< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (313. sayfa)

-
-
Bu pakette illa modem de almak gerekiyor mu yoksa sadece telefon üzerinden data paketi olarak kullanılabiliyor mu?
-
Bahsettiğim modemsiz paket. Telefonunuza takıp kullanabilirsiniz. Varsa modeminizde de kullanabilirsiniz. Modemli paketi de var. Taahhut bitince mobil modem abonenin oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim hocam.
Güle güle kullan.
-
-
Merhaba,konu hakkında incelemelerimiz devam ediyor. -
Net gsm'e geçmek için tek tereddüt ettiğim şey bu durdurma özelliğinin olmaması
İnterneti dakikası sms'i biten kişi isterse paket alır istemezse hesap kesim tarihine kadar bekler neden böyle tuzaklar kurup vatandaşı soyuyorlar ki
Durdurma özelliği gelse anında 4 hat taşıyacağım
-
bende kızımın hattı tasıdım 4gb bitmiş 1 gb otomatik satın almış 19 tl ye telefonun ayalarında iternetini durduracağım artık geçmesin diye
-
Ek paket varken ana paketten yiyor, önceliklendirmede bozuk onuda söyle.
-
Müşteri hizmetlerine sor buradan birşey söylemek imkansız
bu fatura değil ödediğine dair fatura çıkmış borç değil
-
Bu çok saçma bir durum. Kullanıcı istemeden paket tanımlamasımı oluyor? Gördüğüm kadarıyla paket bitimi durdurma seçeneği de yok. Eğer taşıma yaptığım hatta da böyle saçma şeyler olursa hiç durmam kaçarım. Vodafone olur Turkcell olur. NetGSM in aklını başına alması lazım. Sonuçta kullanıcıya isteği dışında paket tanımlaması yapmak çok saçma geldi bana. Bunun yasal bir dayanağı olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben telefona veri ayarı yaparak sınırı koyarım internetim bitmeye yakın mobil veriyi de kapatırım ama bu mobil operatörlere güvenemiyorum ayrıca bu İnterneti kendim bulduğum çözümlerle hallettim diyelim peki sms ve dakikaya nasıl bi çözüm bulmaya çalışayım niye bunlarla uğraşmak zorunda kalayım hadi hepsini geçtim yaşlı ve küçük yaşta insanlar bunlarla uğraşmaz
otomatik paket tanımlandı mı tanımlanmadı mı neden bunun kaygısına düşüp de acaba süpriz fatura gelir mi diye sürekli paronayak olayım
Merhaba, yaşadığınız durumun detayını abone numaranız ve iletişim bilgileriniz ile birlikte info@netgsm.com.tr adresimize mail göndermenizi rica ederiz. -
Merhaba, yaşadığınız durumu inceleyebilmemiz için abone numaranız ve iletişim bilgileriniz ile birlikte info@netgsm.com.tr adresine mail göndermenizi rica ederiz. -
Hep standart cevaplar veriyorsunuz farkındamısınız? Robot olduğunuzdan şüphe etmeye başladım. Firma yetkilisi olarak burada yer almışsınız ama insanları hep mail atın diye yönlendiriyorsunuz. Daha etkili bir destek için Turknet sayfasındaki arkadaşı örnek almanızı tavsiye ederim.@Netgsm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okulların sms sistemindende mesaj gelmiyor galiba bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X