Şimdi Ara

NERDEN KIZ BULABİLİRİM ??? ( Ciddi konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

mahallende hiçmi kız yok, kız akrabalarının hiçmi kız arkadaşı yok veya arkadaşlarının sevgililerinin hiçmi kız arkadaşı yok

Fazla arkadaşım yok , yakında akraba yok , mahallede kız vardır ama nasıl tanışacam

marketin önünde bekle ve o kızın girmesini bekle tam çıkarken gir omzuna çarp çok pardon de 2 gün sonra tekrar yap gene omzu koy allah allah mıknatıs gibi çekiyoruz birbirimizi de sonra kapının önünde duran gazetelikden bir sabah al ve içindeki günaydın ekini ayır ve içinden çıkan bulmacayı çöz eminim çok zevkli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

beyoglunda züraf sokakta bulursun bi 50 liraya falan da kız olcagı konusunda illaki aklında bi kaç soru işareti olcaktır.hem bak mis gib matureler var 50 liraya.seni başka bişi rahatlatmaz gari

Karaköy olmasın o.

pardon hocam.ben pek bilmiyorum ama maşallah tecrübe konuştu yine.iiki siz gibi yol gösterenlerimiz var
  • kadınlar hamamına git
  • diş macunu sür.
  • gross marketlerin temizlik reyonuna bak
  • mesele kız bulmak değil yeğen mesele onu senin yapmaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 5 Ağustos 2010; 13:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !LLéqaL

mesele kız bulmak değil yeğen mesele onu senin yapmaktır

Vayy, helal be cümleye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Sen bir de üniversitede makina müh. okursun (:

• Çok pis ucunda nereye ...

Bu geldi aklıma
  • Çık dışarı tinerci hatun veya çocuk esirgeme kurumundan günübirlik kaçan 17-18'lik çıtırlar oluyo, kolay ele geliyolar. 20 tl verirsen herşeyi yaptırırsın.
    Zamanında az yapmadık bu işleri. Tinerciler kokuyo ama dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tjodalv

Çık dışarı tinerci hatun veya çocuk esirgeme kurumundan günübirlik kaçan 17-18'lik çıtırlar oluyo, kolay ele geliyolar. 20 tl verirsen herşeyi yaptırırsın.
    Zamanında az yapmadık bu işleri. Tinerciler kokuyo ama dikkat et.

bu nasıl bir zihniyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnr95

Anadolu lisesi akarrr ....Mahalledekilere yaklaş muhabbet kur... İyi giyin , Efendi dur yeri geldimi espri patlat hatunlar senin..

o kadar sınıf dışında efendi duruyorduk ama geçen bizim okuldaki kıza faceden sardık arkadaşla o laflar yazıyodu falan sonra kız okuldaki havalı *için birinden hoşlanıyomuş en son onu dedi.babanın arabasıyla git okula hava at(başka okuldan arkadaş ortamı yap onların okula git)
  • Üniversitede kızlar teklif ediyor bekle biraz
  • sibermekan diye bir site var arkadaşlarla orada takılıyoruz.Ücretsiz üyelik var veyeni üyelere 1 ay Gold üyelik ücretsiz.
    Tavsiye ederim.

siteye buradan ulaşabilirsinizhttp://www.sibermekan.net
  • Sevgili ne la :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Google'da ara.

bing'de çok başarılı bence bing'ide dene

Yandex daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Arkadaslar meslek lisesinde okuyorum bilindiği gibi lanet olasıca okulda kız yok nerden bulabilirim.Facebook deseniz olmaz baska ne türlü olabilir

Marstan bulabilirsin. Bende meslek lisesinde 1 yıl okudum ne kadar erkek varsa o kadar kız vardı nasıl.

• doğru insan gelip seni bulur
    ben kendimi öyle kandırıyorum
  • bu ne abazalıktır nerden kız bulurum böyle başlık mı olur
  • Bu başlığı açan arkadas , haberlere çıkmıştı , KiZ arıyorum diye ertesi gun , böbrek dalag ne varsa almışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.