Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.106
Cevap
37
Favori
122.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son yıllarda oynamaktan en cok zevk aldığım nfs buydu hatta platinlemistim. Bundan sonra heat sonra da payback gelir. Rivalstaki health barı olmasa o da idare ederdi.

Bir önceki nesilde ise nfs mostwanted 2012’yi sevmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uzun uğraşlar sonucu prestij yarışlarını bitirdim, ve Gold Plated kupasını aldım.

Gurur tablom:

Zor yarışlar gördüm ama bu prestij mod başka bir seviye. Ultra yetenekli olmanızın yanında şanslı da olmanız gerek çünkü yapay zeka hiç yardımcı olmuyor. Örneğin geliş şeridinden yolu veriyor, yol sola döndüğünde tamamen körlemesine dönüyorsunuz ve gelen araçlarla kafa kafaya giriyorsunuz. Final yarışın son çizgisinde yarışı bitirmek üzereyken, çizginin hemen önünde 3 tane araba çıkardı mesela, neyse ki vurmadan onları geçmeyi başardım.

Benim için en zor 5 yarış:

1. On the Dream Team (sprint - final)
    2. Clamping Down (drift - Drift Contest)
    3. Lock it Down (drift - Drift Contest)
    4. I am the Law (sprint)
    5. Torque of the Town (time trial)

Oyun, oynaması ve platinlemesi rahat bir oyun ancak prestige mode oyunu farklı bir seviyeye taşıyor. Zorluk sevenler kesinlikle denemeli. Deneyecek olanlar da işi ciddiye almalı çünkü oyunun şakası yok. En ufak hatada altın almak imkansız. Hatasız, becerikli ve şanslı olmalısınız.

Prestige mode'u özleyeceğim!

----------------------------------

Oyunu bitirdim. Prestij yarışları kaldı. Bronz ödüller alınır lakin altınlar çok zor. Acaba EA veya GHOST'un çalışanları bu süreleri alabilir mi, merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 16 Şubat 2025; 12:59:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition

• Şansa yaşıyoruz valla. Daha yeni sayılır, platinlemiştim. Sömür sömüre sindire sindire oynadım. Marketten kalktı ama arşivde duruyor hala. Son mesajı da atayım Güle güle 2015.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 24 Haziran 2025; 22:9:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Tebrikler Dostum! Bu oyunun kupalarını %100 yapmak hiç kolay iş değil :) Bende yukarıdaki arkadaş gibi oyunu platinledim ancak %100 benim için şimdilik imkânsız gibi duruyor :)

Sanırım oyun mağazadan kaldırılmış. Oyuna sahip olmayanlar için bu üzücü bir haber. Need for Speed (2015) kesinlikle güzel oyundu. Seni her zaman özleyeceğiz NFS (2015)  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 26 Haziran 2025; 11:25:11 >

Benim için yeni nesildeki en iyi NFS, üstelik Supra hala var burada (çok tarzım değil, BRZ'ciyim ben) 😄

Demin baktım, oyun hala mağazada görünüyor, hala satın alım mümkün 😊 Neyse ki hala buralarda, arada girip turluyoruz.

Prestige Mode, mücadele arayanlar için biçilmiş kaftan, kesinlikle denemelisin Teğmenim 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Yarbay'ım, prestij mod kesinlikle bize göre değil   Ama tekrar oynamak istersen hesabım sana her daim açık. Bilgin olsun  

Mağazadan kaldırılmamasına sevindim. Umarım tüm yarışseverler bu harika oyunu geç de olsa tecrübe ederler   Şu ayarlarda yeni bir yarış oyunu yapmak EA için çok zor olmasa gerek  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 26 Haziran 2025; 11:38:14 >

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.