Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
210
Favori
462.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bencede cok abartiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu 2 aydır pişman olduk resmen Netgsm'e geçtiğimize,şu saçmalığı bir düzeltin artık.. kendi Türk Telekom hattımdan , diğer netgsm hattını arıyorum..iki telefon yanyana..bende çalıyor ama netgsm hattın takıldığı telefonda zil çalmıyor..millette telefonu açmıyor sanıyor.. böyle rezillik olur mu..? başkentin göbeğinde bile hizmet veremeyecekseniz niye girdiniz ki bu işe..

Ayrıca mobil uygulamaya,hat resetleme acil olarak eklenmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Haziran 2024; 9:47:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Ankara da genel olarak turk telekom daha iyi hizmet veriyor

• Paket değişikliğini ay sonundami yapmalıyız arkadaşlar..

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Yani olacak iş midir? Ankara'da bile düzgün çalışmıyorsa taşrada nasıl çalışacak bu netgsm hattı?..arayanlarda diyor ki telefonu açmıyorsun..telefon çalmıyor ki açalım..

Malesef bu yeni hir olay degil turkcell kullandigim zamanda cekmedigi yer gordum yada arayan ulasamiyordu malum turkcell baz istasyonu kullaniyor

• dmrbrn kullanıcısına yanıt
    paket degisikleri nezaman bugun yapsaniz da ayin 1 inde aktif olur

• İnternet paketi yetmiyor kullanım desem öyle çok internet sömürecek kadar kullanımda yapmıyorum. 20 gb ana paketin üstüne 21 gb ek paket aldım. Daha yenilenmesine 8-9 gün var ve paket bitecek. Ben mi çabuk bittiğini düşünüyorum hissediyorum yoksa farkında olmadan aşırı mı kullanıyorum anlamış değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lxde kullanıcısına yanıt

ben telefonun kendi sayacı ile karşılaştırıyorum bire bir aynı çıkıyor. Yüksek ihtimalle diğer operatörlerde hediye internet falan verdiklerinden dolayı onlara göre biraz daha hızlı bitiyor gibi hissediyorsundur

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Dostum sen mevzuyu anlamamışsın ben yurtdışındayım uygulamaya hiç. bir şekilde giremiyorum onay sms'i yüzünden o yüzden hiç bir şekilde fatura da ödeyemiyorum yani 1001 tane lanet sorunu var.

• Lxde kullanıcısına yanıt

Çünkü kota 100 kb olarak düşüyor. Yani 1 kb bile harcasanız kotadan 100 kb olarak düşer. Dakikada aynı şekilde. 1 saniye bile konuşsanız 1 dakika olarak düşüyor. Bu yüzden çabuk bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Bende enparada netgsm gözükmüyor turkcell olarak mı ödüyorsunuz faturayı ?

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    netgsm uygulamasi uzerinden oduyorum

Sabah açtığım müşteri kaydına,Netgsm bu şekilde cevap vermiş.. Ankara'nın göbeğinde arayan ulaşamayacak ama onlarda bir sorun yokmuş.. neyse bu firma, bu mantıkla hiçbir şekilde ilerleyemez zaten...2 aylık netgsm macerasını burada bitireceğiz öyleyse
    NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Haziran 2024; 15:14:57 >

• Sınırsız paket lazım netgsm e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Turknet de aynı böyle. Bizde bir sorun yok, bütün sorunlar sizdedir, Turknet sorunsuzdur. Bizden olduğunu düşündüğünüz bir sorun varsa Türk Telekom yüzündendir.

Kendi fiber altyapılarında bile çok sorun oluyor. Sorunları kabul etmiyorlar.

Aynı sorun babamın hattında oldu. Annemin hat sorun çıkarmaz iken babamın hattı sürekli ulaşılamıyor hatası verdi. Bir ay zor dayandık. Geri bimcell'e döndük.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Bu mobil hat sorunu

• bomax01 kullanıcısına yanıt
    Çok saçma yahu..aynı adreste birinin hattı çalışırken diğerinin çalışmaması ve Netgsm'in buna hiçbir çözümünün olmaması..

Aynen. Çok defa arıza kaydı açtım. Güncelleme yaptık, telefonu kapatın açın dediler yine olmadı. Babam evden çarşıya çıkınca bazen sorunsuz çalışırdı.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.