|
Arkadaşlar dün bir arkadaşımın ablası evlendi 3-4 gün önce arkadaşım davet etmişti düğüne istanbulda büyükçemecede bir yerdeydi salon düğüne gittik arkadaşım ile salonda ikinci katta bir düğün salonuna ikinci katta ama dışardan direk merdivenle çıkılıyor. giriş kapısında 40-50 yaşlarında bir dayı benim önümü kesip davetiyem olup olmadığını sordular, ben de gelinin arkadaşımın ablası olduğunu söyledim o kadar. kapıda duran yaşı 40 ya da 50 biri bana yumruğu bir çaktı durup dururken ben merdivenlerin yarısına kadar uçtum. adam yetişti beni yerden kaldırdı bir tane daha çaktı ben hem acıdan kıvranıyorum hemde ne olduğunu anlayamıyorum neden bana yumruk attığını hala anlamadım bu defa merdivenlerin dibini buldum. o ara adamın belindeki silahı gördüm. birileri, "yapma komiserim bırak" dedilerse dayı bir anda mercan dedeye dönüşüp beni ensemden tuttuğu gibi revani kıyısına attı daha sonra üstüme ak sakallı revaniler gelip beni zindana götürdüler daha sonra dayı çekti gitti ben ağzımın burnumun kanını tuvallette yıkadım.. şimdi ben bu adamı nereye şikayet edeceğim yüzüm mosmor olayı bile anlamadım bu ülke zıvanadan çıkmış adamlar durup dururken insan dövüyor ya böyle bir şey olur mu arkadaşlar adam polis ben bunu nereye nasıl şikayet edeceğim |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı