Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.300
Cevap
210
Favori
463.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim vodafone hattımdan rehberde kayıtlı olmayan birini aradığım zaman aynısı oluyor, çoğu kişi ya banka sanıyor ya da vodafone müşteri hizmetleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abdullahazad kullanıcısına yanıt

denedim hocam m.h. yi arayarak sorunu çözdüm. teşekkürler cevabınız için.

• Numaramı Turkcell'e taşımıştım. Turkcell'de Upcall'a giriş yok. Paycell hesabı açma yok. Bildiğin 510lu numarayı tanımıyor Turkcell'in bazı servisleri. WhatsApp açtım. Telegram açtım. Numaram gözüme değerli gözüktüğü için kimseye vermedim. Bugün gittim Teknosacell'in 100 GB'lık data paketine taşıdım. 1 yıl böyle kullanacam bu numarayı

• Şu doğrulama SMS'lerini çözselerde kullansak keşke.

• Bu olmayacak gibi. Bir operatör açıldı, bir tek DH halkı biliyor. Ne reklamları var ne bir şeyleri. Bir ton sorunu olması da cabası.

• Zaten şuanda kimse geçmez ki. Günümüzde banka kullanmayan mı kaldı ? Liseli çocuklar bile Papara falan kullanıyor. Bankaları geçtim Gmail, Outlook, Whatsapp, Facebook vs vs gibi servislerden gelen şifre mesajlarıda gelmiyormuş. Bu devirde sadece alo demek için kim niye kullansın ki ? SMS işini acilen çözmeleri gerek.

• Artı kotaları da arttırmaları lazım SMS’ten ziyade, ya Netgsm ya Pelicell olması lazım biri sınırsız internet tarifesi ile geleceğiz demişti, ikisi de olabilir belki yalan yanlış olmasın, 50 GB’a yükseltmeleri lazım en az, sınırsız sunulana kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alalı 80 gün falan olmuştu sorunsuz taşıdım.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]
  • Bunların paketleri hep taahhütlü değil miydi ? Şuan baktım taahhütü kaldırmışlar. Bimcell gibi kafalarına estiği zaman zam yapabilirler yani.

• E devletten üzerime kayıtlı hatları sorguladiğim zaman neden netgsm'e kayıtlı numaram gözükmüyor

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Vestelcell gibi yalan olmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piri.reis kullanıcısına yanıt

diğer opt lerdeki gibi internet ayarları otomatik gelmiyor.internet ayarlarını kendin oluşturuyorsun

• 100 bin abone altındaki operatörlere olan abonelikler e-Devlet üzerinden görüntülenemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir şey daha öğrenmiş olduk

Zaten bi kaç aya bimcelle geçirip çocuğa vereceğim hattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F19B91FA8 -- 16 Temmuz 2023; 16:17:27 >
  • 88 TL kargo ücreti numara taşımada da var mı?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Evet, var.

Ben taşımak için başvurdum. Ama daha geçiş olmadı. 4. Gundeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Bende yakın zamanda netgsm den hat aldım daha 1 ay olmadı bile kargo ücreti 58 TL idi ne ara 88 TL oldu

• 🤦‍♂️

👉 Benzine ve mazota zam geldi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle Turkcell faturamin 200 tlye güncellenmesi nedeniyle numaramı taşıma başvurusu yaptım. Banka ve onay smsleri tahmini Ağustos ayını bulacak dediler tamam dedim. 29 tlik gsm paketine geçtim yarin evrakları yollayacağım hayırlısı bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.