Bildirim
@:P
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör

Çavuş
10 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 10 (Bu ay: 0)
361679 Gün Cezalı
355940 gün 15 s. 16 dk. kaldı
Gönderileri
|
|
|
:P (burak whathappenedwhydouwanttolearnmysurname) · Konu Dışı altına konu açtı.
16 yıl
Chuck norris konu açmış
|
|
|
16 yıl
Sorun benmiyim ?
|
16 yıl
Peynirci Maceram
|
|
:P (burak whathappenedwhydouwanttolearnmysurname) · LG altına konu açtı.
16 yıl
Bataryam şarj olmuyor
|
Hakkında
Forum İmzası:
|
I'm "Not Afraid" to Take a Stand İsmi Okunduğu Gibi Yazılan Kadınlara Asla Güvenmemelisin! |
Hakkımda:
|
I'm "Not Afraid" to Take a Stand İsmi Okunduğu Gibi Yazılan Kadınlara Asla Güvenmemelisin! |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 424
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 424
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
Yanıt Yok
0
anlatayım
neyse gittim saçma sapan kıvırcıklar aldım sonra patlıcana baktım 3-4 tane çürük kalmış neyse dedim (burda da s.e. tarzında bi küfür geçmedi değil içimden) hemen kasap reyonuna gittim aldım eti gidip en uzun sırası olan kasaya girdim "onunkine" neyse beklerken arkamda da bi kız vardı onunla da kesiştik ama benim gözüm kasiyerdeydi, şeye benziyodu hani survivor (nasıl yazıldığını bilmiyom)daki seda var ya onun saçlarının o kadar sarı değilde daha koyu olduğunu düşünün tamam oldu o.Neyse sıra bana gelmiş bi baktım kıza bakarken verdim marulu baktı şöyle etrafına felan çevirdi, dedim napıyo bu, tartıldımı bu dedi , oha kasaya ulaşmak için aceleyle tarttırmayı unutmuşum bide zaten tartacak eleman ortalarda yoktu, yoo dedim gülerek, aldım kıvırcığı götürdüm tarttırdım tekrar girdim sıraya aslında gitsem alırdı beni fakat sıra azalmıştı ve onu izleyebilecektim, neyse tekrar sıra geldi arkamda birsürü sıra olmuş bu arada, gülerek verdim kıvırcığı aldı et i de verdim işte xx.49 kuruş dedi, verdim parayı 50 kuruş olarak verdi üstünü 1 kuruşu isterim ama dedim gülerek, güler gibi yaptı mı yapmadımı anlayamadım o kadar sıra var seninle mi uğraşcam gibisinden bişiydi ama kasanın yanında önceden arkamda olan kesiştiğim kız güldü (babasını mı ne bekliyomuş heralde) ... böyle şansı dedim, o kızda güzeldi hatta kasiyerden daha güzeldi ama ben kasiyeri istiyodum.Sonra çıktım annem yine aradı nerdesin gibisinden anne dedim patlıcanı almadım felan canım sıkılımasın diye annemle konuşarak eve gideyim diyodum dur sen kapat ben arayım dedim, kapattı ararken telefonun şarjı bitti.Yolda gelirken öyle etraftan geçen adamlara felan baktım bide bi köşe var orda genellikle arkamda biri oluyo sanki güzel bi kız varmış gibi geliyo ben ordayken hep tam orda arkamı döndüm baktım yine bıyıklı bi amca vardı.Gittim eve verdim kıvırcığı eti felan babama sonra bunu yazmaya başladım içerden bi ses geldi babam diyodu ki" Adamların verdiği kıvırcığa bak" güldüm odamda dur dedim unutmamak için not edeyim şunu ettim şuan ona bakıyorum...