Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler 2 senedir gt5 oynuyorum biraz sıkıldım oyundan bu oyun çıktımı oynayan arkadaşlar varsa ne kadar iyi modifiye vs olduğunu söylerse iyi olur belki alma durumu olabilir..
  • Oyun mükemmel görünüyor multi videosuna göre.Zaten Criterion Multide her zaman zirvedir.NFS HP : harika multiplayer. Burnout paradise desen öyle evet burnout'tan çok şey araklamış . Misal o tabela kırma sonra free roam dolaşıp yarış yapma vs ama güzel olmamışmı yahu grafiklere bak hele.
  • EDGE bile 9 verdiyse bu oyun satın alınır Most Wanted en sevdiğim oyunu NFS serisinin. Devam oyununu almamak ayıp olur.
  • az kaldı

• bu güzel araçlarla çatılarda bacalarda niye geziyoruz acaba

• Yerçekimini koymayı unutmuşlar.

Adam gibi bu güzel grafiklerle black list yapsalar 3-5 birşey ekleseler tamam işte , ne diye böyle salak salak şeyler yapıyorlar anlamıyorum

Arabalara bak havalarda uçuşuyo şaka gibi

Nerde o Underground serisi

Nerde Most wanted Blacklist
  • Konu diplerde geziyor yahu, forumun 7 kat altından çıkardım Son 4 gün...
  • oyunun pekçok videosu düşmüş

ama bakıyorum bakıyorum

içinden çıkamadım işin

herkes şehirde boşboş geziyor videolarda

kazalara hasarlara bakıyorum

nerde hp deki kazalar

cidden nerde acaba

tamam kızmak için erken videolarla değerlendirmekte yanlış

oyunu denemek için sabırsızlanıyorum

ama anladığım kadarıyla oyun online dışında pek fazla bişey sunamayacak gibi

gerçi onlineda yeter ama

ben hasar hastasıyım işte anlayın beni dostlar

hasar lisanslı araçlara kurban edildi diycem ama önceki oyununda gerisinde hasar ve kazalar

puanım 3 ( şakaaa )

oyun yapımcılarını çok pis rahatsız edicem gece üçte kapılarını çalıp kaçıcam

bakın video bile eklemedim eklemeye değecek bişey bulamadımki

neyse çıkış videosunu ekleyeyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 27 Ekim 2012; 15:27:20 >

• Videolarda hp deki tadı alamayacağız gibi duruyor ama çıksın ona göre değerlendirelim yoksa hp de online oynamaya başlayacağım yeniden
  • Most Wanted'dan sonraki hiçbir seri 5 para etmez al birini vur ötekine..
    Bu oyundada berbat bir araç listesi var. Yahu arkadaşım ben modifiyeciyim. Modifiye demek Toyota Supra, Nissan Skyline R- 32 33 34, 300-zx cart curt demek.
    Ben uçmak istemiyorum arabamı en kişisel şekilde modifiye ederek yeri geldiğinde şehirde gezebilmek ve blacklistin dibine vurmak istiyorum.
    EA duy sesimi yeter bu kaçıncı hayal kırıklığı.. Bu gidişle sırf Forza için Xbox alıcam..
  • Arkadaşlar her türlü oynarım diyenler psn isimlerini paylaşsın benim ; TR-ekremcoskuner oyunu ön siparişle aldım 4.5 gb bana biraz az gibi geldi tabi cıkmadan ve oynamadan kesin konuşmak olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende verdim pre-order bakalım nasıl olacak. Videolar hoşuma gitti tabii herkesin bildiği gibi videolar ile oyunlar bazen birbirine benzemiyor :)
  • Hala eski Most Wanted tadında bir oyun yapamadı şu NFS ulan Resident Evil gibi oldu şu oyun eskiden ne iyiydi.
  • Son durum nedir oyunu eline geçen, oynayan var mı?

• Oyun hala indirilemiyor psn den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkış tarihi bugün mü, psn den alanlar bugün oynamaya başlayabilecek mi?

• oyunu pc de denedim dostlar

yorumlarımı paylaşayım hemen

bana kalırsa bu oyunu al yada alma demek cidden çok yanlış olur

eksileri ve artıları kendimce paylaşayım son karar tabiki sizlerin

3-4 saatlik oynanış sonrası gözüme ilişen eksiler ve artılar

Artılar

Sürüş ilk başta yadırganabilir ancak biraz oynayınca sürüşü cidden çok beğendim zaten oyunu oynanabilir kılan en önemli olayda bu

Grafikleri beğendim

şehirdeki diğer araçlarda gayet iyiler göze batmıyorlar

oyunda araçları elde edebilmek için araçları bulmamız gerekiyor keşfetme hissi güzel

araçların sürüş farklılıkları güzel aktarılmış

tekerlek yakmak (bunu niye artıya yazdım bilmiyorum )

Eksiler

korsan cd cinin ''abi yeni matrix geldi'' dediği filmden jet li filmi çıkması hissi bu oyunla geri dönüyor

bu oyun most wanted olmadığı gibi tam bi burnout bile değil kırpılmış bi burnout gibi

hatta bu oyunun gold olup öyle çıktığından bile şüphelerim var

bu oyunda modifiye varsa modifiye olmayan oyun yoktur sanırım

nitro takmayla gövde güçlendirme modifiyeyse neyse saygılar

biz ne yapıyoruz niye yapıyoruz belli değil gez yarış gez yarış ama niye

yarışlardan önce anlamsız ara videolar geliyor hatta birinde polis aracı tavandaydı

oyun resmen ruhsuz bir oyun

sopalık ea

süper araçlara karşı özel bir ilginiz yoksa oyun size fazla birşey sunamayacak

hasar var fakat anlamsız bir hasar yani yaptığınız kaza ile alakası olmayan hasarlar

bu yazdıklarımın hepsi tek kişilik kısıma ait

online modlar iyi olursa para verilebilir sürüş gerçekten güzel bence

ama oyun firmalarının bizi böyle sömürmeye çalışması artık cidden beni deli ediyor

belliki adamlar başka bi oyunla yada işle uğraşıyorlar

tabi para kazanmadan olmaz

driver sf ve midnight clup la eskiyen yaşlarına rağmen bu oyundan çok çok daha iyi oyunlar

kişisel kararım ben bu oyuna para vermeyeceğim

gta5 gel artık

• PSN'de 2 Kasım'dan itibaren indirilebilir yazıyordu.

Spot piyasada çıkmadı mı hala?
  • Bakalım spotçulara kaç liradan gelecek oyun.
  • hot pursiot çok güzeldi aynı kaliteyse süper olucak ama gene karar veremedim birde neden burniota benzetiosunuz onu anlamadım o oyun nasıl bir oyunki
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.