Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Cafissimo der ve konuyu terk ederim Üstelik kendi süt köpürtücüsü de mevcut.

Cafissimo kalite olarak krups un yanına yanaşamaz. ayrıca dolce gusto kapsül çeşitlerine bir bak derim. buradaki çeşitler Cafissimo da yok.
    NESCAFÉ® Dolce Gusto®
    Coffee Pods & Capsules | NESCAFÉ® Dolce Gusto®
    https://www.dolce-gusto.co.uk/coffee-pods

not: Cafissimo ve dolce gusto kullanmış biri olarak yorum yazıyorum

• arkadaşlar kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama, kullanım kitapçığının içinden çıkan seri numarasını dolce gustoya yolluyorsun internetten, adresine bedava kasül tutucu yolluyorlar. ben aldığımda kampanya vardı. bana geldi.
     Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL
  • makina fiyatı çok iyi fakat kapsül fiyatıda bir o kadar pahalı bendede makina var 350 den geçen yıl almıştım
  • Başlarım kapsül fiyatına, makinenin kendisi Amazon'da bile 40 sterlin. Makine ve 2 adet kapsül kutusu 200 TL edecek, dayanamadım alıyorum

Ekleme: 1 sterlin = 4,3 TL ediyor. Hesaplayın işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 4 Aralık 2015; 18:22:39 >
  • Makinenin yanında denemek için kahve geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 TL kargo çıkıyor, bedavaya getirmenin yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirkara67

Makinenin yanında denemek için kahve geliyor mu

hocam 3 yada 4 tane kartuş çıkıyor denemelik.

edit: bu kampanyalı seriden kartuş çıkmıyor :) bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 7 Aralık 2015; 10:22:50 >
  • Ben de cafissimo kullaniyorum.Ancak eger fazla kahve iciyorsaniz en iyisi bu fiyat araliginda delonghi ec221 modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

9 TL kargo çıkıyor, bedavaya getirmenin yolu yok mu?

Hafta sonu mobil uygulamada 100 tl uzer kargo ucretsiz

• sparcoo kullanıcısına yanıt
    Tchibo daha iyi diyorlardı?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Kedi canını senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

Tchibo daha iyi diyorlardı?

hocam boynerler de, tefal shoplar da dolce gusto nun tanıtım standları var. ürünü deneyip tadına bakarak kendiniz karar verebilirsiniz. Ben iki makinayı da kullandım. kesinlikle makina kalitesi olsun, kapsül çeşidi olsun, lezzet olsun dolce gusto daha iyi diyorum. şu çeşitlere bakarmısın ?
    NESCAFÉ® Dolce Gusto®
    Coffee Pods & Capsules | NESCAFÉ® Dolce Gusto®
    https://www.dolce-gusto.co.uk/coffee-pods

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 5 Aralık 2015; 13:00:23 >

• 25 tl visa kullanım çekiyle mobilden de kargo bedava ve bonuslarımı da kullanınca 99 TL ye geldi :)
  • Tchibo picco'mu emekli edip bunu aldım :)

• Dayanamadim aldik gitti bakalim. Visa kampanyasi cekini kullanarak 125 tl ye mal oldu. Konu sahibine tesekkurler not: uygulamdan alinca hafta sonuna ozel kargoyu da sildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 5 Aralık 2015; 15:55:48 >
  • Bende dayanamayip aldim bakalim. Insallah hayal kirikligina ugratmaz beni ama genelde yorumlar cok olumlu.

Fakat tr de cok az kahve cesidi var. Butun cesitlerinden siparis gecebilecegimiz bir yer yokmu?

• bendede delonghinin cihazı var ucuza nereden alabilirim bu kapsüllerden?
  • Bardak basına 2.75 TL'ye geliyor. Makina iyi ama kapsüller pahalı.

• arkadaşlar süt kapsülü bumu oluyor ? acemiyimde biraz

www.hepsiburada.com
    Nescafé® DOLCE GUSTO® Latte Macchiato Kapsülü Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nescaf-dolce-gusto-latte-macchiato-kapsulu-pm-mtnesltmac16cap

edit buldum ıkısı bırlıkteymıs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonmez10 -- 5 Aralık 2015; 18:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonmez10

arkadaşlar süt kapsülü bumu oluyor ? acemiyimde biraz

http://www.hepsiburada.com/nescaf-dolce-gusto-latte-macchiato-kapsulu-pm-mtnesltmac16cap

Ben de yeni aldım acemiyim ama cevap vereyim :) Bu linkteki paketin içinde 8 süt 8 kahve toplam 16 kapsül varmış. Bir süt ve bir kahve kapsülüyle linkteki fotoda görünen Latte Macchiato'yu yapabiliyormuşuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.