Şimdi Ara

Kız konusu. Kabul ederse ne konuşmalıyım kabul etmezse ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sene bizim okula bi kiz geldi ayni servisteyiz kizla yan sinifta okuyor. Kizla bi kac kere serviste konusmuslugumuz var. Cogu zaman bakisiyoruz :D (arkadaslarim da ole diyor). Herneyse ben simdi bu kiza direk teklif edemem o yuzden o kizla ortak arkadasim vr iki tane kiz. Onlar araci olacaklar ve bu onlarin fikri. Yani kiza xx senle konusmak istiyomus diyecekler konudan bahsedecekler o da kabul ederse kizla konusup teklif edicem. Benim sorum eger kiz konusmayi kabul ederse ben ne diyeyim kiza direk cikma teklifi degil de birbirimizi tanima donemi icin falan. Onerilerinizi bekliyorum. not 11. sinifim

Bi de kötü senaryo var kız konuşmayı bile kabul etmezse ne yapmalıyım

• teklif etmek nedir ya git direk dumduz tanis konus vakit gecir kaynasinca yapistir.. brad pitt gelse kiz gibi kiz tanimadan kabul etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etmezse sende başka bi kıza yazarsın koçum.Anlamadığım bu liselerde birileriyle çıkma merakı niye.Dittir et çıkma kimseyle "cool ol" ulaşılmayan, kimseyi iplemeyen çocugu oyna.Bi sure sonra o kız kendi gelir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

teklif etmek nedir ya git direk dumduz tanis konus vakit gecir kaynasinca yapistir.. brad pitt gelse kiz gibi kiz tanimadan kabul etmez

kız yeni geldi ama bir sürü tanıdığı var sürekli kızlarla takılıyor yani öyle tek gezen biri değil o yüzden dediğin çok zor. Zaten teklif derken konuşmak tanışmak için yoksa damdan düşer gibi olmayacak.
  • senden hoşlanıyorum geldiğin günden beri seni izliyorum dedin mi iş tamamdır :D kabul etmesse servise bile binme yürüyerek git :D
  • hiçbir kıza güvenme niye aracı sokuyorsun araya ?
    bide nekadar saçma , yakın arkadaş dedigin kızlar gidip hoşlandıgın kıza soracaklar "xx seninle konuşmak istiyor" ??
    kız kabul ederse veya etmezse diyorsun

Kim bu kız ? ingiltere kraliçesi mi ? randevu aliyorsun

git kendin söyle, tanışıp arkadaş olabilirmiyiz filan gir işte. başkalarının gazına gelme.

ha kabul etmezsede kendi bilir en azından sen şansını denemişsindir.
  • Yapma, kimseyi karıstırma işin içine. %50 olan sansını nerdeyse %0 lara düşürmüş olursun.Git beklemegi bir anda çık karsına anlat durumu olursa olur olmazsa olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

Arkadaslar bu sene bizim okula bi kiz geldi

hmm bu sene sizin okula bi kız geldiyse , okulda manitası olmayan 150 erkek olsa..bunların 75 i utancından kıza yazılamadı desek , senin kızı ayarlama ihtimalin 75 / 1 = 75
  • Bende yaşadığım için biliyorum. Bi kızla sadece bakışarak hayaller kurmayın. Hemen asıl oldu sanmayın. Sonra çok acı çekiyosunuz. Direk kendin git. Aracı sokma. Kabul etmezse de kendini üzme. Depresyona falan girme. O üzülsün

• Eee ne yaptın?
  • up

• niye aracı sokuyorsun kıza ima etmek istiyorsan o arkadaşlarına o kızdan hoşlandığını yakında ona açılmayı düşündüğünü söyle onlar zaten gidip bunu o kıza söylerler daha sonra kızın davranışlarına göre ondan hoşlanıp hoşlanmadığını söylersin
  • Git naber de muhabbete gir.Konuşmaya başla numarasını iste mesajlaş 1hafta falan iyice kaynaş ondan sonra teklif etmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: House'

niye aracı sokuyorsun kıza ima etmek istiyorsan o arkadaşlarına o kızdan hoşlandığını yakında ona açılmayı düşündüğünü söyle onlar zaten gidip bunu o kıza söylerler daha sonra kızın davranışlarına göre ondan hoşlanıp hoşlanmadığını söylersin

O arkadaşlarım biliyor o kızdan hoşlandığımı. Senin dediğin mantıklı aslında onlar kıza ima etsinler falan ne bileyim. Sağol bu fikir kafama yattı.

quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Git naber de muhabbete gir.Konuşmaya başla numarasını iste mesajlaş 1hafta falan iyice kaynaş ondan sonra teklif etmeyi dene.

2.hafta da evlenme teklifi ederim artık sana göre

• Up
  • aracı olarak güvendiğin kişiler kız mı?
    bu yaptığın yağmurlu havada boxer giyip sexy and i now it şarkısını açmak gibi olur
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHninCoolu -- 13 Ekim 2012; 17:35:30 >
  • Git kendin yuzyuze konus.kendine guveninden etkileyemezsen hic olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.