Şimdi Ara

Nescafe Sevmeyen Bi Tek Benmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçicekleri çok sevmeme rağmen nescafeye bi türlü sevemedim geceleri çalışmam için uykumu açıp daha dinç olmam lazım ama her deneyişimde içemiyorum nescafe başka öneriniz var mı uyku açmak için

• coffe mate olmadan nescafe içmem sende bir dene derim çok güzel oluyor
  • Elmanın uykuyu açtığını söylüyorlar ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ayrıca bende sevmiyorum nescafeyi bide çikolatadan nefret ediyorum bıktım hatta çikolata nasıl sevilmez gibi sorulardan
  • Nescafe Xpress

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnionForces

Nescafe Xpress

Oda çok pahalı be dün gittim 2.60 tl ymiş Her zaman alamam ki
  • soğuk süte kat güzel oluyo
    ama uykunu açmaz nötr bir etki yaratır
  • Direk suyla mı içiyorsun öyleyse sert olur. Nasıl içtiğini ve sence nasıl olması gerektiğini söyle yorum yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim kadar yemek seçen varmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Direk suyla mı içiyorsun öyleyse sert olur. Nasıl içtiğini ve sence nasıl olması gerektiğini söyle yorum yapalım

Suya katıp içiyorum ama dün biraz şekerle süt tozuda kattım olmadı biraz daha kahve kattım yine olmadı bana acımsı tatsız geliyor kokusu güzel ama Sırf acı olmasın diye bol vanilyalıdan aldıydım güya sütlü kahveyi severim aslında ama nescafeyi bi türlü sevemedim.Süte katsam farklı olur mu?
  • Nescafe gold sanırım yani granül, en güzeli süt + şeker bende süt tozu aldım gerçek süt gibi olmuyor hocam bu şekilde dene bide
  • bende sevmezdim zorla sevdirdiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPSL

Elmanın uykuyu açtığını söylüyorlar ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ayrıca bende sevmiyorum nescafeyi bide çikolatadan nefret ediyorum bıktım hatta çikolata nasıl sevilmez gibi sorulardan

Nescafe'yi bende sevmemde çikolatada nasıl sevilmez ya?
  • nescafe 3in1'i çok şekerli olduğu için ben de sevmiyorum.
    lakin ki jacops öyle mi ? değil.tamam, o yüzden de onu seviyorum.sex
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Direk suyla mı içiyorsun öyleyse sert olur. Nasıl içtiğini ve sence nasıl olması gerektiğini söyle yorum yapalım

Suya katıp içiyorum ama dün biraz şekerle süt tozuda kattım olmadı biraz daha kahve kattım yine olmadı bana acımsı tatsız geliyor kokusu güzel ama Sırf acı olmasın diye bol vanilyalıdan aldıydım güya sütlü kahveyi severim aslında ama nescafeyi bi türlü sevemedim.Süte katsam farklı olur mu?

Kesinlikleeeeeeeeeeee süt kat derim o sertliği biraz kırılıyo hoş bişey oluyo ama benim önerim soğuk süte katman kışın bile soğuk sütle nescafe yi tek geçerim

bu arada çikolata sevmemek ? ilginç.... benim bir arkadaşım pasta sevmiyodu o geldi aklıma.. sevilmezmi çikolata yaa aaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 22 Temmuz 2011; 13:36:48 >

• Bende sevmem nescafeyi.. Süt tozuylada rezalet oluyor bence. Normal sütle Jacobs Monarch yap seversin..
  • Nescafeyi hiç sevmiyorum ben de, sütlü türk kahvesi çok hoş oluyor.
  • Nescafe gerçek kahve değildir, filtre kahve öğütülürken etrafa saçılan tozlardan yapılır, hakiki kahveler espresso bazlı kahveler ve filtre kahvedir, gerçek kahve tadına alışık biri de asla içemez nescafeyi.
  • Bende sevmiyorum,çok nadiren ikram edildiğinde içerim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Bende sevmem nescafeyi.. Süt tozuylada rezalet oluyor bence. Normal sütle Jacobs Monarch yap seversin..

Hocam bende monarch içiyorum 1 senedir şuan bitmek üzere nescafe alta rica alıcam ama monarch aroması yoğundur sütlede iyi gider arkadaşa tavsiye ederim hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Nescafe gerçek kahve değildir, filtre kahve öğütülürken etrafa saçılan tozlardan yapılır, hakiki kahveler espresso bazlı kahveler ve filtre kahvedir, gerçek kahve tadına alışık biri de asla içemez nescafeyi.

+1 kesinlikle.

ben de Türk kahvesine (o ve o tarz hakiki kahveler) alışkın olduğum için Nescafe vb kahveleri pek beğenmiyorum. hele Nescafe 3'ü 1 arada falan iğrenç ötesi zaten. ama Nescafe Gold, Jacobs Monarch çok nefis kahvelerdir. mesela ben şahsen Nescafe Klasik'i pek beğenmem ama uykumu en çok açan kahve de odur. hafif süt karıştırırsanız Gold, Classic, Monarch bu kahvelerin içimi yumuşak ve nefis olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Nescafe gerçek kahve değildir, filtre kahve öğütülürken etrafa saçılan tozlardan yapılır, hakiki kahveler espresso bazlı kahveler ve filtre kahvedir, gerçek kahve tadına alışık biri de asla içemez nescafeyi.

hocam peki kahve içmek için makinaya 150 lira vermek istemiyorum ucuz yollu filtre kahve nasıl içebilirim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.