< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 5 Haziran 2025; 11:17:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (2. sayfa)
-
-
Cloudstream yükle YouTube bak nasıl yapıldığını gösteriyor orada full yerli ve yabancı içeriklerde dahil Türkçe dublajlı ama tek sıkıntısı görüntü 1080p ne yazık ki 4 k içerik neredeyse hiç yok ☹️
4k izlemek istediğin içerikleri stremio dan izle Tr altyazı var sadece ama büyük çaplı görselli yapımları takip edersin ben öyle yapıyorum
Stremio da donma kasma yaşar isen real debrid üyeliği al 6 aylığı 16 euro kasmadan donmadan tüm platformların ve sinemada bile çıkmış yeni filmlerin içeriğine 1 kaç ay sonra ulaşıyorsun platformda hemde 4 k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 5 Haziran 2025; 11:30:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogru duzgun birsey yok😬sıktı netflix
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
pc de tek 4k + hdr + dts / dolby ses veren servis netflix.
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Ben sipay kullanıyorum eskiden %60 iade ediyordu. %40 a düşürmüşler ama 300 tl ye kadar iade ediyor. zamlı haliyle 228 tl ye geliyor 4 kişilik paket.
Netflix youtube ve amazonu ödüyorum.
_____________________________ -
Sipay Cashback ile tam 200 TL alırım.
380 TL Netlfix 4K -200 Sipay Cashback = 180 TL ödenen tutar
Hepsini biliyorum.
Cloudstream 1080 de olsa video kalitesi kötü.
En iyisi apple TV gibi duruyor. Hrd, Dolby atmos vs. 4k yeni çıkan filmler için kiralanabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
temel plan = 2 bira
standart plan = leyla
premium = 4'lü bira
-
Apple TV eski fiyatları çok güzeldi eski fiyatlar ile rahatçana film satın alınıyordu ve satın aldığım filmler var 1 ekmek parasına şimdi el mecbur kirlama dışında mantığı kalmadı Apple tv nin ☹️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 5 Haziran 2025; 11:57:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç feryat figana gerek yok, bu ekonomik ortamda gayet doğal.
"Faiz sebep enflasyon sonuçtur." ile başlayan ekonomik çöküşün günümüze yansıması.
Bugün sihirli değnek ile dokunulsa bile bu sürecin yansımasını en az on yıl daha görmeye devam edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 5 Haziran 2025; 15:40:31 >_____________________________ -
Tamam zam yap ama bari kaliteli içerik sayısını çoğalt oda yok
Evet asgari ücretin 22 bin olduğu ülkede random bir dijital film servisi 500tl çok uygun. Allah akıl fikir versin sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz.
_____________________________ Samsung 55mu9000 - HW-Q70R Soundbar - HW-MS650+ Soundbar
ZYXEL AC1600 Modem - Asus ROG Strix G15 G513IE-HN065 Notebook - Samsung Galaxy S10 Plus 128 Gb Prizma Beyazı -
Ah be netfiliş
Bunlara bu parayı veren varmı laa. yaz Google istediğin filmi yanına da dublaj mi altyazı mi istiyorsun onu yaziyosun al sana film.. hemde beleş cebinden birşey çıkmıyor
Disneyin netflix gibi ortak bulma konusu var mıydı forumda varsa link Paylaşırsan sevinirim?
Cloudstream varken hala kullanan var mı
Ayıptır bayram öncesi zam mı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.
P.Drucker -
Oha ya 4K'lı Premium paket 380 lira olmuş.
Ben 1000mbit gigafiber'e 500 lira ödüyorum.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı