Şimdi Ara

NERDEN KIZ BULABİLİRİM ??? ( Ciddi konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga cirkin kizlardan biriyle kanka ol otomatik geliyo zaten kizlar
  • [simage]haydi sen meslek liselisin askeri liselileri veya polis kolejlileri düşün ve halinin değerini biliceksin[/simage]
  • biz 5 sene okuduk elektrik bölümüydü en sonunda birbirimize...

okulda tek tük oluyordu ama onlarda o kadar erkeğin içinde çirkin dahi olsalar kendilerini megan fox falan zannediyorlardı. civar kız liselerinden ıkan kızlarla deli gibi kesişirdik ama kızsızlıktan cesaret olmazdı işte gidip teklif edesin. ilk sevgilimi de netten bulmuştum buluşmuştuk falan kız liseliydi ilk buluşmada kalpten gidiyodum 2 yıl çıktım sonra şutladı beni
  • İlkokul arkadaşlarınla takıl. Onlar okullarındaki diğer arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiklerinde sende git. Sülük gibi yapışma ama o ilkokul arkadaşlarına, sevilen biri olmalısınki seni kendileri çağırsınlar ilk buluşmadan sonra. Bana sorarsan uğraşma karıyla kızla bırak kendi derdin yetmiyomu kendine. Kız aradaş bulacaksın bi süre sonra sürekli tavır sürekli düşük surat olacak şöyle gerilip gerilip bitane çakmak isteyeceksin suratının ortasına ama sevgilin işte. İyi düşün iyi bacağında kıl olmayandan dost olmaz. Sevgili ayakbağı bi zaman sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Mirc Mynet Msn ICQ Google falan işte ....(bende bulamıyom yaaww ) zaten vazgeçtim boş iş bunlar

en iyisi okumak iş bulmak çalışmak sonrada evlenmek gerisi boş bence !!!

haklısın kardeşim boş iş bunlar evlenecek yaşa gelene kadar bekliyecez napalım
  • nasıl para kazanırım onu düşün sen. bunu hallettikten sonra gerisi otomatikman düzelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

nasıl para kazanırım onu düşün sen. bunu hallettikten sonra gerisi otomatikman düzelecek.

haklı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Arkadaslar meslek lisesinde okuyorum bilindiği gibi lanet olasıca okulda kız yok nerden bulabilirim.Facebook deseniz olmaz baska ne türlü olabilir

Ankarada oturuyorsan,www.ankara.net
    İstanbulda oturuyorsan,www.istanbul.net
    İzmirde oturuyorsan,www.izmir.net
    Eskişehirde ; eskisehir.com

• çöpten
  • Mektebe git, gerçi orada fazla uzun ömürlü olmaz kız arkadaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

bu sorun bendede var..

+1
  • otobüsten
  • ağda salonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Mirc Mynet Msn ICQ Google falan işte ....(bende bulamıyom yaaww ) zaten vazgeçtim boş iş bunlar

en iyisi okumak iş bulmak çalışmak sonrada evlenmek gerisi boş bence !!!

mındar mındar :D miyavvv
  • kelin ilacı olsa kendi başına sürer

bugün full atasözüne bağladım ya
  • kuaförde çalış(kadın kuaförü)
  • beyoglunda züraf sokakta bulursun bi 50 liraya falan da kız olcagı konusunda illaki aklında bi kaç soru işareti olcaktır.hem bak mis gib matureler var 50 liraya.seni başka bişi rahatlatmaz gari
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

beyoglunda züraf sokakta bulursun bi 50 liraya falan da kız olcagı konusunda illaki aklında bi kaç soru işareti olcaktır.hem bak mis gib matureler var 50 liraya.seni başka bişi rahatlatmaz gari

Karaköy olmasın o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Pato]

Yakınlarda BİM varsa uğra.
    Forumda herkez ordan kız buluyor

yada şok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.