|
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (163. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
Konu hakkında 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. -
Merhaba,
Ring sesi,hotspot kullanımı ve mobil veride yaşadığınız durum için 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netgsm -- 12 Haziran 2024; 11:27:57 > -
Düz sınırsız paket çıkarmazlar ama belki YouTube, Instagram, Tiktok, Netflix vs vs gibi büyük servislere özel sınırsız paketler çıkarabilirler.
-
Öncesinde bilgilendirme mesajı gelmeden, sessiz sedasız bugün açıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Belgeleriniz zaten onaylanmış görünüyor. Hata daha önce yaptığınız bir yanlıştan ya da sistemsel kaynaklı olabilir.
-
Facetime, imassege falan çalışmayacak biliyorsunuz dimi
Android babam icin hocam onemli degil
Böyle düşünürsek bir yere varamayız. Sim kart maliyeti 5 lira bile değildir. Diğer operatörler zaten pahalı, sim kart ücretini içine gömüyor bakış açısı doğru olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevap için. Diğer sorunlar yüzünden vazgeçtim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki hafta önce 5 hat ile geçtim sim kartlar + kargo aynı adres 509 tl ödedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
netgsm arayin hizli onaylar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Belgeler sizin tarafınızdan işleme alındıktan sonra Netgsm tarafından da kontrol edilerek süreciniz tamamlanmaktadır. Detaylı bilgi ve işlem durumunu öğrenmek için 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. -
2 tane sim kart alsam birisini 6 ay sonra taşısam sorun olurmu
Merhaba,
Sim kartı zarar görmeden muhafaza ederseniz sorun olmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netgsm -- 13 Haziran 2024; 9:53:20 > -
Olur, boş sim kart gönderiliyor. Ben de öyle yaptım sorun olmadı.
-
Merhaba,
Başka bir numara için numara taşıma kart başvurusu yapmıştık fakat kullanıma gerek kalmadı, Şimdi elimizdeki kartı farklı bir kullanıcı için açtırmamız mümkün mü yeni numara farklı kişi üzerine numara taşıma olarak elimizdeki kartı kallanabilir miyiz ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X