Tam cozum olmuyor maalesef, mobil veriyi kapatip oyle ucak moduna aldim,acik iken aldim bir cok kombinasyon denedim 4g yazisi gelsede internete girmiyor, en son denememde 4g+ gelince internete girdi. Bu sorunun bir cozumu yoksa hatti tekrar tasirim zaten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 24 Ekim 2024; 0:2:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (310. sayfa)

-
-
Bugün için sanırım bant daraltma var malum terör saldırısından dolayı. Yarın anlarız anlık mı sürekli mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle görünüyor diğer GSM ler de durum aynıymış
APN adını Netgsm'den Turkcell-ISP olarak değiştirip deneyebilir misiniz?
-
Bugun denedim suan sorun yok bende dun daratma oldu netgsm yavasti evde turknet normaldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba yüksek tarife ücretlerinden dolayı bir hattımı netgsm e taşıyacağım bu operatörde diğerlerinde olduğu gibi haftalık salla kazan sil süpür tarzı bir şey var mı yoksa sadece tarifemizdeki internetle mi yetiniyoruz.
Salla kazan vb. Programları yok. Tarifenizdeki interneti kullaniyorsunuz.
salla kazan tarzi uygulamalar yok uygun fiyatli oldugu icin
SMS sorunları devam ediyor mu acaba ?
Banka diyorsan devam ediyor
Hafta sonu Turk Telekom Cep magnet 50GB paketine taşıyacağım hattı. Bazen çok iyi bazen saç baş yolduruyor.
-
Eksikler giderilene kadar günümüzde uğraşılmaz ozaman.
Maalesef, Yeni firma. Hem destek olalım hem uygun fiyatlı dedik gerçi TT'de 50GB 260₺ bunlarda 290₺ ancak ne zaman sapıtacağı belli değil. Tam ihtiyacınız olduğu an elinizde kalabilir.
Özellikle benim için maç yayınları önemli.
-
Hocam hangi paket bu Türk Telekom 50 GB, 260 TL olan? Böyle bir şey olabileceğinden şüpheliyim
Netgsm'e geçmeden önce kullandığım paket. Bulunduğum bölgede TT zayıf çektiği için Netgsm'e geçmiştim. Ancak en azından çektiği yerde internet sorunu olmuyordu.
Ek bilgi olarak bayiler bu paketi sadece yeni hat olarak verebiliyor, taşıma isterseniz yetkileri yok. Taşıma TT müdürlüklerinden veya sitedeki mağazalardan yapılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 25 Ekim 2024; 10:47:30 > -
ilk gün 4g simgesi varken, ikinci günden sonra asla 4.5g aktif olmadı. sadece h+ yazıyor bu da bildiğim kadarıyla gprs. 2mb hız bile vermiyor. sadece interneti için almıştım. düzelmezse taşıyacağım.
-
-
Arkadaşlar netgsm taahhütlü mü sormak istedim.
Taahhüt yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X