne ?

Haa şu konuda haklısınız memnun kalanların çoğu tenezül edip yazmaz.

• İstediğim bir numara boşta olduğu için yeni hat aldım. Yurtdışı kayıtsız telefonumda 4 aylık sim kullanım süresi içinde çalışıyor.

Şimdi vowifi, volte ve fibabank sms işi çözülmesini bekliyorum. Bunlar halledildiği zaman eski hattımı tamamen kapatıp netgsm müşterisi olarak yoluma devam edeceğim.

• teknoyms kullanıcısına yanıt

Arkadaşım yaz sorununu yazma diyen mi var. Memnun kalan da yazıyor kalmayan da demek ki siz memnun kalanları okumuyorsunuz NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

Dııt mevzuuna takıldı isen takılmaya devam et çünkü ben birini aramışım dııt etmeden açmış çok mu önemli Allah'ın seversen. Ki bu sorun olarak görünen şey diğer operatörler de bile oluyor. Mesela karşı tarafın telefon elinde olabilir daha çalma sesi duyulmadan hemen açabilir de vs vs çokta takılacak bir şey değil. Takılacak asıl sorun volte sonra da SMS sorunu firmaların NetGSM i tanımıyor olmasıdır.

• ödenmemiş faturam yok arama yapıyorum mobil veri 4g açık ancak internete bağlanamıyorum sebebi ne olabilir

APN AYARI YAPTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 26 Ekim 2024; 23:50:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Uçak moduna almayı deneyin olmadı telefonu yeniden başlatın.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Bu pakete konuşma paketi alınabiliyor mu hocam?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam. Sadece data

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Karşı taraf ses gelmediğini görünce kapatıyor hep biz arıyoruz dakika bitiyor 🤣

• Merhaba

Giden aramaların çoğunda dıt sesi gelmiyor. Bu sorunla ilgili bir çalışma var mı?

• İki aydır 166 tl lik faturam 400 tl üzeri geliyor hemen kaçtım kullanmadığım halde 10 defa ek 1 gb paketi tanımlanmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

Ses duyulmaması sorunu herkeste var anlaşılan. Bende telefon mu arıza yapıyor diyordumNETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

• ipekyolu37 İ kullanıcısına yanıt

Hakkınızı aradınız mı? Birde telefon ile NetGSM data kullanımı karşılaştırma yapsaydınız. Belki de paketiniz bitiyor ve telefon da data kısıtlaması koymadı iseniz kota aşımı gerçekleşiyor.

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Olur o arada normaldir, ille duyacaksınız diye bişey yok yontma taş çağında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 27 Ekim 2024; 12:39:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Çaktırma biz telaptız ses duymadan da iletişim kurabiliyoruz. Hem vücut dili diye bir şey var ses nedir yahu NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

• Merhaba,

Türkiye Finans ile kullanan oldu mu?

Sms entegrasyonu düzgün mü?

• Yemeksepeti giriş için onay kodu gelmiyordu hala öyle mi durum?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.