Arac lpg'de gaz yemiyor
Dün akşam araba solluyorken birden pat diye ses geldi durdum bişey görmeyince devam ettim ardindan araba gaz kesti sanki pedalı birakmisim gibi gaz yemedi vites düştüm düzeldi. Bugünde arabada gaza basiyorum araba biraz patirdiyo 1/2 saniye sonra gaz yiyo vitesi 1de bi şekilde gazda gidiyor vitesi 2'ye attiktan sonra giderken birden gaz kesiyor. Benzide hiçbir problem yok jet gibi gidiyor. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ? Araba 1.4 2000 model palio
Hocalarim selamlar 2000 model fiat palio 1.4 araç aldım. Arabayı ilk aldiğimda soğukta rolanti dalganiyordu gazı bıraktımmı stop ediyordu. Akünün kutuk kutup başı gevşekti söktüm taktım ama tam sıkılmıyor ardından ben aküyü sök yak yapinca sorun çözüldü garip 3 lü bi kutup basi var internettede bulamadim ustaya götürdüm elimde kutup basindan yok bi geldiğinde değiştiririz bişey olmaz dedi. Dün gece arabaya gaz aldım mahalle arasina girdim önümdeki arabayı sollamak için gaza bastım paat diye ses geldi yavaşladım ardından bişey göremedim diye devam ettim. Biraz sonra araba gaz yemeyi bıraktı sanki pedala basmiyomuş gibi vites düştük tekrar düzeldi evin önüne geldim gaz veriyorum araba patir kütür ses cikartiyor tekliyo gaz yemiyo pedala basınca devir düşüyodu benzine atinca herşey normal gaz yiyodu. Evde misafir var diye biraktim onlar gidince tekrar bindim düzelmişti. Bu seferde hem gazda hem benzinde arabanin rolantisi kayboluyordu bi debriaja basiyorum araba rolantide bi basıyorum rolanti diye bişey yok stob ediyor. Gece gece mahalle arasinda kalmiyim diye eve geldim biraktim sizce bu sorun neden olur elektiriksel birşey mi başka bişeymi frene basinca veya sinyal verince arabanin farlari ve ekran ışıkları kısılıyo
Türk Telekom imzaya ne zaman gelir ?
Hocalarım türknetten türk telekom'a kesintisiz geçiş varmış çarşamba akşamı ona başvurdurdum 5 gün içinde kurye gelecek dediler ne gelen var ne giden. Sms'de gelmedi 444 1 444'ü arayinca başvuruda herhangi bir sıkıntı yok kurye bekleniyor diyor. Ama bana basvuru icin ne telekomdan ne dijital kuryeden mesaj gelmedi sizce ne yapmalıyım ?
Türknet'den Türk Telekom'a geçiş nasıl olur ?
Temmuzda gelecek zamlar için Taahütlü iss arıyorum. Türk Telekom Vdsl alt yapım var. Türksat Kablo ve TT arasında kaldım. Bu iki operatördede churn ile geçiş yokmuş. Acaba Türkneti kapattırmadan başvuru yapsam nasıl olur ? Türk Telekom Vdsl alt yapılı kablonet mi yoksa Türk Telekom mu tavsiye edersiniz ?
Ev ses sistemine oto teyp bağlama
Selamlar evde kullandıgım pc ses sistemi var bunun kabloları kırıldıgı için ses gelmeme durumu oluyor bunun kablolarını yenilemek istiyorum ancak eski oldugundan dolayı telefona mesaj vs gelice parazit yapıyor bunun yerine hoparlere direkt bir oto teyten çıkış almayı düşündüm sizce nasıl olur ? şöyle ucuz bir oto teyp alsam nasıl bir performan alırım ? birde beslemek için ekteki trafo olur mu ?
Okul ve film izlemek için aradada oyun oynamak için laptop ariyorum sizce linkteki ürün nasıl alınır mı yorumları güzel duruyor.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 286
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0