Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaslar bu oyunda nos ne ayaktir ya ???

Nosluyorum onumdekine yetiseyim diye sanki onlarda benle beraber nosluyorlarmis gibi hic bir degisiklik olmuyor ayni fark devam !!!!

Arkamda 9 sn. gibi fark atiyorum nasil oluyorsa birden biri sanki isinlanmis gibi pesimden beni takip ediyor !!!

Harbi acayip sacma bir oyun yavf bu !!!

Sanirim daha fazla tahammul edemem silerim !!!!!

• diğer araçlara fark açamama sorunu MW' da had safaydaydı. Radardan bakıyorum, rakipler sanki haritada hiç bina ,blok, kavşak yokmuş gibi geliyorlardı arkamdan. Hadi hile yapıyorsun belli etme bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: media8

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.benim oyun ile ilgili sorunum var.oyunu orjinal aldım ama shopa girerken yada modife ederken oyun kapanıyor.neden acaba.vista kulanıyorum.
    sistemim.amd phenım 9850 Quad-core procesor 4 çekirdek
    ekran kartı:atı radeob hd 3800 512 rm
    2000 rm var sistemimde de
    yardımcı olursanız memnun olurum teşekürler

ne hatası alıyorsun? ekran kartı ile ilgili olabilir, sistemde overclok varsa olabilir

sürücü güncelmi? değilse catalyst 8.12 yi yükleyin

arkadaşım overclok yok ama dediğin gibi ekran kartından olabilir.şimdi senin dediğin programı indiriyorum ve günceliyorum
    ilgin için teşekür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Ya arkadaslar bu oyunda nos ne ayaktir ya ???

Nosluyorum onumdekine yetiseyim diye sanki onlarda benle beraber nosluyorlarmis gibi hic bir degisiklik olmuyor ayni fark devam !!!!

Arkamda 9 sn. gibi fark atiyorum nasil oluyorsa birden biri sanki isinlanmis gibi pesimden beni takip ediyor !!!

Araba farkı olabilir mi??

Sen highway battle kasıyorsan, çarptığın gibi sollar geçerler o ayrı.
    Ya da Outrun kasıyorsan, rakibi bir şekilde solladın geçtin ama, sende Tier 4, onda Tier 2 araba varsa, yetişir tabi..

NFS 2SE'den başlayarak NFS'lerde olan hatta UG1-UG2'de suyu çıkarılmış olan Catch-up çok sınırlı eklenmiş bu oyuna...
    Normalde 10sn fark attın mı, 10sn fark kalır öyle... Kapatamazlar.

NOS'a gelince... Son hızda giderken NOS basarsanız, bir etkisi olmaz. Aracın son hızı 323km ise, istediğiniz kadar NOSlayın, o hızı geçmez...
    Öndeki araç senden hızlıysa, NOS yapsan da yapmasan da geçer... Anca çakallık yapacan ya da çarpmasını bekleyecen...

Ya da olmadı gidip araba alacan... Ya da daha basit yarışları bitirecen önce...

• quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

arkadaslar cariyeri bitirdim de oyunun geriye kalan yüzde 17 lik kısmı nedir acaba bilen varmı

bu arada ulaştıgım en yüksek hızda full modefiyeli ( ultimate modefiye paketleri) bugatti ile 251.6 mil oldu daha fazla yapabilen varsa nası oldugunu söyleyebilirmi acaba

ayrıca bugatti alanlar belki bilirler otobanda polislerden kaçarken son hızda hiçbir şekilde yetişemiyolar

şimdiden sağ olun...

Tüm görevleri yapmamışsın...

Current haritayı değil de, Available haritasını aç, görürsün.
    (G'ye basıp GPS haritası açtığında, 0 tuşuna basarak harita modunu değiştir).

Son hız konusunda da... En hızlı Bugatti ama, 251 mil az biraz...
    Tuning'den 10 Horse Power, 10 Top Speed ver. Biraz daha artacaktır.

Sonra da yokuşlu yollara çıkıp bir deneme yap... (Youtube'dan falan max hız görüntülerine bakıp, onların denediği yerlerde deneme yap mesela).

Çoğu yolda son hızı geçemezsin ama, bazı yollarda 20-30km kadar üstüne çıkabilirsin.

• Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

hat abu bana yardımcı olabilecek varmı.ekran kartının güncelemerini yaptım.
  • Audi R8 varmış kesin oynanır bu oyun R8 i kullanan oldumu oyunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmrlm

herkese selamlar...

bugüne kadar pek oyun oynamışlığım yok ama akşamları evde biraz zaman öldürecek heyecenlı bir yarış oyunu oynamak istiyorum bu oyunu daha önce hiç oynamamış biri olarak sorum oyunun tecrübelileri olarak tavsiye edermisiniz? ( oyun kültürü hiç olmayan bir insan olarak baz alın lütfen )

saygılarımla....

NFS Most Wanted oyna. Serinin en güzel oyunudur. en azından çoğunluk öyle düşünüyor.

• 18 inci bölüm ne zaman bitecek acaba bir tane sarı kaldı yarış yarış bitmiyor..
  • Daha most wanted ı yeni yeni bitirdim geç oldu ama bunuda deneyelim bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Hadi hile yapıyorsun belli etme bari

Nasil yani hile ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

Audi R8 varmış kesin oynanır bu oyun R8 i kullanan oldumu oyunda?

Ben tüm Tier 1'leri kullandım.

2 oyun açtım. Birinde 5, diğerinde 6 adet Tier 1'i full upgrade ederek garaja ekledim.

R8 de diğer Tier1'ler arasında en alt seviyedekilerden...
    Sonuçta T2'lere göre hepsi dinamit de... Zonda,Bugatti,Corvette,McLaren,R35 R8'den iyi araçlar.
    R8 belki sadece Ford GT'den iyi...
  • nfs undercover exe hatası veriyor açılmaya çalışırken bütün crackler işe yaramıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Hadi hile yapıyorsun belli etme bari

Nasil yani hile ????

sözüm sana değil, MW' da hile yapan yapay zekaya. Yarışta farkı açtıktan bir süre sonra sanki harita bomboşmuş gibi ilerleyen araçlara (radarda görünüyorlardı o yüzden belli etme dedim)
  • Ya arkdaşlar benim sistemde bu oyun kasıyo baya. Bu normalmidir sizce? Bütün detaylar high da oyun yarışlarda 8-10 fpslere indiyor. En fazlada 18-20 fps gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

Ya arkdaşlar benim sistemde bu oyun kasıyo baya. Bu normalmidir sizce? Bütün detaylar high da oyun yarışlarda 8-10 fpslere indiyor. En fazlada 18-20 fps gördüm.

İlaçtandır
  • Ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama geçen gün oyunu oynarken aklıma geldi: Misal Most Wanted'de Carrera GT'leydi sanırım en fazla 389 km yapabilmiştim, ki o hızı gördükten bir iki saniye sonra kesin bir yere tosluyordum. Fakat bu oyunda yine misal bmw m6'yla ortalama modifiyeyle en son 355'i görebildim, ki bu hızla 10 15 saniye otobanda rahatça gidebiliyorsunuz. Diyeceğim şu ki yüksek süratlere kolayca ulaşabilme ve o hızı uzun süre koruyabilme hız yapmaktan aldığım zevki biraz düşürdü benim. Yani o hızlarda uzun süre düz yolda gidebilmek biraz daha az mümkün olsa oyundan daha keyif alırdım diye düşünüyorum. Benim oyunda ulaşmak istediğim belki de son nokta en yüksek sürati görmekken oyunun bana bunu kolayca sunması oyunu kafamda ister istemez basitleştiriyor. Ha tabii şunlar da var, Undercover'da serinin diğer hiç bir oyunuyla kıyas kabul etmeyecek uzunlukta yollar mevcut. Most Wanted'de böyle düzlükleri bulmak pek mümkün değildi örneğin. Ayrıca ben henüzün oyunun ortalarındayım. Bilemiyorum belki Bugatti'yi alıp 430'lara vardıktan sonra o süratla uzun süre gitmek pek kolay olmayabilir ve dolayısıyla düşüncelerim de farklılık gösterebilir.

• arkadaşlar oyun exe. hatası veriyor %70 deyim haritada 3-4 tane checkpoint yarışı var bide job var job'a girdiğimde oyundan atıyor daha öncede böyle hatalar vermişti iki üç yarış bitirince o yarışa girdi ama aynı olay yine tekrarlıyor...kaldım öyle napcam..
  • tek kelimeyle berbat. aha buraya yazıoyrum bir dahaki oyun ağzıyla kuş tutsa OY-NA-MAM. bilgisayarda ilk oynadığım oyun nfs1 di. bu serinin herzaman bir anlamı vardı benim için. pro street e bile tahammül edip bitirdim ama bune ya. gerçekten ayıp be kardeşim.
    şehir harika, çevre düzenlemeleri fena değil, trafik çok az ama hadi geçelim de güzelim şehir BOMBOŞ. insan acıyor ya. en çok yadığım nokta herkesin aksine buydu. tabi arabaların yol tutuşlarına değinmiyim bile. bu oyunu direksiyonla oynamaya görün arkadaşlar. bilgisayardan soğuyorunuz. ben susuyorum ya. vallaha 2 yarış bir de hi-way battle tahammül edebildim ve UNINSTALL.
  • quote:

Ya arkadaslar bu oyunda nos ne ayaktir ya ???

ilk başlarda benim de hiç hoşuma gitmemişti,nos kullanınca sadece kamera uzaklaşıyodu hızlanıyo gibi ama hiç bişey farketmiyodu. fakat ikinci upgrade'i aldığın zaman baya etki ediyo.

bu arada ben de oyunu oynayamıyorum adam gibi:( amd 6000+ 8800gt ve 2gb ramle 25 fps falan yüksek ayarlarda, ayarları en düşüğe getirince de max 30 fps oluyo bi sorun var ama.( crack olarak da reloaded 40 küsür mblık olanı kullanıyorum )

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.