Bildirim
Need For Speed : World Online (84. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Explore Skillerinden hangilerini açmam lazım? Pursuit için radar şart."Most Wanted" ve "Terminator" işe yarar yeteneklermi? Tier 2 den Lotus alsam olurmu toyota supra hiç dönemişyormuş bu söylenti olabilir. Ben genellikle pursuit yapacağım ama yarış yeteneklerini eksik etmeyeceğim.Bayağı lvl atladım ama hiç street harici parçam olmadı :( nasıl elde edebilirim
Yardımlarınızı bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueIon -- 26 Kasım 2010; 21:09:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: K@ptan41
Bwm M3 fiyatı 1.200 alıcak olanlar alsın
ya arkadaşlar 2 gün önce girdim oyuna oyun kontrolleri berbatlaşmişti bu düzeltildi mi ne oldu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: xzxonurxzx
Explore Skillerinden hangilerini açmam lazım? Pursuit için radar şart."Most Wanted" ve "Terminator" işe yarar yeteneklermi? Tier 2 den Lotus alsam olurmu toyota supra hiç dönemişyormuş bu söylenti olabilir. Ben genellikle pursuit yapacağım ama yarış yeteneklerini eksik etmeyeceğim.Bayağı lvl atladım ama hiç street harici parçam olmadı :( nasıl elde edebilirim
Yardımlarınızı bekliyorum
http://world.needforspeed.com/guide/driver skilleri google chrome ile türkce bak
Race skilleri toplam 38 tane geriye 12 skill kalıyor
Pursuit eskisi gibi degil bir kere polise carptınmı görevi tamamladınmı tekrar polise carpıcaksın polısi görüyorsun polıs aracı yok oluyor ( yarışcıların cogu polis görevi yaparak cok kısa zamanda rep ve para yapmak icin kullandıkları icin yaris olmayınca böyle önlem almis olabilirler veya oyunun hatası güncelleme ile düzelir )
Race skillerini tamamladınmı 12 skill kalıyor 5 skill rem alman şart
pollis görevi degisti artik jipler cok yogun sekilde üzerine dogru geliyor iste 3 skill olan demolition man alarak sana çarpan araclara hasar verirsin
4 skill kalıyor
Cooldown: radarı kullanmadım kullanan arkadaşlar yardimci olucaktır
Terminator: kullanmadım yüksek rep veriyor toplam 3 skill var %10 basliyor
Most Wanted: kullanmadım toplam 3 skill var %2 baslıyor terminator alman daha iyi olur
Rampage: race icin gerekli süresini uzatarak yarisi kazanman cok kolay olur
Lotus tier 2 araçlarda en iyi dönen araç toyota supra almak icin sattım supra lotus kadar iyi dönmiyeblir ama lotustan hızlı oldugu düsünüyorum kullanıp aracın nasıl oldugu görücem
K@ptan41 profil skillerim
36 tanesini race 9 tanesini Pursuit icin kullandım
Race
Rolling Fortess: 2/3 böyle bırakıcam
Extended Nitrous: 4/5 47 level olunca 5 tamamlıyacam
Diger race skillerim full
Pursuit
rem 5/5
demolition man 3/3
Rampage 1/3 3 tamamlıyacam
-
radar pursuitteyken mini mapta(sağ alttaki) polis araçlarını görebiliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: karaghost
Keşke öyle olsa kii ben daha önce arabamı değiştirmiştim. Ancak işte bende go dediğinde herkes kalkmış olyor
bnce pingin fazla -
Yav oyunu bugün yükledim daha 2. leveldeyim ama bu adamlar hilemi yapıyor yoksa başka birşeymi anlamadım. 3ten geriye doğru sayarken daha 2deyken 1-2 kişi kalkıp gidiyor biz kalıyoruz geride -
oyunun moku çıktı her türlü. hiç başlamayın hot pursuit oynayın. -
valla ben 2-3 ay önce falan oynadım en son fırsat buldukca yani sağlam pc buldukca yüklüyordum her yarışımda birinci oluyordum şaka gibi kendimden hiç beklemem demekki nfs de yetenegim var millet hile yapıyosa sizde yapın bulan paylaşsın burda -
quote:
Orijinalden alıntı: SwordBreaker
oyunun moku çıktı her türlü. hiç başlamayın hot pursuit oynayın.
Kaldırmıyor pc onu. World fazla sistem istemiyor.
Az önce bir yarışa girdim 6 kişiydik ve 5i hile ile daha ilk saniyede uçtu gitti ben 2 saat 3ten geriye saymasını bekledim. Böyle oynayıp ne zevk alıyorlar anlamıyorum ne keyfi var o zaman bunun.
Bu arada yükleyecek olanlara söyliyi ben aşağıdaki sistemle maximum ayarlarda oynayabiliyorum:
Amd athlon 64 3000+
1,5 gb ram
hd3650
Hile yüzünden bu oyun beni pek sarmayacak sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19
quote:
Orijinalden alıntı: SwordBreaker
oyunun moku çıktı her türlü. hiç başlamayın hot pursuit oynayın.
Kaldırmıyor pc onu. World fazla sistem istemiyor.
Az önce bir yarışa girdim 6 kişiydik ve 5i hile ile daha ilk saniyede uçtu gitti ben 2 saat 3ten geriye saymasını bekledim. Böyle oynayıp ne zevk alıyorlar anlamıyorum ne keyfi var o zaman bunun.
Bu arada yükleyecek olanlara söyliyi ben aşağıdaki sistemle maximum ayarlarda oynayabiliyorum:
Amd athlon 64 3000+
1,5 gb ram
hd3650
Hile yüzünden bu oyun beni pek sarmayacak sanırım.
hile sadece 3 saniyeyi dinlemiyor sanırım anladıgıma göre
bunu kırmak çok kolay olsa gerek
sadece bu hile varsa o zevk e engel olcagını sanmıyor
-
bende hile yok ama ben bazen geç bazende erken başlıyorum bence bu bi bug. Hile demişken hilelerin bazıları şunlar 9999 saniye juggeraunt,nos,slignshot , havada uçma :D , 2x-5x-10 x acc ve handling gibi şeyler.
full pro pack corvette mi daha iyi olur yoksa m3 mü?
Lotusa kadar idare etcek araba düşünüyorum handlingi ve acc si iyi olması lazım 10 lvl ve
15 lvl arabalarından düşünüyorum çoğu kişi rx7 nin çok iyi olduğunu söylüyor yardım edin rx7 almalımıyım yoksa subarı falanamı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueIon -- 27 Kasım 2010; 21:44:03 > -
Arkadaşlar merhaba 12LVL'im ama tier 2 de ki locked olan araçları nasıl açabiliyoruz mesela 370Z nin kilidi nezaman nasıl açılır? -
quote:
Orijinalden alıntı: unigineheavenx34
Arkadaşlar merhaba 12LVL'im ama tier 2 de ki locked olan araçları nasıl açabiliyoruz mesela 370Z nin kilidi nezaman nasıl açılır?
rengini değiştiridiğin zaman oyun parası(cash) ile alırken fiyetı gözükür ve kilidin yanında unlocked xx lvl diye yazar. -
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba 12LVL'im ama tier 2 de ki locked olan araçları nasıl açabiliyoruz mesela 370Z nin kilidi nezaman nasıl açılır?
rengini değiştiridiğin zaman oyun parası(cash) ile alırken fiyetı gözükür ve kilidin yanında unlocked xx lvl diye yazar.
Teşekkür ederim.
-
quote:
lvl arttıkça arabalar açılacak 370z 15 lvl istiyordu sanırım altında yazar hangi lvlde açılacağı -
@xzxonurxzx valla bence bekle rx7 açılınca onu al bende bilmiyordum evo9 aldım pişman oldum gibi beni en çok zorlayanlar rx7 ler bide 350z ler... -
quote:
bende hile yok ama ben bazen geç bazende erken başlıyorum bence bu bi bug. Hile demişken hilelerin bazıları şunlar 9999 saniye juggeraunt,nos,slignshot , havada uçma :D , 2x-5x-10 x acc ve handling gibi şeyler.
full pro pack corvette mi daha iyi olur yoksa m3 mü?
Lotusa kadar idare etcek araba düşünüyorum handlingi ve acc si iyi olması lazım 10 lvl ve
15 lvl arabalarından düşünüyorum çoğu kişi rx7 nin çok iyi olduğunu söylüyor yardım edin rx7 almalımıyım yoksa subarı falanamı???
Rx7 aldım 10 lvl üstünde bir performası var hızı ve dönüşleri harika ama hızlanması normal acc ağırlıklı paketler takılırsa araç dört dörtlük olur.
Modifiye ile ilgili birkaç bilgi öğrendim araç parçaları 3 seviyeye ayrılıyor kötüden iyiye doğru street, race, pro ve bunların arasında 4 şekile ayrılıyor kötüden iyiye improved , sport , tuned , elite. housedeki storede satılan improved street parçalar
ayrıca bu tip parçalar çok avantajlı ben bu yüzden modifiyeli corvetteyi tercih ederim EA forumda ayrıntılı anlatımlar var modifiye sistemi Performance Parts Info & List
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueIon -- 29 Kasım 2010; 20:05:28 >
-
aracın kontrollerini agirlaştirmak istiyorum nasıl olur bu ? şu en son 900 mb küsürlük update'ten sonra ayarlar berbat oldu :s bunu yaşayan farkeden bi ben miyim nedir? kimse bahsetmemiş -
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
aracın kontrollerini agirlaştirmak istiyorum nasıl olur bu ? şu en son 900 mb küsürlük update'ten sonra ayarlar berbat oldu :s bunu yaşayan farkeden bi ben miyim nedir? kimse bahsetmemiş
aracın kontrolleri derken yol tutuşunu diyorsan araçların değerleri düzeltildi mesela bazı araçlar 20 lvl den 25 e yükseldi o araçların özellikleri arttı senin düşenlerdense şanssızsın :(
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X