Şimdi Ara

Nerve (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu

American Horror Story dizisinin oyuncusu Emma Roberts ve senaristi Jessica Sharzer'i yeniden bir araya getiren Oyun filminin yönetmenliğini Paranormal Activity serisinin 3. ve 4. filmlerini yönetmiş olan Ariel Schulman & Henry Joost ikilisi üstleniyor. Roberts'ın baş karakter Vee'yi, Dave Franco'nun ise Ian karakterini canlandırdığı film sanal oynanan bir Doğruluk-Cesaret oyununu temel alıyor. Vee oyunda ilerledikçe attığı adımların kimliği belirsiz "izleyiciler" tarafından yönlendirildiğini fark ediyor. Gerilimi bol filmin kadrosunda Juliette Lewis, Emily Meade, Miles Heizer ve Jonny Beauchamp da yer alıyor.

Fragman

http://www.imdb.com/title/tt3531824/

• Dave Franco'nun oyunculuğunu beğeniyorum. en az abisi kadar yetenekli bana göre. bunu da son dönemde oynadığı ses getiren filmler ile kanıtlıyor.

Emma Roberts'ıda severim. oynadığı bir kaç filmi keyifle izlediğimi hatırlıyorum. ayrıca Julia Roberts'ın yeğeni, Eric Roberts'ın da kızı olduğunu belirtmek isterim.

film yarın vizyona giriyor. bu ikili için izlenir diyorum.
  • Filmi izleyen var mı? Beğendiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damon_elena kullanıcısına yanıt
    DÜN İZLEDİM. idare eder. pericope tarzı programdan yayın yapıyorlar bunun üzerine kurulu
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkurler hocam

• Mesajım bulunsun, izleyince editlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş bu tarz filmleri seviyorum.
    10 üzerinden 7.5 veriyorum.

• süperdi tek solukta ızledım
  • Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi. Müzikler görüntüler felan çok iyi Zaten Emma Roberts'ı da çok seviyorum

O merdivenle karşıdan karşıya geçme sahnesinde acaip gerildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 17 Ekim 2016; 0:14:34 >
  • Yorumlara bakıyorum elle tutulur bir tane mesaj yok. Mesajlar "Ben beğendim.", "Bu tarz filmleri seviyorum.", "Güzel film."den ibaret. Beğendin de güzel kardeşim neresini beğendin? Neyi kıstas alarak beğendin? Güzel de neyi niçin güzel? Biraz daha objektif denilecek veri niteliğindeki mesajlar atsak güzel olmaz mı? Bizim de fikrimiz olurdu ona göre izleyip izlememeye karar verirdik. Daha işlevsel olurdu.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ben beğendim az konusundan bahsedeyim.Konusu oldugu için spoiler içine almıyorum.

Film genç liseli bir kızın doğruluk/cesaretlik oyununun mobil oyununa katılmasıyla baslıyor. Lakin sadece cesaretlik var doğruluk yok. Cesaretlik oyunlarını da heyecan verici olduguna için film daha başlarda sarmaya başlıyor.Oyunları izleyiciler belirliyor.

Beğenmediğim kısım ise klasik gençlik filmi hataları aileler çok rahat "siz gençler çılgınsınız" havasında. Zaman zaman saçma yeri de var. Finali de daha güzel bekliyordum fakat cesaretlik oyunu izlenmeye değer bence. Ben tek solukta izledim.
  • ben hiç beğenmedim çok saçma ve ergence geldi beğenen arkadaşlara lafım yok da cidden izlediğime pişman olduğum kaybettiğim zamanı düşündüğüm bir filmdi
  • Saçma sapan bir film. Olaylar zorlama ilerliyor.

Mesela; giysisi çalındığında mağaza yetkilisine ihbar da bulunup polisi aratmak yerine, mağazadan giysi çalıp çıkmaya çalışmaları.
    Ergen filmi ile çocuk filmi arasında gidip gidip geliyor. Verilen görevleri yapmak zorundalarmış da, o görevi yapmak için suç işlemek doğruymuş gibi bir tavır içindeler. Sonra birden başrol oyuncumuz bütün yaptıklarını unutup
    polise gammazlıyor.
    Sonra hop final için bir sebep doğmuş oluyor.

Ben beğenmedim açıkçası. İzlenir orası ayrı. Ama bu duygu geçişlerini çok acemice yansıtmış. Süreyi kısa tutmaları da buna tuz biber olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 3 Kasım 2016; 11:45:02 >

• Ben çok beğendim bu filmi. Hiç sıkmıyor insanı. Konusu da çok enteresan... Helalinden 7 puanım var.

• Benim de sevdiğim filmlerden. Bazı oyunculuklar hariç bence tam vakit geçirmelik film. Ne izleyeceğine karar veremiyorsan kesin aç izle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençlik gizem, macera, suç filmi. Cep telefonundan giderek çılgınlaşan görevler verilip karşılığında para kazanıyorlar. Bir kesim ise beni daha çok kişi takip etsin diye gidebileceği kadar ileri gidiyor. Ergen filmi işte, ama yer yer ilginçleşiyor. En azından bir şans verilmeli.
  • Emma Roberts'ı daha güzel filmlerde görmek dileği ile.

Heyecanlanmıştım bu 2 ismi görünce, film pekte güzel çıkmadı :(.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.