Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 149 + 2 çeşit kapsül =199 tl akşam akşam verdik bakalım..

Umarım güzel kahveler içeriz, fırsatı bildiren arkadaşa teşekkürler ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Bence çok tüketenlere uygun bir ürün değil, daha çok keyifcilerin ve pratiklerin ürünü.

Çok tüketenlere uygun olmamasının tek sebebi kapsül fiyatları olabilir. Eğer fiyat problem değilse çok tüketenler için de uygun bir ürün bence.

Evimde tchibonun ilk çıkan kapsül modelinden ve nescafenin şu içine gold konulan modelinden var. Tchiboda latte vs yapmak isterseniz süt için köpürtücü buhar üfleyen çubuğu var ve her seferinde temizlemek vs gerekiyor. Bu benim için bir sorun. Nescafenin modelinde ise içine koyduğunuz kahve çabuk tüketmezseniz kuruyor. Sürekli temizlemek gerekiyor.

Evde iki tane kahve makinesi ve ayrıca kullanmadığım bir filtre kahve makinesi varken bu cihazı almamın tek sebebi gerçekten inanılmaz indirimi ve hiç çubuk, buhar, köpürtüçü vs uğraşmadan şekilli bir latte yapma imkanı :)

Bence bir şansı hakeden bir cihaz :)

Tamam aldım zaten, yani almamış olsam bile siz bunları yazdıktan sonra alırdım (:

Makinenin yanında bunları da almıştım, kızmayın

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

quote:

Bence çok tüketenlere uygun bir ürün değil, daha çok keyifcilerin ve pratiklerin ürünü.

Çok tüketenlere uygun olmamasının tek sebebi kapsül fiyatları olabilir. Eğer fiyat problem değilse çok tüketenler için de uygun bir ürün bence.

Evimde tchibonun ilk çıkan kapsül modelinden ve nescafenin şu içine gold konulan modelinden var. Tchiboda latte vs yapmak isterseniz süt için köpürtücü buhar üfleyen çubuğu var ve her seferinde temizlemek vs gerekiyor. Bu benim için bir sorun. Nescafenin modelinde ise içine koyduğunuz kahve çabuk tüketmezseniz kuruyor. Sürekli temizlemek gerekiyor.

Evde iki tane kahve makinesi ve ayrıca kullanmadığım bir filtre kahve makinesi varken bu cihazı almamın tek sebebi gerçekten inanılmaz indirimi ve hiç çubuk, buhar, köpürtüçü vs uğraşmadan şekilli bir latte yapma imkanı :)

Bence bir şansı hakeden bir cihaz :)

Tamam aldım zaten, yani almamış olsam bile siz bunları yazdıktan sonra alırdım (:

Makinenin yanında bunları da almıştım, kızmayın

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

:) İnanın hiç kızmadım, aksine söylediğiniz çok mantıklıydı o yüzden sizin mesajınızı alıntı yaparak yazdım.

Güle güle kullanın, umarım hepimiz memnun kalırız bu cihazdan :)

• teşekkürler haber verdiginiz için. ben de aldım bir tane. ne zamandır kahve makinesi almak istiyordum. tchibonun modellerinin çok sıcak yapmadıgı, kapsüllerin lezzet olarak birbirine benzediği ve uzun süreli kullanımda sıradanlaşıp beğenilmediği ile ilgili şikayetler okumuştum ve içime sinmiyordu açıkcası. okudugum yorumlardan kahvesinin güzel ve çeşitli oldugunu gördüm. Fakat Türkiye'deki kapsülleri sınırlı sanırım tedarik etmesi biraz sıkıntı olucak. Yine de güzel firsat.
  • Geçen hafta essede görmüştüm. O zamandan beri araştırıyorum. Çok kahve tüketen biri değilim fakat güzel bir makina olsa her akşam en azından ailece 2 bardak içeriz. İşte burada kafam karışıyor. Makina fiyatı iyi ama özellikle süt kapsülleri olan kahve çeşitleri benim için pahalı kaçıyor. Türkiyede yurtdışına oranla fazla seçenekte yok. Getirmek deseniz en azından 15-30 gün sürer. Bir yerde makina ile yapılmış kahve içme fırsatım olursa belki almaya cesaret edebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolce Gusto web sitesinde sadece ilk siparişte %20 indirim var.
    Kapsülleri oradan alabilirsiniz.
    Ben 5 kutu aldım, bir tanesi bedavaya geldi.
  • Kahve makinalarida yazica olayina donmus bi ara ciddi niyet ettim ama hem turkiyede hem yurtdisinda her alan kapsul isinden biktigini soyluyorlar. Birkaci siringa ile dolum yontemi bulmus adam sadece bos kutu ve ona uygun malzemesini satiyor sen siringayla dolduruyorsun. Youtube den bakabilirsiniz.

• Aman diyeyim caffisimo kapsülü bu makinada denemeyin. Ben denedim kahve resmen patladı makinanın kenarlarından çıktı, içi dışı kahve artığı oldu. Bozuldu diye tırstım ama sorun yok şimdilik.

• https://youtu.be/NByTVqaD5ZU surada nasil tekrar doldurulacagi anlatilmis merak edenler icin

• Elime ulaşsın doldurma muhabbeti için uğraşacağım
  • quote:

Elime ulaşsın doldurma muhabbeti için uğraşacağım

Olumlu olumsuz sonucu paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı okurkene okurkene hiç niyetim yokken bende aldım,iki adet kapsülle beraber.
    şu dolum işine biri el atsada bilgilensek derim.
  • farklı bir modelini kullanıyorum ben gerçekten yaptığı kahveler güzel ama çok kahve tüketiyorsanız biraz problem son kapsül siparişime baktım mesela 190 lira civarı tutmuş
  • Haber veren arkadaşa teşşekkürler mobil kargo bedava üstüne 25 tl çek ile 125 aldık bakalım tcihibo nun kapsülleri bu makinede kullanabılınıyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

başlığı okurkene okurkene hiç niyetim yokken bende aldım,iki adet kapsülle beraber.

Kapsülleri kendi sitesinden almışsınızdır umarım, %20 indirim var.

Dolu işine bakacağım, beceririm ama tat olarak tutturamayız sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

başlığı okurkene okurkene hiç niyetim yokken bende aldım,iki adet kapsülle beraber.

Kapsülleri kendi sitesinden almışsınızdır umarım, %20 indirim var.

Dolu işine bakacağım, beceririm ama tat olarak tutturamayız sanırım.

malesef hepsiburada dan aldım,aldıktan sonra gördüm indirimi.
    dolum işi için sizi takipteyiz.
  • Kapsüllerin içerikleri nasıl?

içinde katkı maddesi var mı?
  • Sadece dolce gusto kapsülleri mi kullanılabiliyor yoksa tchibo vb diğer kapsüller kullanlıp da güzel sonuçlar verebiliyor mu ürün ?
  • Yurt disi sitelerde dolum yapilabilen kapsulleri var sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 7 Aralık 2015; 0:32:42 >
  • Çözünür kahvelerin sağlıksız olduğunu bilmesem ben de Uca Uca ALICAm bu fiyata...

Filtre kahve- french press ikilisine devam...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.