|
Bildirim
Batman'le Superman'i öpüştürürler artık :d
|
Adını da GayBros yapar rahat ederler.
|
Netflix e bisi satmayin allah icin...
|
WB'nin satılması üzücü bir durum, çocukluğumuzun önemli bir figürü, aklımda hep bizim yaramaz tavşan Bugs Bunny ve bizim uslanmaz kedimiz Slyvester ve Tweety ikilisi ile eşleşmiş bir stüdyo, her ne kadar benzerleri daha gelmemiş olsa da zamanın efsanevi çizgi filmlerinde imzası olan bir şirket...
|
yaprak gibi yönetilirse donunu bile alırlar.
|
Abi, bir insan evladı Warner Bros'a nasıl teklif yapabilir, anlamadım. WB'nin diğerlerini alması lazım değil mi?
|
2000'li yılların sonuna hatta 2010'ların ortalarına kadar güzel işler görmek mümkün ama sonrası çöküş. |
Hollywood 2000li yılların başına kadar müthiş işler yapmış. Yüksek kaliteli arşivlik yapımlar. Şimdi bütün gücünü kendi politik mesajını yaymaya ayırıyor. Özellikle Netflix ve Disney ile.
|
Netflix dizi/film sektörünün kanseridir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermiyasinmi -- 20 Eylül 2025; 00:08:19 > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MSI 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC / Ryzen 7 5800X3D / MSI B450M GamingPlus / NZXT Kraken X63 / Phanteks Eclipse P300 / Samsung 970 EVO 1TB / Corsair Vengeance RS RGB (2x16GB) 3200 MHz DDR4 CL16 / Corsair RM850 / AOC AGON AG241QX 23.8 2K 144 Hz 1ms / BenQ RL2455HM 24 / Samsung Galaxy Z Fold 7 / |
|
WB'un elindeki film ve dizilerin telif hakları bile netflix'e 10 basar. SOn yıllarda şirketlerde alım satım işleri kirli oyunlara döndü. Vardır bir bit yeniği. |
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Valla ben de aynı şeyi düşündüm hatta başlığı yanlış mı okuyorum diye kendimden şüphe ettim. Yılların film şirketini dünkü çocuk Netflix satın almaya çalışıyor, gerçekten ilginç. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|