Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inceliCEM

Kara Cuma indirimini görmüştüm 149 Tl ye karar verememiştim. Bugün hepsiburada görselde tekrar 149 yazıyor sandım 199 a çıkmış. Şuan 149 olsa hiç düşünmem alırım. kaçırdığım için pişmanım.

Şanslısın yine 149 oldu :D

Edüt: Dün 149du akşam. Yine değişmiş 199 olmuş. Ama takip edin, ara ara değişecek sanırsam.

Bu arada benden başka alan oldu mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puraxays -- 1 Aralık 2015; 11:21:23 >
  • puraxays P kullanıcısına yanıt
    149 a duserse alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

149 a duserse alicam

tekrar inmiş:
    www.hepsiburada.com
    Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Kahve Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nescaf-dolce-gusto-krups-kirmizi-mini-me-akilli-kapsul-ile-calisan-kahve-makinesi-p-MTNESMINIME

• Haber veren arkadaşa çok teşekkürler. 25 TL'lik çek ile aldım. Kargo dahil 130 liraya geldi. Cihaz da çok güzel görünüyor. Umarım kahveleri de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

149 a duserse alicam

tekrar inmiş:
    http://www.hepsiburada.com/nescaf-dolce-gusto-krups-kirmizi-mini-me-akilli-kapsul-ile-calisan-kahve-makinesi-p-MTNESMINIME

Teşekkürler, bende görüp aldım bir tane.

• laider kullanıcısına yanıt
    İlk konu açıldığında 199,90'mış, ben de sizin sayenizde 149,90'a aldım. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • 1,5 yıldır kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim. tchibo nun makinesiyle kıyas bile yapılamaz.tavsiye ederim, fiyat çok uygun

konuyu görür görmez iki arkadışıma aldım. sorup duruyorlar dı, bu kampanya iyi oldu

haber veren arkadaşa teşekkürler

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 15 Aralık 2015; 9:13:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

İlk konu açıldığında 199,90'mış, ben de sizin sayenizde 149,90'a aldım. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Ben tesekkur ederim

• laider kullanıcısına yanıt
    Haber icin tesekkurler

• Bu makine cok guzel ve pratik ama kapsulleri cok pahali.kapsullerini ucuza bulsak on numara olacak ama......tavsiye ederim arkafaslara....

• 150 ye alacaktım fakat kapsüllerin fiyatları uçuk. Keşke ucuz olan bir yer olsa.
  • yurt dışında 30 dan fazla kapsül çeşidi var. ben bir çoğunu getirttim. hepsi birbirinden güzel. yurt dışında kapsül fiyatları da daha uygun.
     Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 15 Aralık 2015; 9:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

yurt dışında 30 dan fazla kapsül çeşidi var. ben bir çoğunu getirttim. hepsi birbirinden güzel. yurt dışında kapsül fiyatları da daha uygun.

hocam güvenilir bir link verme şansınız var mı bende ordan almayı düşünebilirim.
  • bende aldım, caffisimo dan daha yumuşak ve lezzetli kahveleri.

kapsül fiyatı 16 tane sütsüz kahve için 22 tl, bu normal. yalnız sütlü kahvelerde 8 kahve 8 süt kapsülü çıktığından onlar pahalıya geliyor.

sütü cezvede ısıtıp kendiniz de ekleyebilirsiniz, zaten süt kapsülleri kesin kimyasal madde doludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

bende aldım, caffisimo dan daha yumuşak ve lezzetli kahveleri.

kapsül fiyatı 16 tane sütsüz kahve için 22 tl, bu normal. yalnız sütlü kahvelerde 8 kahve 8 süt kapsülü çıktığından onlar pahalıya geliyor.

sütü cezvede ısıtıp kendiniz de ekleyebilirsiniz, zaten süt kapsülleri kesin kimyasal madde doludur.

Sutu kendimiz eklersek kopurtmemiz de gerekecek degil mi?

Bir de bu kapsullerin icinde cekirsek mi var yoksa o da mi kimyasal bir bilesim sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

bende aldım, caffisimo dan daha yumuşak ve lezzetli kahveleri.

Sutu kendimiz eklersek kopurtmemiz de gerekecek degil mi?

Bir de bu kapsullerin icinde cekirsek mi var yoksa o da mi kimyasal bir bilesim sizce ?

hocam sütü sonradan kendiniz eklerseniz maalesef köpürtme şansınız yok, illa köpüklü olsun diyorsanız piyasada süt köpürtücüler mevcut.

kapsüllerin içinde öğütülmüş çekirdek kahve var, kimyasal madde var mı ondan emin değilim ama süt kapsüllerinde kullanıldığı kesin.

• Ben de aldım bugün 149 dan. artık yurtdışı gezilerinden uygun kahve toplayacaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepagam

quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

yurt dışında 30 dan fazla kapsül çeşidi var. ben bir çoğunu getirttim. hepsi birbirinden güzel. yurt dışında kapsül fiyatları da daha uygun.

hocam güvenilir bir link verme şansınız var mı bende ordan almayı düşünebilirim.

hocam yurt dışına çıkan, yada yurt dışından buraya gelecek arkadaşlara söylüyorum gelirken yanlarında getiriyorlar :) evde baya bir stok oldu :)
  • Cafissimo der ve konuyu terk ederim Üstelik kendi süt köpürtücüsü de mevcut.
  • 155 'e kargo dahil aldık bakalım :)

Bunun yanında kapsül yolluyorlar mı ? Kaç kapsül yolluyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.