Şimdi Ara

Nerden Nereye:2007 Yılında 1.4 milyon Araç Satan Hyundai!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu günse sadece hyundain elantra marka otomobili 1.4 milyon satıyor.

• icerik biraz fazla olmus bence bir özet gecseniz iyi olur
  • kendilerini çok geliştirdiler bunu kabul edelim ama tasarım olarak hala bana hitap etmiyor orası ayrı biraz ağır başlı modeller yapmalılar aslında genesis gayet güzel ama ondada yanlış motor seçeneği var 2.0 dizel getirmeleri gerekli ve fiyatınıda biraz insaflı seviyelere çekmeliler ki bu 2.0 motorla gayet mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

icerik biraz fazla olmus bence bir özet gecseniz iyi olur

katılıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

icerik biraz fazla olmus bence bir özet gecseniz iyi olur

+1903
  • Elantranın malzemesi çok kalitesiz. Geldikleri yer bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Elantranın malzemesi çok kalitesiz. Geldikleri yer bu.

Sen de kredi çekip Elantra alabilirsin. Bu kadar büyütülecek bir mesele değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 milyona hangi araç
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Elantranın malzemesi çok kalitesiz. Geldikleri yer bu.

Sen de kredi çekip Elantra alabilirsin. Bu kadar büyütülecek bir mesele değil.

yanlış insan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 25 Şubat 2012; 13:20:10 >
  • Yine aynı nick yine bir hyundai reklamı.Kaç para veriyorlar size onu merak ediyorum...
  • çalışan herzaman kazanır...herkese ders olsun... ön yargıda zamanla aşılır diye dşünüyorum.daha önce hyundai tecrübesi olamayanlar ön yargılılar ve bu normal birşey... şahsen ben focus tan ix 35 e geçerken tereddüt etmedim çünkü daha önceden elimizden 2 tane hyundai geçmişti.kalitesini biliyorduk. ben sadece tasarımlarını ve donanım azlığını sevmiyordum.ama şimdi tasarım olarak aştılar.audi ve bmw tasarım şeflerini transfer ettiler(peter schereyer,thomas buerkle), donanım olarak sınıflarının zirvesindeler. 5 yıl garanti, senede 1 chek up, servis ucuz,parça ucuz, gdi motor süper

ben ix 35 in almanya forumunu takip ediyorum.20 yıldır audi, vw kullanan adamlar,aileler hyundai ye geçmişler.sebep olarak daha ucuz, daha fazla garanti, daha güzel tasarım,daha sorunsuz diyorlar ve haklılar. işte başarılarının ve satış rakamlarının sırrı bu.......

• Yine aynı üye, yine hyundai reklamı.
    İX35 falan neyse ama elantra parasının arabası değil.
  • nereden nereye gerçekten 2009 2010 aralığında türkiye'de satış rekorları kıran firmanın tüm modellerinin toplam satışını şu anda honda sadece civic modelinin satışı ile geçmek üzere. bu fiyat politikası ile bolca bağırırlar araçlarımız iyi diye türkiye'de bir kaç hyundai sahibide ikinci elde para eder belki diye hyundai süper elentra 56.000 tl acent blue 48000 tl eder valla eder yazar durur anca. civic ile elentra'yı yanyana koy bakalım elentra alan kaç kişi çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Şubat 2012; 17:40:28 >
  • Hyundai grandeur veya i40 dizelim olsa en az 5 sene binerim .
  • fiyatlarını düşürmedikleri sürece satışları dibe vurur.hyundai fiyatı ucuz diye tercih ediliyordu o imajdan kurtulduğunu sanıyor biraz araçları süsleyerek ama olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

fiyatlarını düşürmedikleri sürece satışları dibe vurur.hyundai fiyatı ucuz diye tercih ediliyordu o imajdan kurtulduğunu sanıyor biraz araçları süsleyerek ama olmaz.

TR de 3-5 bin araç satacaklar diye üstün kalite ve iyi tasarım politikasından vazgeçecek değiller.yeni nesil araçlarıyla dünyada milyonlarca araç satıyorlar. TR de de parası olan alır olmayan bakar.ucuz isteyenler yallah dacia ya... bu kadar basit. arabama nazar değecek diye sürekli dua bombardımanı yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

fiyatlarını düşürmedikleri sürece satışları dibe vurur.hyundai fiyatı ucuz diye tercih ediliyordu o imajdan kurtulduğunu sanıyor biraz araçları süsleyerek ama olmaz.

TR de 3-5 bin araç satacaklar diye üstün kalite ve iyi tasarım politikasından vazgeçecek değiller.yeni nesil araçlarıyla dünyada milyonlarca araç satıyorlar. TR de de parası olan alır olmayan bakar.ucuz isteyenler yallah dacia ya... bu kadar basit. arabama nazar değecek diye sürekli dua bombardımanı yapıyorum.

görende tüm dünya'da uyguladıkları fiyat politikası türkiye ile aynı sanacak. yahu adamlar kalite ve iyi tasarımı rakiplerinden ucuza verdiklerinden satıyorlar. türkiye'de rakiplerinden pahalı, yani hocam iyi ki hyundai aldın adamlar elentra 100.000 tl dese değer bir yığın ödülü var diyeceksin. bırakalım şu marka fanatikliğini ne olur.

• Amerikada vw ile hyundainin pek fiyat farkı yok araştırında yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

görende tüm dünya'da uyguladıkları fiyat politikası türkiye ile aynı sanacak. yahu adamlar kalite ve iyi tasarımı rakiplerinden ucuza verdiklerinden satıyorlar. türkiye'de rakiplerinden pahalı, yani hocam iyi ki hyundai aldın adamlar elentra 100.000 tl dese değer bir yığın ödülü var diyeceksin. bırakalım şu marka fanatikliğini ne olur.

ya marka fanatikliğiyle alakası yok.siz sadece elentraya ve internetteki fiyat listesine bakarak konuşuyorsunuz.evet elentra rakiplerinden pahalı kabul ediyorum ama fiyat listesinden 4-5 bin tl indirim alabiliyorsunuz. vw de indirim diyince size kapıyı gösterirler. ayrıca her modeli pahalı değil mesela benim aldığım araç(ix35 style plus) resmen bedava... ben hala hyundainin böyle bir aracı 60bine nasıl satabildiğini anlamıyorum.arabada resmen 100binlik araçlardaki donanım listesi var.full tiguan dan 10bin tl daha ucuz ve en az ekstradan 7-8 tane fazla donanımı vardır.asx ten,xv den, qq den hepsinden daha ucuz.yani demek istediğim hyundainin her modeli rakiplerine göre pahalı değil.

• Şu hyundai yi övmeyin arkadaş, fiyatları da uçsun gitsin kimse almasın ki elantranın garantisi bitince i40 alabileyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

aynen katılıyorum, ama hyundai nin ülkemizdeki bu yüksek fiyat politikası muhtemelen ümit karaarslan dan kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 26 Şubat 2012; 14:10:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.