Şimdi Ara

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar
    Dünyanın en büyük akış platformu olan Netflix, 4 Haziran 2025 tarihinde Türkiye abonelik fiyatlarına önemli miktarda zam yaptı. Firma daha önce geçtiğimiz yılın Temmuz ayında zam yapmıştı. Yine benzer bir zam yapılıyor ve Netflix fiyatları yaklaşık yüzde 26 oranında artırılıyor. Zam sonrasında en uygun Netflix planı 189,99 TL oldu.

Netflix abonelik ücreti zamlandı

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar
    4 Haziran 2025 itibariyle Netflix'in Temel Plan paketinin fiyatı 189,99 TL, Standart Plan paketinin fiyatı 289,99 TL ve Özel Plan paketinin fiyatı da 379,99 TL olarak belirlendi.

Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılacak oyunlar açıklandı

Netflix'in Temel Planı ile reklamsız olarak 1 cihazdan HD kalitesindeki içeriklere erişim sağlanıyor. Standart pakete geçildiğinde ise cihaz sayısı 2'ye yükseliyor ve desteklenen iki cihazda aynı anda indirme yapılabiliyor. Görüntü kalitesi de Full HD oluyor. En üst paket olan Özel planda ise aynı anda 4 cihazda izleme ve desteklenen 6 cihaza aynı anda indirme yapılıyor. Bu paketin görüntü kalitesi ise 4K çözünürlüğünde.

• Bende sadece Max (reklamlı), Prime ve Spotify kaldı. İkisi de zaten prime ve hepsiburada üyeliklerim. Şu andan çok uyguna olduğu için devam ediyorum gerçi parasını çıkarıyorlar tabi şu anda. Geriödeme veren Nays ile Netflix e devam ediyordum fakat kuş gibi kaldı geri-ödemeler o yüzden ben de iptal ettim artık. Dürüst olmak gerekirse bir düzgün (en azından yenebilecek bir şey-fakir işi) öğle yemeği parasına bir aylık Netflix üyeliği aslında pahalı değil. Fakat ben de öyle bir zaman yok artık boşuna da bu parayı her ay vermek zor gelmeye başladı. Düzgün bir şeyler gelince 1 ayda izler geçerim sonra da iptal ederim. Maalesef durum bu. Her geçen ay bir bir hobilerimiz v.s. uzaklaşıyor bizden. Alım gücünün bu kadar düştüğü ben hayatımda hatırlamıyorum ama uçuyoruz ondan galiba.
  • tatilde 1 ay alıp hepsini seyredicen başka çare kalmadı. zaten içerikleri eskisi gibi değil çok kötü

• Netflix, Disney+, Amazon Prime, Exxen, Hbo derken hepsini iptal edip en temizi kendine bir tane home server kuracaksin 1 seneden kisa surede masrafini cikarir gerisini de cebe atarsin.

• İnsanı zorla korsana teşvik ediyorlar resmen. Neyse amazon prime ve hbo max ile devam. Disnet plus ta 7 ortak kullanıyoruz şimdilik , netflix olmasada olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende sadece Max (reklamlı), Prime ve Spotify kaldı. İkisi de zaten prime ve hepsiburada üyeliklerim. Şu andan çok uyguna olduğu için devam ediyorum gerçi parasını çıkarıyorlar tabi şu anda. Geriödeme veren Nays ile Netflix e devam ediyordum fakat kuş gibi kaldı geri-ödemeler o yüzden ben de iptal ettim artık. Dürüst olmak gerekirse bir düzgün (en azından yenebilecek bir şey-fakir işi) öğle yemeği parasına bir aylık Netflix üyeliği aslında pahalı değil. Fakat ben de öyle bir zaman yok artık boşuna da bu parayı her ay vermek zor gelmeye başladı. Düzgün bir şeyler gelince 1 ayda izler geçerim sonra da iptal ederim. Maalesef durum bu. Her geçen ay bir bir hobilerimiz v.s. uzaklaşıyor bizden. Alım gücünün bu kadar düştüğü ben hayatımda hatırlamıyorum ama uçuyoruz ondan galiba.

• Artık gerek kalmadı hepsini kapayıp internetten seyredeceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence makul fiyat enaz 500₺ den başlaması gerekir idi. Yani neticede fiyatlar gerçekten uygun sinema biletleri ile kıyaslandığında ayrıca sinema bir filme para veriyorsun Burda yüzlerce film izleme şansın var indir İnternet olmayan yazlıkta, uçakta, trende,

Alt yazı.

Türkçe içerikler yok. Yerli dizi film Türkçe dublaj sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya stremio iyi güzelde bazen aşırı yavaşlıyor izlenmeyecek hale geliyor hatta çoğunlukla böyle oluyor, eskiden takır takır çalışan platformdu, 100 mbt İnternet var ama kağnı gibi, eklentiler de tam

Benim için şu anda 3 üyelik yeterli parasının sonuna kadar hakkını veren platformlar

yt premium Amazon prime ve hepsiburada premium ile hbo max 3 nün aylık masrafı 1 kişilik Netflix giriş paketi kadar ediyor 3 ü

Hem ayrıca eskisi gibi güzel Netflix yapımları da kalmadı onun içinde yabancı içerikleri stremio ve yerli içerikler için cloudstream var ulaşamadığım içerikleri buradan bakıyorum hangi platforma para verelim yeter daha

Aylık faturalarınız da var bunların üstüne ek mobil ev interneti su doğalgaz elektrik bunlar zaruri masraflar tabi ama yukarıdaki her platforma üye olur isen hangi birine cebin yetecek o yüzden geçin korsan morsan hırsızlıktır laflarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 5 Haziran 2025; 11:20:6 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.