|
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (164. sayfa)

-
-
En mantıklı seçenek zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banka mobil uygulama üzerinden e devlete geçerek sözleşmeleri onayladınız mı? Çünkü müşteri hizmetleri ile görmesem bu kısımdan benim de haberim yoktu.
Cahit hocam bunun için Turkcell tarafındaki hattımı faturasıza geçirmeyi planlıyorum. Sadece dk olsun yeter herhalde. Diğer yandan Netgsm tarafından da Bi 30gb yeter sanıyorum.
Bu halde hesaba göre en ucuz sanırım 380 TL oluyor.
1.000dk 30gb internet 380tl. Üstüne çift hat durumu.
Bu mantıklı gelmedi işte çok. Ne düşünüyorsunuz? Var mı farklı bir öneriniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni hat 400 TL +1 yıllık telsiz ücreti kadar hat aktivasyon ücretlerinden oluşuyor. Sim Kart kargo ücreti hariç..
-
Hocam asıl sorun burada, kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Numaramı değiştirmek istemiyorum açıkcası. Taşıma yaparsam da bankalarla onla bunla sorun yaşar mıyım onu merak ediyorum. Zîra birisi benim çalıştığım bankayla entegrasyon var SMS geliyor diyor, bir diğeri gelmiyor diyor. Aklım karıştı.ziraat ve QNB ile çalışıyorum genelde.
Direkt numarayı taşıyacağım anlaşılan.
Ben de Turkcell'de ucuz sadece ses paketi bakıyorum ama yok. Vowifi benim için olmazsa olmaz. Oturduğum İstanbul'un en kalabalık yerlerinden birinde telefon çekmiyor. Wifi yoksa ne arayabiliyorum ne de arama geliyor. Netgsm aldım ama volte, vowifi desteklemiyor. 2025'te de geleceğini zannetmiyorum. Ben de netgsm'i sadece mobil veri için kullanıyorum şu an.
-
Hocam Turkcell tarafında faturasız bir paket kullanıyor musunuz şuan? Sadece netgsm de data paketiniz mi var?
Ziraat sorunsuz geliyor finansbank suanlik entegrasyon yok
Turkcell'de yıllık faturasız paket kullanıyorum. Netgsm'de ilk ay deneme için tam paket aldım. Konuşma, SMS, data.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 13 Haziran 2024; 18:9:44 > -
Hocam yıllık faturasız muhabbeti nasıldır? Kullandıkça mı ödüyorsunuz? Yada bakiye yükleyip o bakiyeden mi yiyorsunuz? Sizce şu durumda Turkcell’den faturasız ama paket olmadan, Berhan de full paket ile nasıl gidiyor?
iste bu kesinlikle gerekli
Sınırsız sosyal medyalı paketler gelir mi acaba sayin netgsm yetkililerine sormak istiyorum?
Mutlu mega 70gb yıllık paketi vardı şimdi kaldırdılar. Onu kullanıyordum. Paketi alırken de ödeme olanağınız var, bir de hesabınıza para yükleyip de paketi o parayla alma olanağınız var. Son soruyu anlamadım.
-
Netgsm'de demek istemiştim. T9 berham yazmış kusura bakmayın.
Tamam o zaman, sizde turkcellde yıllık bir paket tanımlı o zaman. 1 yıl boyunca kullanabiliyorsunuz. Doğru anladım değil mi? Bu pakette ses var mı peki?
Güncel olarak 30 bini de geçmişler, Adem Öcal'ın paylaşımına göre. Bence kendi beklentilerinden çok daha hızlı abone topluyorlar.
-
Suan icin en uygun netgsm olunca abone kazaniyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X