Şimdi Ara

Netbooku Hiç Kasmayan Windows Sürümü !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
17.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoCeY

Arkadaşlar ben bunu torrentle indirdim ancak ne netbooka ne pentium3 e nede p4 de boot ettirebildim. wintoflash ve petousb kullandım her ikisindede beceremedim. usb boot u açıyorum ama Searh for boot from usb diyor ve orada kalıyor.

iso dosyasını direk atmışsan çalışmaz usbye iso yazımı için gereken programlar var onları bulmalısın öyle bir şekilde atarsan boot olur
  • indirme linklerini birisi yazar mı?
  • arkadaşlar normal medifireye ya da rapide yüklenen linklerin tamamı silinmiş.. ilgilenenler trrnt sitelerine baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 11 Kasım 2012; 13:44:28 >
  • mesajım bulunsun yakında lazım olacak
  • İndirme linki bulamadım yauuu
  • up
  • İndirme linki nerde ?

N550 ile çalıştıran oldu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg x130 da deneyen,kuran varmı?
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 1:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

konu hortlamışken söylemiş olalım sakın kurmayın ilk zamanlarda güzel geliyor ama sonrasında donmalar, kasmalar başlıyor modifiye sistem kullanmak daha mantıklı

tüm sayfa yorumları olumlu ama son mesajda işi bitirmişsiniz hocam

yeğenimin külüstür bilgisayarına kuracaktım ama ikilemde kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

konu hortlamışken söylemiş olalım sakın kurmayın ilk zamanlarda güzel geliyor ama sonrasında donmalar, kasmalar başlıyor modifiye sistem kullanmak daha mantıklı

Alıntıları Göster
    .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 1:05:29 >

• quote:

quote:

quote:

ben bizzat denedim o yüzden söylüyorum ama şöyle birşey de var bu flp nin normalde türkçe dili yok onu kurunca sorun çıkıyor olabilir. ilk haliyle kullanırsan belki sorun olmaz.

yok hocam pentium 2,66 ghz sısteme kurdum onda bıle sorun cıktı

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben bizzat denedim o yüzden söylüyorum ama şöyle birşey de var bu flp nin normalde türkçe dili yok onu kurunca sorun çıkıyor olabilir. ilk haliyle kullanırsan belki sorun olmaz.

yok hocam pentium 2,66 ghz sısteme kurdum onda bıle sorun cıktı

Alıntıları Göster
    .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 1:05:57 >

• arkadaşlar bunu kurdum. bilgisayarı açtım wirlessin driverını kurdum ağları görüyor fakat hiç birine bağlanmıyor yardımcı olabilecek var mı?
  • deneyek
  • denendiyse bizede bi söylesene nasıl?
  • arkadaşlar denedim gayet hızlı açılıyor. çok hafif zaten yormuyor hiç bilgisayarı tek eksiği wifi problemi ağları görüyor fakat hiç birine bağlanmıyor. LG x120 de denedim. 1.6 intel atom 1gb ram. wifi problemi konusunda yardımcı olabilcek varsa eğer tekrar kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer133

arkadaşlar denedim gayet hızlı açılıyor. çok hafif zaten yormuyor hiç bilgisayarı tek eksiği wifi problemi ağları görüyor fakat hiç birine bağlanmıyor. LG x120 de denedim. 1.6 intel atom 1gb ram. wifi problemi konusunda yardımcı olabilcek varsa eğer tekrar kurucam

ben bunu samsung nc10 a kurmuştum.. intel wireless vardı 5100agn.. sorunsuz çalışıyordu Windows XP Professional 32 bit driveriyle.. bence driversal bir sorun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

Orijinalden alıntı: omer133

arkadaşlar denedim gayet hızlı açılıyor. çok hafif zaten yormuyor hiç bilgisayarı tek eksiği wifi problemi ağları görüyor fakat hiç birine bağlanmıyor. LG x120 de denedim. 1.6 intel atom 1gb ram. wifi problemi konusunda yardımcı olabilcek varsa eğer tekrar kurucam

ben bunu samsung nc10 a kurmuştum.. intel wireless vardı 5100agn.. sorunsuz çalışıyordu Windows XP Professional 32 bit driveriyle.. bence driversal bir sorun ;)

olabilir. lg nin sitesinden xp için olan driveri kurdum aynı xp gibi ağları görüyordu. tıklayınca bağlanmıyor.
  • Gercekden mikrosoft tarafından yapılmışsa süper
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.