Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.303
Cevap
207
Favori
473.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Operatörlerin birinci amacı numara ve tarife satmak değil mi

Böyle bir yatırıma mobil operatör girmeyecek de kim girecek

İddia ediyorum btk turkcell'e yeni prefix numaraları verseydi
    Ne netgsm mobil pazara ve numara satma işine girerdi nede turkcell trabzonspor ve bursaspor ihalelerine yüksek fiyat verip ihaleleri almaya kalkardı

Kullanılmamış temiz numaralar her geçen gün daha değerli olacak turkcell de bunu bildiği için arayış içerisinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dikkat edin her şeyde karşınıza çıkar,sizden tanıtım mesajına ve bilgilerinizi paylaşma izni isterler ki bilgilerinizi paylaşma izni basit bir durum değil,bu işin iyi pazarı var.

Dikkat edin kampanyalardan haberdar olma izni ayrıdır, bilgilerinizi kullanma paylaşma izni ayrıdır hep. Bilgilerinizi kullanma paylaimaya izin almak için 40 takla atarlar.

Bütün dalavere bu dediğimde dönüyor.

Şu yazım forumda herkese okutulmalı,biraz daha detaylı anlatılıp herkese okutulmalı.

O izni verdikten sonra,sana dolandırıcı mesajları da gelse,açacağın davalarda en sonunda davayı kaybeder 100 bin tl avukat masrafını ödemekle kalırsın.

Bilgilerinin paylaşjlmasına ve elektronik tanıtım iletilerine izin vermişsiin.

Ha,sahtekarlık yapan sahtekarlıktan alır cezasını ama senin numaranı ona veren satan ceza almaz. Çünkü izin vermişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

İddianızı hâlâ mantıklı bulmuyorum. Turkcell, şu an Türkiye Varlık Fonu'nda yer alan bir şirket. Yani hakim hisse sahibi devlet. Bir iş insanının şirketi olsa "hadi binde bir ihtimal" diyeceğim, size hak vereceğim. Kamu idaresindeki bir şirket, böyle dolambaçlı yollardan kazanç sağlamaya çalışır mı sizce? Sonuçta bu dolambaçlı yoldan elde edilecek gelir, şirketi yönetenlerin cebine girmeyecek.

Reklam için numara toplama senaryonuz da maalesef basit kalıyor. Turkcell üç gün TV'ye reklam verip HEDIYE yazıp şu numaraya gönderen herkese alt limitsiz 100 TL Migros, Hepsiburada vb. hediye çeki veriyorum dese kaç milyon telefon numarasını pazarlama izni de alarak toplar. Böyle numara toplamak için kim GSM operatörü kurar Allah aşkına?!

Avrupa'da her GSM operatörü kendi baz istasyonunu kurmuyor. Her banka, kendi ATM'sini kurmuyor. Bu, Türkiye'de neden böyle olmasın? Evet, hatırlamıyorum ama zamanında Telsim'in teklifini reddetmiş olabilir. Çünkü ülkede iki tane GSM operatörü vardı, gelişmeye çok açık bir sektördü, rekabet çok çetindi. Kim, en avantajlı olduğu konuda rakibine yardımcı olmak ister ki?! Ama şimdi durum böyle mi? Sektöre 30 yıl sonra giren bir GSM operatörüne "el uzatmak", sektördeki üç büyük oyuncuya sinek ısırığı kadar zarar vermez.

• Arkadaşlar selamlar, turkcell den netgsm e geçmeyi düşünüyorum. Sanırım Turkcell altyapısını kullanıyor. Bankalardan yada uygulamalardan hala sms gelmiyormu acaba yakın zamanda geçip de aydınlatacak var mı ?

www.netgsm.com.tr
    Bireysel Mobil Hat - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/gsm/bireysel/mobil-hat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Öncelikle güzel görüşleriniz için teşekkür ederim.

Burası akademi değil haliyle bilimsel veya resmi bir di kullanmak, her yazdıklarımızı kanıta dayandırmak zorunda değiliz dedğiniz gibi. Tabir bir de her bilginin kanıtlı olamayacağı, dedikodu piyasası gerçeği de var. Ancak burada yine elimizde mantık ilişkisi kurabileceğimiz ufak da olsa dayanaklar olması gerekir. Netgsm'in kısıtlı mobil operasyonu (bunun içerisine hat satmaktan, numara satmaya, m2m'e değin koyun) Turkcell çapında bir şirket için devede kulak. Turkcell buradan gelecek parayı ne yapsın. Onun derdi tozuyla uğraşmaya değmez. Turkcell için olsa olsa bu işin kira parası ve veriyorsa teknik danışmanlık geliri ilgi çekici olabilir. Yoksa numara satılacak da para edecek de gelir yazılacak da iş Nasreddin Hoca'nın dikenlere koyunun yünü takılacak, iplik olacak hikayesine benziyor. Eğer Turkcell'in Netgsm'i paravan olarak kullandığı çok açık diyorsanız ben elle tutulu bir dayanak görmek isterim, bu olmadıkça mesele teori bazında kalır.

Netgsm'in Turkcell, Vodafone, Telekom seviyesinde onlara rakip olabilecek seviyede bir operasyon hedeflediğini düşünmüyorum. Şua akmasa da damlari düşük maliyetle işlerimizi sürdürürüx vizyonunda olduklarını düşünüyorum keza Adem Öcal'ın da basına yaptığı bir kaç açıklamadan da bu intibayı elde etmek mümkün. Tabi 5 sene sonra 10 sene sonra ne olacağını bilemeyiz ancak bugünkü vaziyet bunu işaret ediyor.

Telsim ve Avea ile ilgili meseleden haberim yok, böyle bir şey duymadım. Bilgi bulursanız bana iletin lütfen.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum

• Turkcell oradan gelecek üç kuruş için uğraşır mı, bence ihtimal dışı.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • arkadaşlar olay nedir tam olarak 2.hat olarak kullanabilirmiyim. turkcellden gelen arama netgsmden giden arama şeklinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Ne çalışmaymış ya sanki çok zor bir şeymiş gibi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şimdi ben çocuğun akıllı saati(wiky marka) için netgsm den hat aldım. Akıllı saatler için tavsiye edilmiyormuş. Alıp kullanan varmı acaba. İptal ettireyimmi yoksa 3 ay sonra bende numara taşımamı yapayım.Yardımcı olabilecek varmı.

• Facebook'a sponsorlu reklam vermiş netgsm özelden sordum WhatsApp Hepsiburada getir uygulamalarındaki doğrulama kodu geliyor yazdı cevap olarak merak eden varsa sorabilir uygulama adı vererek Facebooktan. Instagram hesabı da var oradan da cevap verirler herhalde bu arada numara taşıma 88 tl miş 109 değil
    bi de yorumlarda sormuşlar şimdilik 2 banka ile anlaşma yapmış deniz ve Halkbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 2 Şubat 2024; 12:54:42 >
  • Fiyatlar ucuz gibi evet ama hem taahhütsüz fiyatlar yani artabilir hem de hizmet almak biraz zor. Sizinle iletişime geçen kişiler bilgili ve gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorlar. Fakat geri planda yapılması gerekenler çok geç yapılıyor. Mesela başvuru yapıp tüm adımları tamamlayıp (e devlet onay, kimlik yükleme, 509 TL ödeme hepsi ok) ertesi gün merhaba şöyle kimlik göndereceksiniz, böyle e devlet onayı yapacaksınız, şu şekilde ödeme yapabilirsiniz diye arıyorlar. Yaptım zaten deyince burda yapılmamış görünüyor, baktıralım deniliyor. Ödeme onay sistemleri anlık çalışmıyor, sim kart kargo süreci de bence çok çok uzun. Her ne kadar kargo şirketini sebep gösterseler de kendilerinin yavaş hareket ediyor oluşları apaçık ortada.

Şirketlerle çalışan kişiler olduğundan bireysel abone beklentilerine aşina değiller.

Merhaba,fiyatlarından dolayı bu operatöre geçmeyi düşünüyorum ama bu ""doğrulama kodu gelmemesi "" sorunu nedir acaba.... anlayamadım.

• Bir de bulunduğum bölgede sadece türkcelll iyi çekiyor... Yalnız forumda netgsm in türkselin baz istasyonlarını kullanıp kullanmadığı da tartışılıyor.. söylediklerinden farklı bir durum var olabilir mi acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

www.netgsm.com.tr
    Bireysel Mobil Hat - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/gsm/bireysel/mobil-hat

• isikayhan kullanıcısına yanıt

1 seneden fazladır bekletiyorlar 2 bankayla anlaşabilmişler.  

Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.