Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
462.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet yok biliyorum ama bence gereksiz. Zaten ana operatörler de bunun için bir sürü para istiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Bu bence asıl cevaplanması gereken konu..çünkü her geçen gün abone sayısı artıyor Netgsm'in..lakin Trcell ile yapılan anlaşma,kapasitenin ne kadarını içeriyor..çünkü her yeni abone daha çok bağlantı sorunu demektir belirli bir kota varsa eğer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilik vermeye başlamışlar. Telefoncu esnafına güzel prim verirlerse ikinci el telefon ve kılıf satan telefoncular numara taşıma yapar. Çoğu kişi sim kartın kargosuyla uğraşmak istemiyor.

www.netgsm.com.tr
    Bayilik Sistemi - Bayimiz olun, gelirinizi artırın - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/bayilik/
  • 0537 kullanıcısına yanıt

Bayi demek maliyet demek bayide kâr koycak sonucta keske yoluna turknet gibi devam etse.

Sabit telefon bayiliği bu

• volkanadana V kullanıcısına yanıt
    Eskiden vodafone ucretsiz di oda parali yapti

sabit telefon bayili bu artik eskisi gibi gunlerce sim kart bekleme olayi yok hem saat 12 once verilen siparisler ayni gun kargo veriliyor 12 sonra verilen siparisler yetisirse kargo veriliyor ben 2 sim kart verdim ogpen 12 den once ikiside ayni gun kargo verildi

Sabit telefon içinmiş.

e-SIM gelirse eğer, asıl güzel haber o olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışındayım şuanda telefona otp sms'i gelmiyor yurtdışı çekmediği için mail olarak almak istiyorum böyle bir seçeneğimiz yok malesef diyor wifi üzerindende aktif olmuyor hiç bir şekilde faturamı ödeyeceğim evezne diye bi yer yapmışlar ev adresine kadar soruyor fatura tutarınıda soruyor kendin elinle giriyosun tamam sistem yeni olabilir ama bu kadar rezillikte olmaz yurtdışındayım ne online işlemlere girebiliyorum ne faturamı ödeyebiliyorum ufak bi bakkal sanki gsm operatörü işletiyor gibi.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankasi kullanip giris yapabiliyorsamiz ordan odeyebilirsiniz

• phasan P kullanıcısına yanıt

aynen bi onu gördüm destekleyen bankalardan ama bende o yok şansıma daha sistemi oturtmadan hat satışı yaptılar keşke hiç bulaşmasaydım valla.

Burdaki olan bazi bankalar odeme yapabiliniyormus ziraat disinda bir kac banka daha var
    www.netgsm.com.tr
    Banka Hesap Bilgileri - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/banka-hesap-bilgileri

• Geçen hafta cumartesi 2 hat siparişi verdim henüz hat teslimi olmadı şimdi sipariş sorgula dediğim de böyle sipariş yok diye hata veriyor.

• phasan P kullanıcısına yanıt

Kendi sayfasında evezne diye bi yer yapmışlar oraya girdim fatura tutarını dahil kendi elinizle giriyosunuz orayı bile saçma sapan yapmışlar ödemeyi yaptım aradan 2-3 saat geçti ödenmemiş faturanız var diye ödemeyi almamışlar karttan çekilmiş para ama sistemlerinde gözükmüyor müşteri temsilcisi dekontu atarmısınız diyor aklı olan kullanmaz bu netgsm'i  

Uygulamadan ödüyorum. Sorun yaşamadım.

• Yurtdışı kayıtlı telefon çalışmıyor muamması ne alemde. Taşıma yapıcam kayıtlı telefonum var elimde.

Bu fatura ödeme işi biraz fazla abartılıyor gibi ben uygulamaya giriyorum fatura öde diyorum kredi kartı ile ödüyorum. Böyle olunca ne ödenmemiş faturanız var diyor nede ödeme konusunda sıkıntı yaşanmıyor. Kendi posundan ödeme yapıldığı için de komisyon cart curt ödenmiyor. Ay sonu da kredi kartı ekstresi ile ödeniyor.

Ben adima olan hatti gecirdim kullanmiyorum baska biri kullaniyor odemesini ben yapiyor en para ile uygulama uzerinden 3 ay oldu her fatura geldiginde oderim hic sorun yasamadik

• osnakli O kullanıcısına yanıt
    En son btk ile bu konusa iletisim halindeler diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.