|
Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)
-
-
O kadar da fazla artmamış yahu. Çokta takılmamak lazım fiyatlara. 100 TL paraya doğru düzgün bir öğün bile karnını doyuramadığımız bir ülkede yaşıyoruz. 289 TL Netflix parası nedir ki ?
_____________________________ -
Aynen öyle dolar ve euro bazında baktığında yinede netflix çok ucuz sorun bizim paramız devamlı değer kaybediyor doları merkez bankası sabit tutmaya çalışıyor piyasada ama işin iç yüzünde değer kaybi devamli devam ediyor.Zaten gelen zamlarla bu anlasilabiliyor..Bu zammi yaptılar bundan sonraki süreçte artık yılbaşına kadar zam olmaz ..Artık sınıra dayandı en azından turkiyede tavan limite ulaştı.. Bundan sonra yapılacak zamdan işin cılkı çıkar..Çünkü avrupa'da zam yapıyor en fazla 1 euro bizde 80 birim koyuyor..Bırak öğrenciyi normal calisan orta direğe bile pahali gelir bu fiyatlar.
Sipayde bence işin içinden çıkamadı yüzde 60 casback güzel müşteri çekiyordu bunu 40 a düşürmeleri kötü oldu fakat adamlar neyapsin
Genel netflix Türkiye bürolarida işin farkındadır zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 6 Haziran 2025; 16:38:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Her netflix zammın dan sonra “dolar ve euro bazında bakınca fiyatlar çok ucuz” diyen tayfadan nefret ediyorum.
Buyrun eşcinsel film ve dizileri izlemek için ödeyin siz bu fiyatları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Güzel kardeşim malesef gerçekler..Bende isterim hersey çok güzel olsun.İsten geldikten sonra benim tek eglence aracim.netflix prime video hbo ..Ayrica sana katılıyorum escinsel propagandası var netflix yapimlarinda fakat konumuz bu değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 6 Haziran 2025; 16:49:16 >
youtube üyeliğinden başkası hikaye,aslında youtube üyeliğide almazdım ama bazı eğitim videoları arasına reklam girmesi konsantrasyonu bozuyor :D
-
Asgari ücret alman senin sorunun. Hiçbir şirket emeğine değer biçerken asgari ücreti baz almaz. Asgari ücretlisin öyleyse Mercedes e200 2025 model de 250 bin lira olsun(!) Böyle saçma bir mantık olmaz. Yüzlerce filmi,diziyi izleyebileceğin platforma aylık 100 lira mı vermeyi istiyorsun ?
Enteresan bir şekilde izleyecek bişey bulamadığım 2 tane platformdan bir tanesi. Her gün yarım saat içeriklere bakar başlamadan kapatırım. Bir noktadan sonra hepsi birbirine benzemeye ve doyurmamaya başlıyor. Geceleri arkadan ses gelsin diye açılıp uyunacak türden.
-
4k içeriği temin etmek biraz sıkıntı sadece. Hele Tr dublajı filan torrentdan da bulamazsın
Dizimax üyeliği aktif edilsin 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
HBO MAX yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -Live Your Dream,Widen Your World- Galaxy S21,Galaxy Watch 4 40mm,Galaxy Buds 2,Dex Station Kullanıcısı <3 Samsung <3
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir.
Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. -
Saçma sapan yorumlar yapılmış ,cloudstream nasıl alternatif olabilir çöplük yahu..bir film arıyorsun biri patlaksa bütün linkler patlak ,kaynak genelde aynı olduğu için ayrıca görüntü kaliteside ayrı tırt..çoğunda altyazı yok vs..
Stremio desen onada paralı eklenti alacaksın o da bazen sunucu sorunu veriyor..
Kötünün iyisi Netflix yine, primeda zaten bişey yok,max'ın da arşivi eski..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok pahalı. Prime Video ve Reklamlı Max daha mantıklı.
Emekli aileyiz.
Netflix, Prime Video, Mubi, Tv Plus, Max üyeyiz.
Hiçte pahalı değil.
Şu dünyada 3 günümüz kalmış yer, içer, gezerim. 😂
Yıl olmuş 2025 hala Netflix kullanan var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: Necond_
STEAM: Neco.
ORIGIN: Necoond -
Sabah akşam oturduk zamları izliyoruz Netflix'e gerek yok
Şunları normalleştirenleri görünce az bile yapıyorlar diyorum. Avrupalının alım gücü senden 5-6 kat daha fazla. Avrupa da yapsınlar bakalım 50euro, kim alıyor görelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
-
Aktif üyeliklerim :
Max ( hepsiburada prime dahil) = 20 lira (30 lirasını popypara iade ediyor)
Tabii bedava ( 99 lirayı uption iade ediyor)
Amazon prime bedava ( Samsung shop 1 yıldan beri çeşitli sebeplerle kod veriyor)
Türkcell tv plus bedava (tv box ile beraber zorla verdiler, Tv boxu iade ettim üyelik silinmedi, silin dedim gerek yok dediler)
YouTube 20 lira student üyeliği (30 lirasını popypara iade ediyor)..
Netflix istemiyorum kalsın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 7 Haziran 2025; 22:28:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

Hızlı