Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=jN_UKmuPgGc&ab_channel=01netTV

Burada kamerayla çekilmiş bir oynanış videosu var, 30. saniyede başlıyor ve videoda bu sefer o garip kamera açısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Much Ado

https://www.youtube.com/watch?v=jN_UKmuPgGc&ab_channel=01netTV

Burada kamerayla çekilmiş bir oynanış videosu var, 30. saniyede başlıyor ve videoda bu sefer o garip kamera açısı yok.

aracı kontrol etmek zor olcak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modife detaylari hakkinda ipucu seklinde NFS Instagram sayfasinda foto paylasiyorlar bir goz atin.

"Aracinizin sesini begenmediniz mi?Egzozu degistirin" diye bir foto paylasmislar egzoz sesine kadar detay var yani dusunun.

+Hayalini kurdugumuz modifiye sistemi.
    +Open world harita.
    +Sadece supercar sinifindan olusmayan modifiye edilebilecek ozlenen mantikli arac listesi.
    +NFS nin her zaman en iyi oldugu motor sesleri.
    +NFS tarihinin en iyi yaris oyunlari arasinda en iyilerden gosterilebilecek grafikler.
    +Modifiye ile seslere ve suruse etki edebilecek olmak.
    +Herkesin kendi zevkine gore tasarladigi araclarla online olarak arkadaslarla gezme keyfi.

Rivals gibi Most Wanted (2012) gibi NFS ruhunun cöktügünü görmüs bizlere bu oyun ilac gibi gelir hic eksik aramaya gerek yok adamlar fanlar ne istediyse koymus ha oyunda eksik olur onuda seneye eklerler en azindan adamlari open world ve modifye istedigimize ikna edebildik.
     NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update!

• O ne grafik öyle. Dibim düştü valla

Bu oyun Driveclub u da devirir grafik olarak.
  • Yine gerçekçilikten uzak saçma sapan dönüşler, bundan da bir halt olmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Haziran 2015; 9:50:50 >
  • Gelsin...

• Grafikler drive clubtan daha iyi gözüküyor bir de açık dünya olduğu için grafikler oldukça üst seviyede.

• Need çöp Speed
  • serbest gezinme olucak mı ? ibr bilginiz var mı ? Eğer serbest gezinme de olursa tadından yenmez :) edit" arkadaşlar buldum dakika 7'den itibaren izleyin. oyun içi videosu bulunmakta.https://www.youtube.com/watch?v=gGpOvbHF9QM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarejmaa -- 20 Haziran 2015; 13:20:21 >
  • oyun zevkli olacak orası kesin de ea bu, oyunu bekleyenler dlc ler için oyunun parası dışında bi 50 dolar daha koysunlar ceplerine.
  • Yıllar sonra NFS geri dönüyo sanırım. Uzun zamandır bu kadar hevesli bir beklenti olmamıştı.

• EA Gameplay'i resmi olarak 1080P yayınladı.

Grafikler çok hoş yahu ne arabalar yapacağız modifiye ile düşündükçe heyecanlanıyorum.

• Şurada 1.30 dk itibari ile garaja giriş hissine ki arabaları verin artık ya

• Sadece gece yarışı koyarak grefiklerden kastırcaklar gibi geliyor işin kolayına kaçmışler yine

Öyle özel bir seri gibi gelmiyor bana neyse çıksın bi görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 22 Haziran 2015; 20:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Grafikler drive clubtan daha iyi gözüküyor bir de açık dünya olduğu için grafikler oldukça üst seviyede.

Abartmayın hemen drive clubtaki kalitenin yarısını göremedim ben şu anda
  • Beyler oyun kavgaları ne zaman başlayacak ?? Dc vs nfs vs pc falan? Yerimi aldım.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Her türlü alınır bu oyun. Istırırım böyle oyunu, yalarım bile.
  • Oyun ne zaman çıkar ?

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    3 Kasım 2015
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.