Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

bu laptop var, tamam ultra beklemıyorum ama sankı medıumda bıle yavas gelıyor oyun bana
    ayarı nedir acaba
    hepsini low yapacaz demeyin
    gt540m
  • beyler ati için yama geldimi bu oyuna çıktığından beri
  • Ben full detay oynuyorum kasma yok.Şu ilaç denen olaydan dolayı mı acaba.Orjinal oyunda kasma olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

gamepad ile nasıl oynucaz ayarlayamadım bi türlü ?

ayarlamna gerekmi var ? ben normal açar açamz oynamay başlamıştım padle

@GT_55: aynen öyle

gamepad olmuyor sanırım usb direksiyon uyumlu oyun o yüzden tuş atanmıyor game pad e
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

quote:

quote:

gamepad olmuyor sanırım usb direksiyon uyumlu oyun o yüzden tuş atanmıyor game pad e

Gamepad ile oynanıyor.Yukarıda yazdım çözümünü isteyenler deneyebilir.Hızlanma sorunu da çözüldü.2 saatte bitiyor oyun zaten.Çok ahım şahım değil ama son yarış,karlı bölüm ve sonlardaki polis kovalamacası tabelaların düşmesi,helikopterin varillerin patlatması oradaki kaçış heyecanı için bile oynanır.

• The Run Career kısmı gercekten cok cabuk bitti bunun 2 katı uzunlugunda bi career daha iyi olurdu onun dışında bazı yerlerde oyunun yavaslaması haricinde gercekten cok iyi bir oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

quote:

quote:

Gamepad ile oynanıyor.Yukarıda yazdım çözümünü isteyenler deneyebilir.Hızlanma sorunu da çözüldü.2 saatte bitiyor oyun zaten.Çok ahım şahım değil ama son yarış,karlı bölüm ve sonlardaki polis kovalamacası tabelaların düşmesi,helikopterin varillerin patlatması oradaki kaçış heyecanı için bile oynanır.

yukarı daki yazını biraz önce gördüm ve denedim oldu hocam çok teşekkürler futbol ve yarış oyunlarında gamepad olmazsa oynayamıyorum. inan silmek
    zereydim oyunju, teşekkürler işe yaradı birde üç beş yarışta bir don masa windows çözüm arıyor diyip donuyor kapatmadanda düzelmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

quote:

quote:

yukarı daki yazını biraz önce gördüm ve denedim oldu hocam çok teşekkürler futbol ve yarış oyunlarında gamepad olmazsa oynayamıyorum. inan silmek
    zereydim oyunju, teşekkürler işe yaradı birde üç beş yarışta bir don masa windows çözüm arıyor diyip donuyor kapatmadanda düzelmiyor

Rica ederim hocam Windows içinse şunu önerebilirim öncelikle kendi yaptıklarımı söylüyeyim genel olarak.Sistemi hep güncel tut.Ekran kartı olsun,windows olsun,virüs programı olsun,firewall olsun.Bunlardan sonra sistemi cclenar tarzı programlarla temizle.Sonra oyunu kurduktan sonra her ne kadar direct x bilgisayarda kurulu da olsa oyunun icindeki installer klasöründe olur genellikle.Diretx'i tekrar yükle.Sonra oyuna başla.Eğer halen bu windows atma sorunu yaşıyorsan eğer kopya ise patchte sorun olabilir ama orijinalse ve sorun devam ediyorsa sistemde olabilir arıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

ilk defa nfs oyunundan zevk aldım..oncekileri kuruyor,yarım saat bılemedin 1 saat sonra sıkıyordu benı..bu başka bambaşka cok keyif aldım..tek eksığı kompitden oynanışı yok onun harıcınde her şey süper olmuş..

ben de çok beğendim, oynanışı belki fazla iyi olmayabilir ama grafikleri harika, müzikleri de heyecan katmış atmosfere...
    ayrıca nfs serilerinin hiçbirinde kokpitten oynanış yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 30 Kasım 2011; 0:48:27 >
  • Arabanın gitmemesi sadece bende mi var yoksa genel bir olay mı? Araba sanki gaz yemiyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

Arabanın gitmemesi sadece bende mi var yoksa genel bir olay mı? Araba sanki gaz yemiyor gibi

bujiler meme yapmıştır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: budden

Arabanın gitmemesi sadece bende mi var yoksa genel bir olay mı? Araba sanki gaz yemiyor gibi

bujiler meme yapmıştır

• arkadaslar dx hatasında yardımcı olabilecek birileri var mı yahu ?

Paylaşma linki:http://eksifoto.appspot.com/mDQ_E

http://eksifoto.appspot.com/mDSc1
  • Beyler bu oyunun konusu ne tam olarak ? Oyunçeviri sitesinde Tr olarak yapılan dublajına bakıyordum da san francisco dan new york'a yapılan bir yarış mı ?
  • arkadaşlar oyun 4 çekirdek işlemci haricinde (Athlon X II serisi yada dual core serisi örneğin E6300) kasıntı sorunu yaratabiliyor... (pc - driver - chipset - anakart - işletim sistemine göre değişiklik gösterebilir ancak genel olarak yaşanan bir kasma sorunu mevcut) kasıntı sorunu yaşayan arkadaşlar oyun içerisinde ayarlardan audio bölümü altında pc performance sekmesinin high de olduğunu göreceklerdir... onu low a alırsanız kasılma sorunu %75 oranında ortadan kalkıyor... daha önce yazıldıysa afbuyrun... arkadaşın dual core 6300 de aynı sorun mevcuttu araştırıken keşvettim... herkese saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler benim pc de cok garip oluyor görüntü kasa kasa gidiyor gibi sanki ayari nerden dusurcez

5650 ekran karti 1 gb
    3 gb ram
    i5 işlemci var

laptopta

snn laptopda bnmkiyle ayni galiba ozellikleri :) imzamda yaziyor

herneyse ekran kartimizida ayni bak bu konuda 2 resim verdim , ATI radeon 565o ekran kartina gir sende bu ayarlari yap oyunun kasmadigini gorceksin

http://forum.donanimhaber.com/m_49927063/mpage_5/key_/tm.htm

bu konudaki verdigim 2 resime bak , ayarlari oyle yap sonra performansa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

arkadaslar bu hatayı nasıl çözecem

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

kardesim burdaki sorun ekran kartinin driver surumunun 1o.6 olmasi.. oyunun acmasi icin driverin en az 11.7 olmasi gerekiyor lutfen driverinizi guncelleyin diyor.. ATInin sitesinden , gerci simdi amd oldu herseyse , siteye girip en guncel driveri indir sonra oyuna girebilirsin bu arada ust msjda arkadas performans sorunu yasamis , ona verdigim linke sende bak , kesinlikle oyundaki fps artacak , hatta en yuksek performansta oynayacaksn

• arkdaşlar bendede sorun var akıcı gidiyor oyun ama ağaçlar ve bitkiler siyah gözükmekte sebebi nedir acaba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: crower74

quote:

ilk defa nfs oyunundan zevk aldım..oncekileri kuruyor,yarım saat bılemedin 1 saat sonra sıkıyordu benı..bu başka bambaşka cok keyif aldım..tek eksığı kompitden oynanışı yok onun harıcınde her şey süper olmuş..

ben de çok beğendim, oynanışı belki fazla iyi olmayabilir ama grafikleri harika, müzikleri de heyecan katmış atmosfere...

shift serisini unuttunuz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Acerium

quote:

Orijinalden alıntı: crower74

quote:

shift serisini unuttunuz sanırım

High Stakes var...

Oyunda benzin doldurma mı var bana mı öyle geliyor

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.