Bildirim
NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Criterion yapıyorsa deli gibi oynanır.Hala hot pursuit oynuyorum arada cılkını çıkardım oyunun yinede bünye istiyor -
nfslere ferrari hiç bir zaman gelmıycekmi -
-
NFS: Most Wanted Cross Buy ile Gelebilir
EA, Need for Speed: Most Wanted'ı Sony'nin yeni duyurduğu Cross Buy kampanyasına dahil edebileceğini söyledi. Cross Buy sayesinde PlayStation 3 için aldığınız bir oyunu eğer PS Vita sürümü varsa Vita'ya da ücretsiz indirebiliyorsunuz.
EA yetkilisi "Bu durumu şu an düşünme aşamasındayız ama henüz net bir plan yok." şeklinde açıklama yaparken oyunun PlayStation 3 ve PS Vita sahiplerine tek bir satın almayla sunulabileceğinin müjdesini verdi.
Şu ana dek Cross Buy kapsamında satılacağı söylenen diğer oyunlar şu şekilde: Devil May Cry, Sly Cooper ve Ratchet and Clank: Q Force.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_Most_Wanted_Cross_Buy_ile_Gelebilir-30505.htm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maydo67
Criterion yapıyorsa deli gibi oynanır.Hala hot pursuit oynuyorum arada cılkını çıkardım oyunun yinede bünye istiyor
Hocam hot pursuitin online yoğunluğu nasıl ? Ps3 aldığımda almak istiyorum da -
quote:
Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior
quote:
Criterion yapıyorsa deli gibi oynanır.Hala hot pursuit oynuyorum arada cılkını çıkardım oyunun yinede bünye istiyor
Hocam hot pursuitin online yoğunluğu nasıl ? Ps3 aldığımda almak istiyorum da
En son 1 ay evvel girdim fena değildi beklediğimden çabuk buldu rakipleri.Çıkalı çok olmasına rağmen online da rakip bulursunuz diye düşünüyorum.Çünkü oyun çok iyi her türlü memnun kalırsın.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior
quote:
Hocam hot pursuitin online yoğunluğu nasıl ? Ps3 aldığımda almak istiyorum da
En son 1 ay evvel girdim fena değildi beklediğimden çabuk buldu rakipleri.Çıkalı çok olmasına rağmen online da rakip bulursunuz diye düşünüyorum.Çünkü oyun çok iyi her türlü memnun kalırsın.
Teşekkürler. Ps3 aldığımda bunu da alacağım o zaman.
-
Need for Speed: Most Wanted'a Yeni Bir Video
Need for Speed serisinin en beğenilen oyunlarından Most Wanted'ın aynı isimli yeni sürümünden yepyeni bir oynanış videosu daha geldi. Bu videoya yeni bir oyun içi sistem de eşlik ediyor.
Yayınlanan videoda Criterion ekibi, araç değiştirme sistemini tanıtıyor. Bu sistemle birlikte aktif halde olmayan araçlar arasında tek bir tuşla geçiş yapabiliyoruz. Daha önce Driver: San Francisco'da bir benzerini gördüğümüz bu sistemle ilgili oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Need_for_Speed_Most_Wanteda_Yeni_Bir_Video-30857.htm
-
-
az önce duyuruldu, oyunun xbox versiyonunda kinect desteği olacakmış,sesle komut verebilecekmişiz araca
Kaynak:http://www.needforspeed.com/news/blog/mod-fly-kinect?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=kinect -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
az önce duyuruldu, oyunun xbox versiyonunda kinect desteği olacakmış,sesle komut verebilecekmişiz araca
Kaynak:http://www.needforspeed.com/news/blog/mod-fly-kinect?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=kinect
"throw poop" dersek kıç mı atıcak araba... (Zeki Müren )
-
oyunda sıkı bir aksiyon sürekli haraket olduğu sürece sorun yok.umarım bu konuda oyuncuları tatmin eder... -
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
Kaynak:http://www.needforspeed.com/news/blog/mod-fly-kinect?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=kinect
Vampir dostum oyle uzaktan komutlar bizi bozarbiz direksiyon adamiyiz o vites gecislerini hissetmemiz lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
nfs'ye bak ne hâle geldi
iğrenç -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Ustad istersen yavas yavas psn listesini olustur kimlerin anahtarlarini alacagimiz belli olsun
PS3 den yazdigim icin bir mesaj icinde harf kotasi oluyor oyuzden liste icin farkli bi online konusu acin isterseniz.
-
Önceden yazdığım 1 mesaj;
İlk gördüğümde anlamıştım zaten asla Most Wanted kadar kaliteli olamayacağını.
Bir kere Most Wanted PS2 imkanlarıyla bile çok güzel bir hız hissi veriyordu
Şehri, caddeleri yani kısaca atmosferi kaliteli yarış filmlerindeki ortam gibiydi
Özellikle en kaliteli arabalar vardı
Araç sürüş hissi dinamikleri çok güzeldi. Hız hissini iyi verdikten sonra zaten oyuncuyu içine çekiyor.
Aksiyon sahneleri çok güzeldi. Onun dışında tıklım tıklım caddede yağ gibi akmakta insanı havaya sokuyordu
Yani Need For Speed: Most Wanted hız hissini çok iyi veren, zamanının ilerisinde mükemmel bir yarış oyunuydu. Ama 2'den pek umudum yok. Oyun güzel olur ama asla Most Wanted kalitesine yaklaşamayacak gibi duruyor hacılar
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
quote:
Ustad istersen yavas yavas psn listesini olustur kimlerin anahtarlarini alacagimiz belli olsun
PS3 den yazdigim icin bir mesaj icinde harf kotasi oluyor oyuzden liste icin farkli bi online konusu acin isterseniz.
Yalniz simdi oyunun ana konusu buyken sirf psn listesi icin baska bir konu acilirmi ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X