Şimdi Ara

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gene İnatTV en iyisi . Hem inat TV hemde internette arattırıp indiriyorum . Ha bir tüyo vereyim MOBLAND adlı diziyi mutlaka seyredin . Sonra abinize teşekkür edeceksiniz.

• cumur C kullanıcısına yanıt

Alldebrid veya Realdebrid kullanmak lazım, ben senelik alıyorum TV'de 78GB'lık bluray filmi takılmadan oynatıyor 1Gbit internet var. 100Mbit ile de

bağlantınızı köküne kadar kullanırsınız, 4k hdr bluray olmayan filmleri takır takır oynatır.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Normalde de açtığım filmler öyle zaten, 4k hdr izlemeyeceksem ne anladım o işten koca tv de 1080 çekilmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7 ortak disney plus ne yahu kurban bayramında danaya girer gibiNetflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar 

Ben 4k paketi kullanıyordum cashbackle bir zurna dürüm parası falana denk geliyordu şimdi belki 1080p ye düşürürüm çok izlemiyorum. Yani iş sigaraya alkole veya saçma şeylere gelince para verenler böyle şeylerde pintilik yapıyor. Onun haricinde durumu olmayan öğrencilere falan bir şey demiyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 5 Haziran 2025; 17:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben plan değiştire girdim bu fiyatlar yok, eski fiyatlar görünüyor

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Aferin kardeşim bilmiyorduk. Sen hepimizden akıllısın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hem içerik kalitesi düştü hem de fiyat sürekli artıyor.

• fad32 kullanıcısına yanıt

Kardeşin değilim ayrıca iyi blok atarım

Diğer arkadaşlar cevap vermiş bende cevap vereyim. Ben Real debrit almadan 0₺ maliyetle izliyorum. İzlerken fotoğraftaki the piratebay olan seçeneği kullanıyorum. İnternetim 100mb olduğu için genellikle 1080p olanları açıyorum. Ha bazen 4k olanı da seyrediyorum. 4k izlerken bazen donmalar oluyor. Yok desem yalan olur. Ama bazende hiç donmadan 4k da seyrediyorım. Ama genellikle 1080p olan yeterli kalitede oluyor.

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar

• Bu platform a hâlen para veren varmı ya sinewix varken

Debrid ile 100mbit 4k hdr kaldırır işte, Netflix vs. kalitesinde sorun olmaz. Büyük boyutlu filmleri debridsiz yavaş yükler çünkü klasik torrent olarak açıyor arkada

ve kullanıcılar upload yapıyor. Debrid kullanıldığı zaman torrentin debrid serverlarına yüklenmiş halini açıyor ve direkt serverdan full hız http download yapıyor.

Dolayısıyla full hız izliyorsunuz. Özellikle filmler falan dijital platformlardan daha kaliteli çünkü Netflix, Prime gibi platformlarda baktıysanız kendilerine ait olmayan

filmler hep 1080p. Burada onları bile 4k hdr izliyorsunuz. Ha yine para veriyoruz ne anlamı var dersen, benim aylık 3 euro gibi birşeye geliyor ve tüm platformlardaki içerikleri izliyorum.

(Yerliler yok tabi malum) Öbür türlü sırf Netflixe 10$ vermek lazım, diğerleri yok.

• Arkadaşlar bilmeyenler için samimi söylüyorum: CLOUDSTREAM
    bu konuda yazılan Sinewix,İnat,Rec dahil google'da film dizi ismi aratıp web tarayıcı ile izlediğiniz tüm dizi ve film siteleri..vs herşey var hepsini bünyesinde barındırıyor
    Canlı tv'ler mosmor kanallar ...vs dahil
    Tr dublaj içerikte Cloudstream 1 numara

• Vain kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için dostum, alacağım bende daha mantıklı, tek korkum patlaması daha önceden orion almıştım o patladı mesela

• Netflix kendini lütuf sanıyor. Dijital bu çağda sanki tek ilgi odağı kendisi

• Her bir platforma çuvalla para dökmek tamamen mantıksız,ama yasaldır ama değildir iptv kullanmak en mantıklısı görünüyor hepsi bir arada tek fiyat.

• afakan55 A kullanıcısına yanıt

Torrent devam lakin özellikle yerli içeriklere 2 günde telif geliyor. Hemen indirmek lazım ya da SVIP vs olmak lazım. Popüler dizilerede öyle. Geçen amazonda prime da reacher son sezonuna hemen telif attılar Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar 

• TL pul olmuş sorun orada. Ailenizle ayda bir sinemaya gitseniz, Netflix e verdiğiniz ücret yol parasına bile yetmez.

• Yazıklar olsun. Bu milleti ezmeyen bir tek siz kalmıştınız. Daha da uzatmam da seyretmem de. Amazon ve Max kaldı. Onlara da zam gelmezse devam ederim. Yoksa iptal etmek en güzeli. İnsanların ev içinde olan sosyal faaliyetlerini de engelliyorsunuz ya… diyecek bir söz kalmadı

• Eyçdifilmcehennemi akar.

Bu arada lan oğlum yıl 2025 720p seçeneği nedir lan Netflix ayıptır. Temel paketi tek cihaza sınırla da 1080p'den alağı çözünürlük verme bari yuh!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.