NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (312. sayfa)

-
-
Aylık 260₺ karşılığında TT 50GB data paketine geçiş için bugün başvurumu yaptım. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Sinekten yağ çıkarıyorlar
Asıl önemli olan SMS sorunu ve volte desteği olmaması yok dııt sesi yokmuş çok mu önemli diğer sorunların yanında...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O yüzden NetGSM in yanında bir diğer operatör hattı daha olmadan olmuyor. Yoksa vay SMS gelmiyor, vay hiçbir yere kayıt kuyut işleri için numaramı kabul etmiyor der durursun.
Hocam size göre sorun sms dir bana göre sorun VoLte'dir forumda insanlar şikayetlerini yazıp yardımlaşmıyorsa amacı ne ?
Haa şu konuda haklısınız memnun kalanların çoğu tenezül edip yazmaz.
İstediğim bir numara boşta olduğu için yeni hat aldım. Yurtdışı kayıtsız telefonumda 4 aylık sim kullanım süresi içinde çalışıyor.
Şimdi vowifi, volte ve fibabank sms işi çözülmesini bekliyorum. Bunlar halledildiği zaman eski hattımı tamamen kapatıp netgsm müşterisi olarak yoluma devam edeceğim.
Arkadaşım yaz sorununu yazma diyen mi var. Memnun kalan da yazıyor kalmayan da demek ki siz memnun kalanları okumuyorsunuz
Dııt mevzuuna takıldı isen takılmaya devam et çünkü ben birini aramışım dııt etmeden açmış çok mu önemli Allah'ın seversen. Ki bu sorun olarak görünen şey diğer operatörler de bile oluyor. Mesela karşı tarafın telefon elinde olabilir daha çalma sesi duyulmadan hemen açabilir de vs vs çokta takılacak bir şey değil. Takılacak asıl sorun volte sonra da SMS sorunu firmaların NetGSM i tanımıyor olmasıdır.
ödenmemiş faturam yok arama yapıyorum mobil veri 4g açık ancak internete bağlanamıyorum sebebi ne olabilir
APN AYARI YAPTIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 26 Ekim 2024; 23:50:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak moduna almayı deneyin olmadı telefonu yeniden başlatın.
Bu pakete konuşma paketi alınabiliyor mu hocam?
Hayir hocam. Sadece data
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karşı taraf ses gelmediğini görünce kapatıyor hep biz arıyoruz dakika bitiyor 🤣
-
Merhaba
Giden aramaların çoğunda dıt sesi gelmiyor. Bu sorunla ilgili bir çalışma var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki aydır 166 tl lik faturam 400 tl üzeri geliyor hemen kaçtım kullanmadığım halde 10 defa ek 1 gb paketi tanımlanmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ses duyulmaması sorunu herkeste var anlaşılan. Bende telefon mu arıza yapıyor diyordum
Hakkınızı aradınız mı? Birde telefon ile NetGSM data kullanımı karşılaştırma yapsaydınız. Belki de paketiniz bitiyor ve telefon da data kısıtlaması koymadı iseniz kota aşımı gerçekleşiyor.
Olur o arada normaldir, ille duyacaksınız diye bişey yok yontma taş çağında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 27 Ekim 2024; 12:39:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaktırma biz telaptız ses duymadan da iletişim kurabiliyoruz. Hem vücut dili diye bir şey var ses nedir yahu
Merhaba,
Türkiye Finans ile kullanan oldu mu?
Sms entegrasyonu düzgün mü?
Yemeksepeti giriş için onay kodu gelmiyordu hala öyle mi durum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X