Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
309.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben şuan 8 lwl im arabam mazda speed 3 60bin cash var.Skillerden bir tek ram e verdim 1 lwl o kadar başka skill vermedim hangilerine vereyim neleri tavsiye edersiniz?Polislerle fazla uğraşmıcam şeref 4 yeter bana oyunuda tam bilmiyorum skillerimi neye göre veriyim?
  • Oha lan, yarış başında "GO" demeden kalkan elemanlar var. Noliy ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DerelictHuman

    Oha lan, yarış başında "GO" demeden kalkan elemanlar var. Noliy ya?

    evet ben sildim oyunu zevk vermiyor adamlar uçuyor.
  • Arkadaşlar lvl 30 corvette im var hafif kasa ve dönüşleri iyi yapmak isityorum. Yarışlarda virajlarda dönemediğimden yarışları kaybediyorum. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bohuman

    Arkadaşlar lvl 30 corvette im var hafif kasa ve dönüşleri iyi yapmak isityorum. Yarışlarda virajlarda dönemediğimden yarışları kaybediyorum. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.


    Arabayı agırlastırcagına hand 550 dusur hızlanma ve speed artır bak nasıl dönüyorsun


    @Seyduna09
    Yukarıda anlattım skıllleri önce race skilllerinide aracı hızlandıran skıller varken sen neden rem alıyorsun nos ve kalkan buna benzer skıller gerıde bırakıp rem alsan neyse
  • @K@ptan41

    Kardeş o skillerin tam adını verirsen birde bu vitesi nereden yükseltiyoruz nereden alçaltıyoruz kontrolleri tam bilmiyorum bir de onları söylersen çok memnun olucam ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DerelictHuman

    Oha lan, yarış başında "GO" demeden kalkan elemanlar var. Noliy ya?


    Oyun yarıştayken sizin kaçıncı olduğunuza değil, yarışı bitirme sürenize bakıyor.

    Yarışta en sonuncu görünüp, yarış sonunda 1. olmuşluğum fazladır.

    Hem ayrıca geriden başlayarak olası damage seviye düşmesininde biraz olsun önüne geçmiş olunuyor.
  • Kaptan41 ve bilgisi olan herkes yardımcı olurmusunuz bana. Şİfremi yazıp login diyorum sonra ubdate diyorum gösterge doluyor ama launch yazısı çıkmıyor cancel var sadece kaç kere denedim ama olmadı. Oyundayken video ayarlarını en düşük seviyeye getirdim sonra kapadım oyunu sonra böyle oldu giremedim. Oyunu sildim tekrar dowloand ettim kurdum ama yine aynı ne yapacam fikri olan varmı?????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyduna09

    @K@ptan41

    Kardeş o skillerin tam adını verirsen birde bu vitesi nereden yükseltiyoruz nereden alçaltıyoruz kontrolleri tam bilmiyorum bir de onları söylersen çok memnun olucam ;)

    Catch Up: Bir yarışta üçüncü sırada veya daha düşük eğer aracınızın performansını artırır
    Dragster: Aracınızın hızlanma performansını artırır.
    Need for Speed: Aracınızın üst hızınızı arttırır.
    Nerves of Steel: Aracınızın kullanım geliştirir.
    Strong Finisher: Bir Lap aktif Daha fazla zaman, aracınızın performansı artar.

    direksiyon kullanmadım kullanan arkdaslar yardımcı olur bir kac sayfa geride game pad oynamak icin program verdim direksiyonla oluyormu bilmiyorum oyunda vites otomatik atıyor

    @CUCU1907


    tuhaf bir durum client kısımda launc yok cancel var bilgisyarında virus olmasın sistemini antiavira free ile tarama yap (antiavira ayarlarında gelismis sekmesinde tarama ayarlarını hıgt yapıp karsıdaki seceneklerdeki listeleri isaretle ayarları kaydet cık) bigisyarı güvenli modda tarama yap
    ikinci olarak spybot tarama yap hataları onar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19


    quote:

    Orijinalden alıntı: DerelictHuman

    Oha lan, yarış başında "GO" demeden kalkan elemanlar var. Noliy ya?

    evet ben sildim oyunu zevk vermiyor adamlar uçuyor.



    arkadaşlar oyunun grafik ayarlarını düşürün aynı sıkıntıyı bnde cektim.
    oyunda hgerşey adil hile yok bnm gördüğüm kadarıyla yanlız aracların göstermiş olduğu performans yarışta hiç gözükmüyo o yuzden alıcaanız araclara dikkat edin.
  • An itibariyle oyunu kadırdım, artık zevk vermiyordu. Yani en azından ben.
  • Oyunda çok fazla bug var yarışı 1. bitiriyorum 3. olarak gösteriyor. Araçlar ışınlanıoyor. Arabalar sürekli duvarlara sürterek gidiyor ama hızları düşmüyor. Aniden arkadan takip ettiğim araç durup gidiyor ona takılınca arkada kalıyorum. Bun bugları düzeltirlerse keyif verir oyun yoksa bi işe yaramaz böyle.
  • bende onu diyorum işte keşke yarışta da normal gezme gibi araçların içinden geçsek
  • İçinde geçmede çok iyi olmaz ama bu bugı kaldırırlarsa normal oyun gibi olur en azından. Adamlar bana çarptığı anda takla dahi attığım oldu ama normal çarpmaya çalıştığın zaman birşey olmuyor.
  • herkese selam.. oyunu 1 haftadır yeni oynamaya başladım çok aşırı sinirlerimi bozdu herifler duvara sürterek gidiyo hız kesmiyolar küfür etmekren bıktım burda da mı hile var :) adam bana çarpıyo ben iptal o uzayıp gidiyo.. bu akşam bi rakibim yarış yaparken mavi okların yani yolu bölen okların içinden gelip beni geçti kazanmama cok az kalmışken nedir bu işin aslı .. teşekkürler
  • kaptan41, master_evil ve tecrübeli diğer arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bu son değişikliklerden sonra rep ve cash az veriyorya bunun için hangi turları önerirsiniz levelim 34 ve WATERFRONT a kasmaya çalışıyorum en az 979 falan rep veriyor bu turda oda sonuncu olursan burası gayet iyi ve kısa. Eğer hem sprint hemde kısa bununn gibi bir tur varsa önerirmisiniz ona göre orda oynıyım. Birde 35 levelde lotusun performansını artırcam. Değişikliklerden ömnce bir kez arttırdım bu sonuncu arttırışım olcak ve bu yeni değişikliklerde artırmadım hiç. Ne yapmamı önerirsiniz ? BU arada eklerseniz oyunda beni sevinirim kullanıcı adım oyundada CUCU1907 saygılar...
  • Oyunda hile var arkadaşım. Şahsen ben tanık oldum ve araştırdım ama bir türlü yapamadım sadece bir programla yarışta her zaman 1. oluyormuş gibi rep + para kazanılabiliyor. Sadece bu dediğim olayı denedim gercekten oldu. Rep ve para her seferde 1. olmuş gibi veriyor.
  • sa arkaşlar b aranıza yeni katıldım kullanıcı adım BYORKO eklerseniz sevinirim...Bu hile işi nedir bilen varmı?
  • KAPTAN41 DÜN 35 LEVEL OLDUM LOTUSUN PERFORMANSINI ARTTIRAYIM DEDİM AMA BECEREMEDİM ÇOK HANTAL OLDU MAVİ OLAN PERFORMANS PAKETİNİ SEÇTİM AMA ÇOK YAVAŞLADI NASIL DÜZELTCEM HIZINI NASIL ARTTIRCAM KALDIM ÖYLECE ÇOK KÖTÜ OLDU ARABA. ACİL YARDIM PLEAS.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.