< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (169. sayfa)

-
-
malesef sistemler yogunlukta hiz dusebiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de netgsm’e gecmeyi dusunuyordum ancak goruyorum ki yasanan problemler gundelik hayati etkileyecek cinsten sorunlar yaratiyor. turkcell baz istasyonlarini kullandirirken muhtemelen daraltma yoluna gitmis, bir takim teknik sinirlar getirmis ola ki, internet gitmeleri, arama problemleri vb sorunlar bas gosteriyor.
fiyatlar diger operatorlere gore uygun ancak sanirim su sartlarda 2. hat olarak ve buyuk ebeveynlere gore bir tahammul seviyesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet sikinti olmasada yinede 1 operator olarak kullanmak suan icin erken
İnternet kısmı bende hala pek düzelmiş gibi durmuyor. LTE yazıyor ama bağlantı ve hız olarak yerlerde. Bulunduğum bölgede sadece Turkcell altyapısı iyi çalışıyor. Ya yoğunluktan diye düşünüyorum yada başka bir şey var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefon kapatip actiniz mi
Sanirim bu kadar talebi kaldiramadi altyapilari, ya da turkcell tarafinda bir sikinti var. Sms sikintisi duzelirse ve limitsiz sosyal medyali ya da tamamen limitsiz paketler sunarlarsa tum hatlari tasiyacagim destek olmak icin.
Sorun yaşadığınızda telefonu yeniden kapatıp açmak yerine öncelikle uçak modunu deneyin.
-
Burada daha hiç bahsedilmemiş bir sorun yaşıyorum. 3 hat taşıdım. Annem ve anneannem kullanacak. Hatlar taşındı taktım. Sonra annem evden aradı, ben bunları ev telefonundan arayamıyorum dedi :) evde turknet İnternet ve ona bağlı dakikalar olan telefon hattı var. Numaraları ev telefonundan arayınca böyle bir numara yok diyor. Turknet i aradım söyledim ilgileneceğiz dediler.
Ara ara yapıyor cihazı kapat aç düzeliyor
dünkü başka türlüydü her türlü şeyi yaptım ağ ayarlarını sıfırlamak simi söküp takmak gibi
sabaha düzelmiş kendi kendine
O zaman sistemlerin de sorun olabilir, evde wifi olduğu için ben pek hissetmiyorum. Gün içinde de pek iletişimi engelleyen bir büyük sorunla karşılaşmadım. İnşallah daha iyi hizmet sunabilmek adına sorunları çözecek adımlar atarlar.
Arkadaşlar teknosacell taahhütüm ay sonunda doluyor.
Ay sonunu beklemeden numara taşısam sıkıntı çıkmaz değil mi?
-
Son 30 günde cayma.bedeli çıkmaz
Teşekkürler
-
Rica ederim
Uçak modu vs deniyorum ilk. Ama dediğim gibi bölgede sadece Türkcell’in daha aktif olması sonucu yoğunluktan kaynaklı. Akşama düzelmişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım ama telefon kapalıyken ve çekmediği zamanlar birisi arayınca uyarı mesajıda gelmiyor veya böyle bir hizmetleri hiç yok. Hani sizi 0532xxxxxxx numarası 2 sefer saat 19:00'da aradı tarzı mesajlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X