Bildirim
NERDEN BİLEYİM İSTİFA ETTİĞİNİ...?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çok saçma şu paylaştığın şey. NOT: akpli değilim parti desteklemiyorum. deistim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: WhenIFeelIt
çok saçma şu paylaştığın şey. NOT: akpli değilim parti desteklemiyorum. deistim.
Ulan hadi apolitiksin artist niye deist olduğunu söylüyorsun. Cool mu oldun şimdi sen?_____________________________ -
quote:
çok saçma şu paylaştığın şey. NOT: akpli değilim parti desteklemiyorum. deistim.
Niye değiştin kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nightwish
quote:
Ulan hadi apolitiksin artist niye deist olduğunu söylüyorsun. Cool mu oldun şimdi sen?
+1_____________________________ Kurdele.. -
quote:
BENDE SADO -MAZO yum..
not:akp li değilim,çocuk yada liseli hatta üniversiteli bile değilim, ben deitmedim..
sen burdaki mizaha bakmalısın küçük sincap_____________________________ VAHŞİ DALGALAR VURUYOR SEKSİ BEDENİMİN SARP KAYALIKLARINA... -
_____________________________ -
akp'nin din üzerinden politka yaptığı için apolitik olsamda ve levent üzümcü evrimi savunduğu için sizin gibi APTALLAR aa sen aşırı müslümansın o yüzden aptal diyosun. demesin diye deist yazdım gerizekalı gerizekalı olmayın dini görüşle hava atma diye birşey mi var mal mısınız nesiniz _____________________________ -
Ne saçma yorumlar dönmüş burada _____________________________
Furkan Güneş
"İnandığım gibi yaşıyorum" -
quote:
akp'nin din üzerinden politka yaptığı için apolitik olsamda ve levent üzümcü evrimi savunduğu için sizin gibi APTALLAR aa sen aşırı müslümansın o yüzden aptal diyosun. demesin diye deist yazdım gerizekalı gerizekalı olmayın dini görüşle hava atma diye birşey mi var mal mısınız nesiniz
tamam kardeş sen haklısın hadi şimdi zıpla bakalım küçük sincap
ben idris diyorum sen evrim diyorsun gerizekalı konuşma diyorsun deistim diyorsun din-siyaset yorumu yapıyorsun..
_____________________________ VAHŞİ DALGALAR VURUYOR SEKSİ BEDENİMİN SARP KAYALIKLARINA...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X