Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır ,Nfs severler , underground tarzında bir Nfs istiyordu..Oyuncuların sesini dinlemek, onların isteklerini yerine getirmek bu kadar mı zordu?50 kere şekil değiştirdi oyun, arada sırf ismiyle Most wanted olan ama o oyunla ilgisi olmayan bir oyun bile çıktı..Sonunda doğru yolu buldular, Hızlı ve öfkeli 'nin ilk 3 filmi tadında harika bir oyun gelecekmiş gibi görünüyor..
  • Şu son zamanlarda çıkan NFS oyunlarındaki, viraja gireken gaz-fren'e aynı anda bas ve araba otomatik kendisi kaysın, drift yapsın sistemini sanırım maalesef bu güzelim oyuna da koyacaklar. O şekilde olduktan sonra da sokaklarda drift yapmanın ne keyfi kalır bilemiyorum doğrusu.
    Umarım böyle bi hata yapmazlar ve o salak sistemi bu oyuna da yedirmeye çalışmazlar. Taa ps2 zamanındaki underground 2deki drift sistemi olsun daha iyi. Fizik olarak gerçekçilikten çok uzak belki ama, oyun zaten arcade bi oyun. Öyle bi oyuna da o şekilde bi drift yöntemi çok güzel uyuyordu.
    Ya da en kötü ihtimalle Carbon'daki drift mekanizması da kabulümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 16 Haziran 2015; 11:47:28 >
  • Dönüşlerde sorun var. Artık kamera açısından mı bilmiyorum ancak bunu düzeltirlerse tamamdır.
  • Dönerken değişen kameranın tamamen değiştirilmesi lazım. Mobil oyun oynamıyoruz sonuçta bir o yana bir bu yana hiç beğenmedim kamerayı. Kamera değişirse oyun benim gözümde 4-4lük olur.
  • Dönüşlerde ki kamerayı değiştirirler umarım veya opsiyon sunulur kullanıcıya. Geri kalan her şey iyi gibi. Modifiyenin geri dönmesi süper oldu.
  • Watch Dogs gibi patlayacak yiyeceğiz remakeleri gene ümitlenmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterdan cevaplamislar donerken kameranin yaklasmasini kapatabilecekmisiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highmetin kullanıcısına yanıt
    inşallah kapatılılır o .. çok kullanan olacağını sanmıyorum opsiyonel yaparlarsa
  • Full gece mi yarışıcaz ? Yoksa gündüz yarışlarıda olucak mı ?
  • Bence de fazla şişiriyo bu ea tanıtım videolarını .. Gönül ister öyle olsun ama .
  • ilk defa nfs beni heyecanlandırdı hemen kasım olsada oynasak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 16 Haziran 2015; 21:07:49 >
  • Need for speed is back!
  • Kameranın tuhaflığını hesaba katmazsak bana eski NFS leri anımsattı. Modifiye var, gece, bir de şehir güzelse tadından yemez. Project Cars'ın numunelik garajından sonra BRZ ve 70lerden GTR görünce gözlerim bayram etti.

• Aydinliktada oynanacak mi oyun? Yani en azindan aydinlikta dolasabiliyormuyuz?

• Umarım modifiye Underground serisinde olduğu gibi çeşitlilik konusunda tatminkar olur.

Ama araçlar çok hoşuma gitmedi.Porsche gibi egzotik araçlar yerine modifiyeye daha yatkın araçlar görmeyi umuyorum.

• Cok cok cok begendim

E3ten sonra en büyük beklentim oldu
    Uncharted ve hitman ile birlikte

Hayal kırıklığı yasadiklarim ise

FIFA ve the division

• green street hooligans filmindeki eleman yer aliyor, cok sevidigim bir oyuncu beklentimi daha da arttirdi
  • Bu sefer fena duruyor, en son Shift 2 aldıydım.

O kadar grafik düşürme gördük ki son zamanlarda insan kuşkuya düşüyor. İnşallah sıvamazlar...
  • drift drag ve modifiye eğer bu 3 konuyu düzgün yaparlarsa uzun yıllar oynarız ve efsanemiz geri döner
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.