|
| _____________________________ |

|
| _____________________________ |
|
Alldebrid veya Realdebrid kullanmak lazım, ben senelik alıyorum TV'de 78GB'lık bluray filmi takılmadan oynatıyor 1Gbit internet var. 100Mbit ile de bağlantınızı köküne kadar kullanırsınız, 4k hdr bluray olmayan filmleri takır takır oynatır. |
|
7 ortak disney plus ne yahu kurban bayramında danaya girer gibi Ben 4k paketi kullanıyordum cashbackle bir zurna dürüm parası falana denk geliyordu şimdi belki 1080p ye düşürürüm çok izlemiyorum. Yani iş sigaraya alkole veya saçma şeylere gelince para verenler böyle şeylerde pintilik yapıyor. Onun haricinde durumu olmayan öğrencilere falan bir şey demiyorum tabi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B29326BF -- 5 Haziran 2025; 17:22:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Diğer arkadaşlar cevap vermiş bende cevap vereyim. Ben Real debrit almadan 0₺ maliyetle izliyorum. İzlerken fotoğraftaki the piratebay olan seçeneği kullanıyorum. İnternetim 100mb olduğu için genellikle 1080p olanları açıyorum. Ha bazen 4k olanı da seyrediyorum. 4k izlerken bazen donmalar oluyor. Yok desem yalan olur. Ama bazende hiç donmadan 4k da seyrediyorım. Ama genellikle 1080p olan yeterli kalitede oluyor. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Debrid ile 100mbit 4k hdr kaldırır işte, Netflix vs. kalitesinde sorun olmaz. Büyük boyutlu filmleri debridsiz yavaş yükler çünkü klasik torrent olarak açıyor arkada ve kullanıcılar upload yapıyor. Debrid kullanıldığı zaman torrentin debrid serverlarına yüklenmiş halini açıyor ve direkt serverdan full hız http download yapıyor. Dolayısıyla full hız izliyorsunuz. Özellikle filmler falan dijital platformlardan daha kaliteli çünkü Netflix, Prime gibi platformlarda baktıysanız kendilerine ait olmayan filmler hep 1080p. Burada onları bile 4k hdr izliyorsunuz. Ha yine para veriyoruz ne anlamı var dersen, benim aylık 3 euro gibi birşeye geliyor ve tüm platformlardaki içerikleri izliyorum. (Yerliler yok tabi malum) Öbür türlü sırf Netflixe 10$ vermek lazım, diğerleri yok. |
|
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Torrent devam lakin özellikle yerli içeriklere 2 günde telif geliyor. Hemen indirmek lazım ya da SVIP vs olmak lazım. Popüler dizilerede öyle. Geçen amazonda prime da reacher son sezonuna hemen telif attılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|