Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 12 leveldeyim burayakadar ilk başlar haric lnacer ile geldim upgrade etim yola bunla devam etcem poliselerden kacmıyorum hepsini kafakafaya carpışıp ortadan kaldırıyorum
  • Deniyeceğim bu oyunu.Zaten belliydi millet MWdan sonrasını beğenmeyince MW'da benzetip daha iyi bir oyun yapmaya çalışmış EA..!
  • Merhabalar,

Bende nedense oyun splash screen den sonra crash olup desktop a dönüyor. Bunu hiç yaşayan oldu mu ? İşletim sistemim Vista 64 Ultimate.

Şimdiden teşekkürler...
  • imzamda özelliklerini belirttiğim dizüstü bilgisayarı kullanıyorum oyun geniş ekran olmuyor en fazla 1024x768 bunu nasıl çözebilirim ?
  • arkadaslar undergran prostreet aldım oyuna girince hata verio yardım ederseniz sevinirim

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]
  • Son zamanlarda bu kadar sorunlu bir oyun oynamaya "çalışmamıştım".Bu nedir ya?
    Oyun donması,görüntü 640x480 gibi,deliler gibi takılıyor,refrefh rate de yamuldu kaldı...Sistem imzamda mevcut.
    Yapmasalarmış oyunu daha iyiymiş yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

imzamda özelliklerini belirttiğim dizüstü bilgisayarı kullanıyorum oyun geniş ekran olmuyor en fazla 1024x768 bunu nasıl çözebilirim ?

geniş ekran için herhangi bir yama yok mu ?
  • emrebjk500 resimde bulunan hatadaki dll dosyasını internetten indir windowsun system32 klasörünün içine at olmazsa prostreet klasörünün içine at
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Beyler arabamı nasıl satabilirim?
  • Ya arkadaşlar çok saçma geldi bana.Yarışta kazandığımız arabaları satamıyormuşuz...
  • Soru PM'le gelmiş ama, cevabını buraya vereyim. Sanırım herkesin işine yarar.

quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

Hocam rahatsız ettiğim için özür dilerim. Şu oyun hakkında mazuratım var :0, level 7 de zonda almışsın, bunun için çoğu yarışta şu sağdaki şey neyse artık, x3 mü olmalı ?(1)Duvara çarpmamakta çok zor oluyor ama bi de bunun için grind yapıyorsun, arabalara yakın geçiyorsun, 360-540 çekiyorsun ,bunun içinde yüksek hızlaramı ulaşmak gerekiyor bunu da yapamadım.Bunlar kolay nasıl yapılır ve zone point için başka neler var ?(2) Bide şimdi demişsin önce max zone point için uğraşın şimdi ilk yarışta diyelim yaptık şu max zone pointi sonra da, yarış dominate olmadıysa tekrar oynayıp dominate ettik .Dominate ten sonra ki ekranda şu driver skilleri arttırdığı ekranındaki zone bonus'un da hızlıca artması için dominate ettiğimiz yarışta mı illaki max zone point almamız gerekiyor yoksa o sadece levellemi alakalı?(3)

konudaki sanırım çoğu mesajını okudum zaten bi sen sadece oyun hakkında değerli bilgiler vermişsin, 57 sayfaya ne yazıyorlar anlamıyorum okadar. Neyse sorularımı cevaplarsan sevinirim.

Sonunda oyundan anlayan birileri notlarımı okumuş :P

Zone Point'in en kolay yolu hızlı ve hasarsız gitmek aslında. x2, x3, x4 diye katlayarak vermeye başlıyor bonusları.

Zone Point çarpanı 3 olmak zorunda değil. 2 de idare eder.
    Yarış başına ZP'de de bir limit var... Sonradan dikkatimi çekti.
    x3 olduğunda genelde limiti aştığı için tüm puanı almıyorsun.
    Ama 0 ZP bile alsan yarışta, fix bir ZP alıyorsun. O da Driving Skillerden geliyor.

O yüzden, Driving Skilleri upgrade etmek en mantıklısı.

Onun da püf noktası şu: Wanted'ları çıktıkça yapacaksın.
    Yani lvl6 bile olsan, lvl14 wanted gördün mü gir yap. Yapılıyorlar. Arabayla çok alakası yok.
    Yap, çünkü wanted'larda zone point vermiyor, ama Driver Skill veriyor.
    O skiller de Zone Point vs. bonuslarını artırıyor.
    Dolayısıyla yarışlarda daha fazla ZP alıyorsun.

Driving Skill de Dominate ile alıyorsun. O yüzden geçtiğin tüm yarışları dominate etmek önemli.
    Zone bonuslar hızlı artsın, hızlı level alayım ve Tier 1 hızlı açılsın diyorsan, bu 3 kurala uy yeter:

1. Wantedlar öncelikli.
    2. Yarış başına x2 ZP alıp bitirmek.
    3. Her yarışı dominate etmek.

Para da fazla kazanayım diyorsan, üstteki 1 ve 3'ü yapacaksın.
    Ayrıca yarışları lvl'ine göre sırayla yarışacaksın. Misal lvl6'ları bitirmeden lvl7-8-9 yarışlara girmeyeceksin. Bunun gerekçesi de, Driving Skill'den gelen para bonusu ile yüksek level yarışlardan daha çok para kazanmak.

Bunu iyi ayarlarsan, (hatırladığım kadarıyla) 6 adet Tier 1 alıp full upgrade yapacak kadar para kazanabiliyorsun.

• beyler ben yamayı yapamadım ya
    o forumda elemanın birisi resimli anlatmış, ama benm nfs klasöründe textmod diye bi klasör yok, texmod exe die bi dosya var onuda tıklayınca açılmıyo hata verio

edit: neyse yapabildim ama daha kötü geldi bana grafikler.. yav ort fps de düştü.. neyse.. 1600*1050 oyun oynuorumz 640*480 gibi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 26 Ocak 2009; 22:18:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Soru PM'le gelmiş ama, cevabını buraya vereyim. Sanırım herkesin işine yarar.

quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

Hocam rahatsız ettiğim için özür dilerim. Şu oyun hakkında mazuratım var :0, level 7 de zonda almışsın, bunun için çoğu yarışta şu sağdaki şey neyse artık, x3 mü olmalı ?(1)Duvara çarpmamakta çok zor oluyor ama bi de bunun için grind yapıyorsun, arabalara yakın geçiyorsun, 360-540 çekiyorsun ,bunun içinde yüksek hızlaramı ulaşmak gerekiyor bunu da yapamadım.Bunlar kolay nasıl yapılır ve zone point için başka neler var ?(2) Bide şimdi demişsin önce max zone point için uğraşın şimdi ilk yarışta diyelim yaptık şu max zone pointi sonra da, yarış dominate olmadıysa tekrar oynayıp dominate ettik .Dominate ten sonra ki ekranda şu driver skilleri arttırdığı ekranındaki zone bonus'un da hızlıca artması için dominate ettiğimiz yarışta mı illaki max zone point almamız gerekiyor yoksa o sadece levellemi alakalı?(3)

konudaki sanırım çoğu mesajını okudum zaten bi sen sadece oyun hakkında değerli bilgiler vermişsin, 57 sayfaya ne yazıyorlar anlamıyorum okadar. Neyse sorularımı cevaplarsan sevinirim.

Sonunda oyundan anlayan birileri notlarımı okumuş :P

Zone Point'in en kolay yolu hızlı ve hasarsız gitmek aslında. x2, x3, x4 diye katlayarak vermeye başlıyor bonusları.

Zone Point çarpanı 3 olmak zorunda değil. 2 de idare eder.
    Yarış başına ZP'de de bir limit var... Sonradan dikkatimi çekti.
    x3 olduğunda genelde limiti aştığı için tüm puanı almıyorsun.
    Ama 0 ZP bile alsan yarışta, fix bir ZP alıyorsun. O da Driving Skillerden geliyor.

O yüzden, Driving Skilleri upgrade etmek en mantıklısı.

Onun da püf noktası şu: Wanted'ları çıktıkça yapacaksın.
    Yani lvl6 bile olsan, lvl14 wanted gördün mü gir yap. Yapılıyorlar. Arabayla çok alakası yok.
    Yap, çünkü wanted'larda zone point vermiyor, ama Driver Skill veriyor.
    O skiller de Zone Point vs. bonuslarını artırıyor.
    Dolayısıyla yarışlarda daha fazla ZP alıyorsun.

Driving Skill de Dominate ile alıyorsun. O yüzden geçtiğin tüm yarışları dominate etmek önemli.
    Zone bonuslar hızlı artsın, hızlı level alayım ve Tier 1 hızlı açılsın diyorsan, bu 3 kurala uy yeter:

1. Wantedlar öncelikli.
    2. Yarış başına x2 ZP alıp bitirmek.
    3. Her yarışı dominate etmek.

Para da fazla kazanayım diyorsan, üstteki 1 ve 3'ü yapacaksın.
    Ayrıca yarışları lvl'ine göre sırayla yarışacaksın. Misal lvl6'ları bitirmeden lvl7-8-9 yarışlara girmeyeceksin. Bunun gerekçesi de, Driving Skill'den gelen para bonusu ile yüksek level yarışlardan daha çok para kazanmak.

Bunu iyi ayarlarsan, (hatırladığım kadarıyla) 6 adet Tier 1 alıp full upgrade yapacak kadar para kazanabiliyorsun.

teşekkürler abi :), pm den atmayınca göndermedin sanmıştım :) doc doctr NFSci ysselim :) neyse

limit konusunda var bişey gerçekten, bi ara 2500 veriyordu sonrada bi x3 yaptım şansa 8000 zp verdi. Bu arada araba konusunda gözüm tok! :) sadece lambgorhini murcielego alim, Prostreette Nevada highway2 de artık iyicene anladım araba budur(zondayı almıştım sanırım bilgisayar bile süremiyordu yav araba uçup duruyordu) diğerleri hikaye. Bu oyunda diğerlerini de iyi yapmışlardır belki daha göremedim :).

NFS bu arada sanırım düzgün oynanırsa konsantrasyonu full artırır :9 zonepoint olayı cidden çok zor geliyor bana. Undercovera kadar bişekilde hallettim yarışları ama bu oyun bir başka : level 13 temi tier 2 lerde benim eller artık arabayı kontrol edemiyor. Şimdi kuralına göre oynayayım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 26 Ocak 2009; 23:31:12 >

• Patch Olayını Kısaca anlatabilir misiniz?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 27 Ocak 2009; 2:56:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Patch Olayını Kısaca anlatabilir misiniz?...

ja ja alles klar halt :D gardasım noruyon zuhaaa bak patcı ıyı ogren oyle cek dvde ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhny

quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Patch Olayını Kısaca anlatabilir misiniz?...

ja ja alles klar halt :D gardasım noruyon zuhaaa bak patcı ıyı ogren oyle cek dvde ye

Akraba Patch sığmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bodyy

arkadaslar undergran prostreet aldım oyuna girince hata verio yardım ederseniz sevinirim

directx9 yükle düzelir sanırım..
  • oyunu kurdum playe basınca benden registration code istiyor.seriali yazınca kabul etmiyor.oraya ne yazacağım?
  • Texmod Adlı dosya Kısa yol olarak gözüküyor, çaresini bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 28 Ocak 2009; 23:59:48 >
  • drift gibi herkesin beyendiği modu nie çıkarırlar anlamam
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.