< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (166. sayfa)

-
-
E-SİM geldi mi?
Çift hat kullananlar bekliyor…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hattı nereden alabilirim? Sadece ayda 5 gb İnternet kullanacağım oyun için arama SMS önemli değil
sitesinden sipariş verebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 14 Haziran 2024; 23:42:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aynen
Fazla konuşmayanlar için sadece internet paketi almak daha mantıklı. Aramalarınızı Whatsapp üstünden yaparsınız.
Zaten konuşma paketi almadan her yöne aramanın dakikası 1 TL. Bimcell'de bile dakikası 2 TL.
-
Çok teşekkür ederim değerli bilgiler için , son merak ettiğim bir konu var. Ben sadece İnternet paketi alırsam kişisel erisim noktası açıp bilgisayara paylaşım yapabilir miyim?
yapabilirsiniz
Aynı sorunu Turkcell hattım olduğu halde yaşadım arkadaş aramış ulaşamamış. Yanımda ki başka bir arkadaşı arıyor ulaşamadım diyor. Telefona bakıyorum Turkcell çekim gücü 0 çizgi NetGSM 4 çizgi sonra NetGSM üzerinden Turkcell hattımı aradım ulaşılamıyor dedi. Sonra Turkcell 4 çizgi çekim gücüne çıktı SMS geldi şu numara sizi aramış ulaşamamış diye. Anlamadım o an niye Turkcell çekmedi, cihazdan mı? Çift hat etkisi mı? Turkcell'in NetGSM in etkisi mı? Oluyor demekki böyle şeyler ama nedenini bilemeyiz tabii ki..
Buyrun apn ayarı lazım olan varsa faydalansın
firma yetkilisi bile bu kadar emin konusamaz :D? bir de malesef eklemis sonuna. bence banka bekleyenlere maalesef zira netgsm su an var gucuyla volte teknolojisine calısıyor.
Anne baba nine dede için iyi bu hat, hemen geçirelim. Para kazansın hizmet kalitesi artsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 16 Haziran 2024; 15:50:35 >
Netgsm sabit kullanan var mi?
6-7 Mart 24 itibariyle,3ay oldu sabit kullanıyorum.
-
Nasıl ilk deneyim? Sabit internette bir sorun sıkıntı yaşadınız mı?
Mümkün bence
Apn ayari yapabilecegin bir tasinabilir modem ile kullanabilirsiniz
Üçüncü ayımdayım hiç bir sıkıntı yaşamadım. İstediğimde anında ek paket alıyorum. Mobil uygulaması sade ve anlaşılır. Böyle devam etmesini şiddetle tavsiye ederim. Mobil kullanmak isteyenlerin memnun kalacağını düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X