Şimdi Ara

Netbooku Hiç Kasmayan Windows Sürümü !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
17.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pm'den link gönderebilirmisiniz ya bende bi deneyeyim N150'de
  • Dün yollamıştım.denedin mi? kurulu mu normal xp den çok farklı.Bu arada önemli değil.paylaşmak güzeldir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 14 Temmuz 2010; 12:54:23 >
  • arkadaşlar bu ürün windows fundamentals for legacy falan değil. bunun adı windows XP embedded.
    gömülü sistem cihazları için kullanılan, çok az sistem kaynağı tüketen özel bir sürüm. özellikle ince istemci ve benzeri cihazlarda kullanılmak üzere piyasaya sürülmüş bir işletim sistemi. yani belli amaçlara yönelik iş yapacak olan, çok fazla dallanıp budaklanmayacak, yazılım çeşitliliği olmayacak, üzerinde sınırlı sayıda yazılım çalışacak cihazlara yönelik.
    araştırmanızı windows embedded üzerine yoğunlaştırın derim.
  • Windows embedded farklı bir işletim sistemi. fundametals le hiç alakası yok. embedded windows ce tabanlı bir sistem ve bankamatik v.b gömülü cihazlarla birlikte geliyor. fakat fundamentals xp professional tabanlı. xp ye ne kuruyorsanız kuruluyor 1-2 istisna hariç. ie 8 i kuramadım bir türlü chrome kuruluyor ama.
  • Link için bir pm atabilir misin?
  • ram kullanımı değil de işlemci kullanımı nasıl, ayrıca sp3 yüklenebiliyor mu? kullananlar genel izlenimlerini eski işletim sistemlerine göre aktarırlarsa iyi olur

ve tabi pil süresi farklarını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 25 Temmuz 2010; 12:45:13 >
  • http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/about/what.mspx

sanırsam windows 7 sürümünün de bu tarz versiyonları mevcut resmi olarak, bunlara bakmakta fayda var
  • ben de yanlış hatırlamıyorsam windows xp ulcpc diye bir sürüm görmüştüm netbook lar için.
    daha önce bahsedildi mi bilemiyorum ama ona da bir bakılabilir belki.
  • bununda sp3 ü mevcut fakat professionalin sp3 ü uymuyor ayrı bir sp3e sahip.sp3 yükleyince aktivasyonu kaybolmuyor ;) korkmayın yani .

bu arada xp nin ne kadar çok sürümü varmış

starter
    home
    professional
    media center
    home ulpc
    fundametals for legacy pcs
    tablet pc
    embedded
  • Hocam güzelmis denemek lazım
  • indirip usb'den deneyeceğim
  • netbooklarda bence linux kullanılımalıdır daha hızlı kullanmak bakımından atom işlemciler nekadar da olsun yetmiyoo windows ta
  • arkadaşım ben şu an win 7 professional e geçmek zorunda kaldım bu bile kasmıyor.Netbooku amacında kullanırsanız sorun yok.(Amacı: internet ve office)

Başlıktaki sürümle ek olarak basit oyunlarda oynanabiliyor
  • yeni netbooklarda gereksiz bence
  • xpden daha sorunsuz olduğunu söyleyebilirim. ben 1 yıla yakında bunu kullandım. bir ara windows tarihini okurken karşılaştım. piyasaya sürülmemiş, sadece şirketlere satılmış bir sürüm. hatta lisansı eula değil orada anlaşmayı ne yaptıysak yazıyor. uzun süre kullandığımı için söyleyeyim, tüm driverlar uyuyor. çalışmayan program ve ıyun yok. embedded tabanlı olsada, tam embedded değil. ikisinin kırması. windows düşünüyorsanız iyi bir alternatif. sadece vodafone k3665 3g modem çalışmadı. sürekli modem meşgul dedi. kurmakta çok kolay. dvdye gerek yok.

http://computerboom.blogspot.com/2009/01/installing-windows-fundamentals-on-asus.html

bu yöntem ile hemen kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiskeyinthejar -- 14 Ağustos 2010; 0:28:49 >

• driverini kurunca türkcell vınn ı tanıyor ama arkadaşalr (huawei markası)
  • Flp nin sata kontrolcu destegi yok.sata kullanan netbooklarda calismaz yuklerken hdd yi gormez.
  • samsung lar için sorun yok.Çünkü biosa entegreli sata sürücüsü. İntel chipset utility .inf le de daha performanslı oluyor.

Diğer netbook sahipleri nlite ile gömebilirler.Neticede hiç bir xp sürümünün sata desteği yok
  • Ben cok ugrastim ama bi turlu nlite,Flp yi isletim sistemi olarak okuyup acmadi???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.