Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler benim pc de cok garip oluyor görüntü kasa kasa gidiyor gibi sanki ayari nerden dusurcez

5650 ekran karti 1 gb
    3 gb ram
    i5 işlemci var

laptopta

options tan ayarları yapacaksın bendede aynı ekran kartı var, ımzamdaki sitestemle bu ayarlada oyanuryorum 30 fps civarı alıyorum

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)
  • Korsan oynayanlara şöyle söyleyeyim: Bu oyunun multiplayerı BF3'ü bir süre unutmamı sağladı. O derece sarıyor.

DH grubunu yavaştan kurmaya başladık, akşamları takılıyoruz. Origin'den oynayanlar katılabilir bize, çok az Türk oyuncu var şu an maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Beyler benim pc de cok garip oluyor görüntü kasa kasa gidiyor gibi sanki ayari nerden dusurcez

5650 ekran karti 1 gb
    3 gb ram
    i5 işlemci var

laptopta

options tan ayarları yapacaksın bendede aynı ekran kartı var, ımzamdaki sitestemle bu ayarlada oyanuryorum 30 fps civarı alıyorum

Bende senin ayarin aynisini yapiyorum hocam o zaman kasma gibi düzelir mi o şey ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Korsan oynayanlara şöyle söyleyeyim: Bu oyunun multiplayerı BF3'ü bir süre unutmamı sağladı. O derece sarıyor.

DH grubunu yavaştan kurmaya başladık, akşamları takılıyoruz. Origin'den oynayanlar katılabilir bize, çok az Türk oyuncu var şu an maalesef.

orjinali kaç gayme kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio
    orjinali kaç gayme kardeş

Bu siteden 40 TL'ye Origin keyi edinebilirsin. Ben öyle aldım.http://www.gamekeystore.net/newstore/index.php?route=common/home

Kutulu fiyatını bilmiyorum, Originde de 50 dolardır nereden baksan.
  • Bilgisayarım kaldırırsa alırım belki cd key. Ama multiplayerında ne yapılıyor ? Lag falan oluyor mu ?
  • Multiplayerı BF3 gibi devamlı birşeyler unlock ediyorsun, arabalar, profil resimleri, ikonlar, vs. Level atlamaya çalışıyorsun Çoğu arabanın NFS ve Signature edition'ları var. Bunlar performans olarak diğerlerinin arttırılmış versiyonları. Bunlarla kazanman kolaylaşıyor yarışları, ancak onları da challenge yaparak, objective tamamlayarak, level atlayarak açıyorsun.

Lag pek etkilemiyor zaten FPS gibi lagin çok önemi yok. Amaç pistleri en hızlı şekilde bitirmek ne de olsa. Ama etrafa çarpa çarpa giden adamlar, her yarış oyuınunda olduğu gibi, burada da var, onlar can sıkıyor.
  • Arkadaşlar ben Sapphire HD 4670 mediumda ayarlar ve takılma kasma söz konusu deil , ayarların hepsini mediuma getirdim , birazdan fps değerlerini vericm ilginç walla
  • oyun bitti tek kişlik modu hakikaten çok kısa arkadaşlar mıltiplayer kısmı güzel oyunun ; eğer multiplayer oynamayacaksanız orijinalini almaya değmez.

ama multiplayer için almayı düşünüyorsanız o başka. 10/7 puan benden. aslında 6 verecektim ama hadi azıcık daha farklılıklar var diye 7 verdim.
  • Multi de tam tersine beni kesmedi oldukça basit geldi HP'nin Multisinden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

Arkadaşlar ben Sapphire HD 4670 mediumda ayarlar ve takılma kasma söz konusu deil , ayarların hepsini mediuma getirdim , birazdan fps değerlerini vericm ilginç walla

Böyle yorumlar duyuncu sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum

Las vegas ve şehirli bölümlerde Q8200+4850 1 gb + 4 gb ram 14-22 fps arası tüm ayarları low yapsamda 2-3 fps oynuyor diğer bölümlerde 30 fps genellikle

Ayrıca ati tüm driverlarda 11.9 11.10. 11.11 11.11a hepsini denememe rağmen bir değişim yok 11.11b çıkmış onuda deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

beyler oyunda modifiye yok diye önyargılı davrandım ama oyunu yükledim. oyun sarıyor. sürüş zorluğu ve gerçekliği arttırmışlar Hot Pursuit e göre. güzel.
    aksiyonuda bol. ama bi modifiye olsaydı varya tadından yenmezdi.

challenge lerde arabayı secınde right ctrl ile hazır mod lar var...araba daha şekil oluyor..gonul ısterdıkı eskisi gibi her parca ıcın ayrı mod yapalım :D
  • quote:

quote:

quote:

5650 ekran karti 1 gb
    3 gb ram
    i5 işlemci var

laptopta

Bende senin ayarin aynisini yapiyorum hocam o zaman kasma gibi düzelir mi o şey ?

kasma fln yokta araba sağa sola geç gidio gibi oyundan kaynaklanıyo sanırım oda.

• ewt arkadaşlar goruntu cekıp koydum mediumda oynuorum cok hafıf sn lik bir hareket warmıs gıbı ama siz karar verin

http://youtu.be/INUqvVzZ25k

ayarlarım hepsini çektim ama tabi 1440x900 oynuorum .

Yeni Vidyo ekledim arkadaşlar 720p .

Edit , Vidyo yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 28 Kasım 2011; 20:54:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5650 ekran karti 1 gb
    3 gb ram
    i5 işlemci var

laptopta

kasma fln yokta araba sağa sola geç gidio gibi oyundan kaynaklanıyo sanırım oda.

aynen hocam öyle seyler oluyor dedigin gibi cok garip bir oyun anlasilan

• Yau araba gitmiyor çok ilginç. BMW'yi aldım. Sanki araba gaz yemiyor ne saçma. Beğenmedim.
  • Oyun süper olmuş carbondan sonra en iyi yarış oyununu yapmışlar, bugun biraz oynadım gerçekten sardı 9 lvl oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

Yau araba gitmiyor çok ilginç. BMW'yi aldım. Sanki araba gaz yemiyor ne saçma. Beğenmedim.

bmw yine fena değildi nissan var orda bitane ağır vasıta gibi gidiyo 1 yarışı zor bitirdim nıssanla
  • Biraz önce bitidim single player modu çok kısa 2 saatte bitiyor multi oynamıyacaksanız para veripte orjinal almaya değmez. Multisini bilmiyorum ama single modu değerlendiricek olursam nfs serisinin en vasat oyunuydu bana göre 5/10
  • gamepad ile nasıl oynucaz ayarlayamadım bi türlü ?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.