meslek lisesi kötüdür ya bilirim kantinci abla vardı sakalları vardı beni bu okuldan alın abi derdim
Sen bir de üniversitede makina müh. okursun (:
quote:
Orijinalden alıntı: [Pato]
Yakınlarda BİM varsa uğra. Forumda herkez ordan kız buluyor
kız mı?
quote:
Orijinalden alıntı: sagoluyuz
quote:
Orijinalden alıntı: [Pato]
Yakınlarda BİM varsa uğra. Forumda herkez ordan kız buluyor
ahahah harbiden yaa kasiyere aşık oldum tezgahtar bana gülümsedi güvenlikçi bana sırıtdı
Kızlar (üstün bir yakışıklılığınız veya yeteneğiniz yoksa) ayağınıza gelmiyor.Çatlak olmak lazım.Aklına geleni söylemen lazım.Bu özellik de ne yazıkki bir gecede kazanılamıyor
Mirc Mynet Msn ICQ Google falan işte ....(bende bulamıyom yaaww ) zaten vazgeçtim boş iş bunlar
en iyisi okumak iş bulmak çalışmak sonrada evlenmek gerisi boş bence !!!
quote:
Orijinalden alıntı: K U N Kızlar (üstün bir yakışıklılığınız veya yeteneğiniz yoksa) ayağınıza gelmiyor.Çatlak olmak lazım.Aklına geleni söylemen lazım.Bu özellik de ne yazıkki bir gecede kazanılamıyor
Dersane ye git ama Fem e deil Fitness center a gıt ama kilolu takma peşine :) en iisi sen voleybol kursuna yazıl hem uzun hem güzel hem atletik ;D
quote:
NERDEN KIZ BULABİLİRİM ???
PC başından kalkıp dışarı çıkmayı dene. Büyük olasılıkla işe yarayacaktır.
Kız mı ? ne kız'ı ? Ben 16 yaşındayım bize gelmez öyle şeyler.
kızmı ne kızı kız ne arar lan dh da
markete git süt reyonuna bak belki vardır orda
bizim burdaki bakkalda diğer yerlere göre ucuza satıyolar tanesi 20 tl felan gel bi bak bence
Başlığa bak ya
Moruk dışarda onlarca var konuşmasını bilecen
Anadolu lisesi akarrr ....Mahalledekilere yaklaş muhabbet kur... İyi giyin , Efendi dur yeri geldimi espri patlat hatunlar senin..
yabancı dilin varsa interpals.net'e takıl.yabancı kızlar pek erkek seçmiyo özgüven depolarsın