Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyundaki ışınlanmalar, duvara kıstırmalar, duvardan kıvılcım çıkararak sürenler geçmedi bir türlü. Aksine başlangıçta uçmalar başladı. Düzelir derken dahada dandikleşiyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

orjinal almadan oynayabiliyormuyuz acaba oyun hakkında fazla bilgim yok.

Oyunun bedava olması lazım 10. level'e kadar. İnternetten indiriliyo temin etmek istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

orjinal almadan oynayabiliyormuyuz acaba oyun hakkında fazla bilgim yok.

Oyunun bedava olması lazım 10. level'e kadar. İnternetten indiriliyo temin etmek istersen.

oyun tamamen bedava 10. levele kadar değil oyunun sonuna 50. levele kadar oynayabilirsin yapman gereken oyunun sitesinden oyunu indirip kurman.
  • uyarıyorum sakın vaktınızı bosa harcamayın , her yarısta ennn azzz 1 hıle 100% cıkıyor , her turlu hıleyı yapıyorlar , az once son kez oynadım ve oyunu sıldım , 1. sıradayım benden bı sonrakı kısıyle aramda 10sn var en az , tam cızgıyı gecıcem tak 2. oldum , yıne vırajlarda duvara surterek gıdenler oyunun oynanıcak hıc bı tarafı yok arkadaslar , gırersınız sınır olur cıkarsınız , sakın bulasmayın sız sız olun , acın sıngle yada baska oyunları oynayın bu 5 para etmez carbon mw harıtaları olan oyuna asla bulasmayın benden soylemesı uyarımı yaptım .
  • Duvarlara carparak gıdenler sonra yanduran aracların yaptıkları seyi cheat engine ile yaparsınız oyunu acın cheat engine ile oyunu gösterin yaris icinde enable speedhack isaretle tam hız gıt
  • arkadaslar lv 25 im lancer evo kullanıyorum fakat arabada performans package yok o nasıl satın alınıyor eski mesajları inceledim de 25 lv de performans package açılıyormus. safe house u oldugu gbi inceledim öle bişy bulamadım yardımcı olurmusunuz nasıl alınıyor o performans package ?
  • bide tel ile boost nasıl satın alınıyor
  • Eski paketler yok artık yeni performans var parayla alınıyor birde bosst varsa ozel performans paketleri alırsın tel ile bosst satın alman ıcin bosst tıklıyon acılan sayfada ileri gittinmi ödeme seceneklerinde mobil görüceksin
  • YA İCE CIVKI ÇIKTI ADAMLAR SAĞ SOLA VURUYO HIZLARI KESİLMİO RAM Mİ FULEDİM ADAM CARMIOM BİŞİ OLMUO O BANA DOKUNUYO TAKLA ATIOM BULSAM BENDE İNDİRCEM HİLE YEMİN EDİYOM ÇOK SENİRLENDİM Bİ NORMEL BENİM YARISTA HERKEZ SÜRTÜNÜYO
  • kaptan41 boost satın almada mobili göremedim acaba kaldırıldımı mobil ödeme
  • Birde beni düşünün. Enayi gibi bu oyuna 40 lira verdim, şimdi herkes beleşten oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drake_59

kaptan41 boost satın almada mobili göremedim acaba kaldırıldımı mobil ödeme

Yo demin baktım almak için 20 tl ye 2500 boost mu ne veriyolar..bide 10 level den sonra devam etmek için kaç boost gerekiyor?
  • Sms ile bosst paket satın alma 1.250 bosst paket 10 tl 2.750 bosst paket 20tl

,
    ,

10 leverden sonra bosst almak mecburı degıl 50 levere kadar ücretsiz oynarsınız bosstla arac satın alma kiralama performans paket almak icin kullanıyor

• Araba almak için en az kaç boost gerekiyor.Veya 300.000 inimiz var,boostsuz araç alabiliyor muyuz?
  • Oyunun menüsünde arac alma yeri var orda kac bosst oldugu yazıyor
  • Sağol,hiç dikkat etmemişim.
  • sildim oyunu, yeni sisteme alışamam bu saatten sonra
    r8'i sattım m3e en pahalı parçaları aldım yine 10 sn fark yiyoruz lvl32 race'te, free roam chat'te millet birbirine cheat linki dağıtıyor
    yeni nfs'lerde görüşmek üzere...
  • arkadaşlar imzadaki sistemle bir süre sonra sebepsiz yere oyundan atıyor windos çözüm arıyor vs. uyarısı geliyorr aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan varmı? win7 ultimate kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks

arkadaşlar imzadaki sistemle bir süre sonra sebepsiz yere oyundan atıyor windos çözüm arıyor vs. uyarısı geliyorr aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan varmı? win7 ultimate kullanıyorum...

Oyun hatası yeni günceleme ile düzelicektir hep öyle diyoruz ama olmuyor iste oyunun durumu bu oynanıp oynamak sıze kalmıs bende sürekli oynardım artık oyunu eskisi gibi sürekli oyanmıyorum oyuna girip bir iki yaris yapıp çıkıyorum
  • oynamayı 10.kez bıraktım.haftaya yine başlar bırakırım :D
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.