Şimdi Ara

Nescafe Sevmeyen Bi Tek Benmiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

İçicekleri çok sevmeme rağmen nescafeye bi türlü sevemedim geceleri çalışmam için uykumu açıp daha dinç olmam lazım ama her deneyişimde içemiyorum nescafe başka öneriniz var mı uyku açmak için

Redbull
    Çok ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Nescafe gerçek kahve değildir, filtre kahve öğütülürken etrafa saçılan tozlardan yapılır, hakiki kahveler espresso bazlı kahveler ve filtre kahvedir, gerçek kahve tadına alışık biri de asla içemez nescafeyi.

hocam peki kahve içmek için makinaya 150 lira vermek istemiyorum ucuz yollu filtre kahve nasıl içebilirim?

Hocam Starbucks'ta 4.5 TL'ye içebiliyorsun filtre kahveyi, evin yakınsa en ucuz o şekilde olur, hem de kaliteli bir kahve içmiş olursun. Fazlası zararlı zaten günde 1 tane iç yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Nescafe gerçek kahve değildir, filtre kahve öğütülürken etrafa saçılan tozlardan yapılır, hakiki kahveler espresso bazlı kahveler ve filtre kahvedir, gerçek kahve tadına alışık biri de asla içemez nescafeyi.

hocam peki kahve içmek için makinaya 150 lira vermek istemiyorum ucuz yollu filtre kahve nasıl içebilirim?

Hocam Starbucks'ta 4.5 TL'ye içebiliyorsun filtre kahveyi, evin yakınsa en ucuz o şekilde olur, hem de kaliteli bir kahve içmiş olursun. Fazlası zararlı zaten günde 1 tane iç yeter.

french press makinalar felan nedir onlarda olmuyor mu?

• Sade Jacobs iç seversin.
  • Starbucks french pressle vermez, ama dediğin doğru, ya french press'te demlenir ya da makinede demlenir, Starbucks'ta filtre kahve tek çeşittir, yani tek çeşit derken her gün bir çeşidi demlenir ve günün kahvesi adı altında satılır, Gloria Jeans veya Cafe Crown gibi diğer zincirlere giderseniz önünüze bir menü gelir ve o menüden filtre kahve seçiminizi ( Colombian supremo, Sumatra...gibi ) yaparsınız ve french press içerisinde kahveniz gelir. Evde kahve hazırlamak için french presslerden satın da alabilirsiniz, fazla bir maliyeti yoktur.
  • quote:

Starbucks french pressle vermez, ama dediğin doğru, ya french press'te demlenir ya da makinede demlenir, Starbucks'ta filtre kahve tek çeşittir, yani tek çeşit derken her gün bir çeşidi demlenir ve günün kahvesi adı altında satılır, Gloria Jeans veya Cafe Crown gibi diğer zincirlere giderseniz önünüze bir menü gelir ve o menüden filtre kahve seçiminizi ( Colombian supremo, Sumatra...gibi ) yaparsınız ve french press içerisinde kahveniz gelir. Evde kahve hazırlamak için french presslerden satın da alabilirsiniz, fazla bir maliyeti yoktur.

starbuckstan da french pressle kahve alabilirsin yapmadığım bişey değil
    ayrıca nescafeyi ben de sevmemhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-mutfak-gerecleri-french-press-kahve-makinesi-presi-350-ml-cam-55907597/detay/? şöyle bişey al bide kahve al(french press için çektiriyorum de normalinden biraz daha iri yaparlar) mis gibi iç

• Jacobs Monarch derim ben sade şekersiz sütsüz iki tatlı kaşığı :D
  • Sütle yapıyorum daha iyi oluyor tadı ama sütle yapılınca pek uyku açacağını zannetmem
  • Ben de hazır kahveleri pek sevmem. Çok şekerli olur. Alırsam ya yoğun kahve tadı olanı ya da fındık ya da çikolata aromalı olan acılardan alırım. O french press denilen şeylerde filtre kahve kullanılır zaten.
  • tum kahve turevlerinden nefret ederim yok 3 u 1 arada yok coffee mate yok turk kahvesi hic birini sevmem mideme dokunuyor
  • 1 bardağa iki paket at üstüne şeker koy çok güzel oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.