Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Criterion yapıyorsa deli gibi oynanır.Hala hot pursuit oynuyorum arada cılkını çıkardım oyunun yinede bünye istiyor
  • nfslere ferrari hiç bir zaman gelmıycekmi
  • Beklenen ilk Multiplayer vidyo geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFS: Most Wanted Cross Buy ile Gelebilir

EA, Need for Speed: Most Wanted'ı Sony'nin yeni duyurduğu Cross Buy kampanyasına dahil edebileceğini söyledi. Cross Buy sayesinde PlayStation 3 için aldığınız bir oyunu eğer PS Vita sürümü varsa Vita'ya da ücretsiz indirebiliyorsunuz.

EA yetkilisi "Bu durumu şu an düşünme aşamasındayız ama henüz net bir plan yok." şeklinde açıklama yaparken oyunun PlayStation 3 ve PS Vita sahiplerine tek bir satın almayla sunulabileceğinin müjdesini verdi.

Şu ana dek Cross Buy kapsamında satılacağı söylenen diğer oyunlar şu şekilde: Devil May Cry, Sly Cooper ve Ratchet and Clank: Q Force.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_Most_Wanted_Cross_Buy_ile_Gelebilir-30505.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

Criterion yapıyorsa deli gibi oynanır.Hala hot pursuit oynuyorum arada cılkını çıkardım oyunun yinede bünye istiyor

Hocam hot pursuitin online yoğunluğu nasıl ? Ps3 aldığımda almak istiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

quote:

Criterion yapıyorsa deli gibi oynanır.Hala hot pursuit oynuyorum arada cılkını çıkardım oyunun yinede bünye istiyor

En son 1 ay evvel girdim fena değildi beklediğimden çabuk buldu rakipleri.Çıkalı çok olmasına rağmen online da rakip bulursunuz diye düşünüyorum.Çünkü oyun çok iyi her türlü memnun kalırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

quote:

En son 1 ay evvel girdim fena değildi beklediğimden çabuk buldu rakipleri.Çıkalı çok olmasına rağmen online da rakip bulursunuz diye düşünüyorum.Çünkü oyun çok iyi her türlü memnun kalırsın.

Teşekkürler. Ps3 aldığımda bunu da alacağım o zaman.

• Need for Speed: Most Wanted'a Yeni Bir Video

Need for Speed serisinin en beğenilen oyunlarından Most Wanted'ın aynı isimli yeni sürümünden yepyeni bir oynanış videosu daha geldi. Bu videoya yeni bir oyun içi sistem de eşlik ediyor.

Yayınlanan videoda Criterion ekibi, araç değiştirme sistemini tanıtıyor. Bu sistemle birlikte aktif halde olmayan araçlar arasında tek bir tuşla geçiş yapabiliyoruz. Daha önce Driver: San Francisco'da bir benzerini gördüğümüz bu sistemle ilgili oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Need_for_Speed_Most_Wanteda_Yeni_Bir_Video-30857.htm

• Need For Speed Most Wanted: Criterion talks multiplayer – video

• az önce duyuruldu, oyunun xbox versiyonunda kinect desteği olacakmış,sesle komut verebilecekmişiz araca

Kaynak:http://www.needforspeed.com/news/blog/mod-fly-kinect?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=kinect

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

az önce duyuruldu, oyunun xbox versiyonunda kinect desteği olacakmış,sesle komut verebilecekmişiz araca

Kaynak:http://www.needforspeed.com/news/blog/mod-fly-kinect?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=kinect

"throw poop" dersek kıç mı atıcak araba... (Zeki Müren )

• oyunda sıkı bir aksiyon sürekli haraket olduğu sürece sorun yok.umarım bu konuda oyuncuları tatmin eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

az önce duyuruldu, oyunun xbox versiyonunda kinect desteği olacakmış,sesle komut verebilecekmişiz araca

Vampir dostum oyle uzaktan komutlar bizi bozar biz direksiyon adamiyiz o vites gecislerini hissetmemiz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Ustad istersen yavas yavas psn listesini olustur kimlerin anahtarlarini alacagimiz belli olsun

• nfs'ye bak ne hâle geldi

iğrenç
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Ustad istersen yavas yavas psn listesini olustur kimlerin anahtarlarini alacagimiz belli olsun

PS3 den yazdigim icin bir mesaj icinde harf kotasi oluyor oyuzden liste icin farkli bi online konusu acin isterseniz.

• Önceden yazdığım 1 mesaj;

İlk gördüğümde anlamıştım zaten asla Most Wanted kadar kaliteli olamayacağını.

Bir kere Most Wanted PS2 imkanlarıyla bile çok güzel bir hız hissi veriyordu
    Şehri, caddeleri yani kısaca atmosferi kaliteli yarış filmlerindeki ortam gibiydi
    Özellikle en kaliteli arabalar vardı
    Araç sürüş hissi dinamikleri çok güzeldi. Hız hissini iyi verdikten sonra zaten oyuncuyu içine çekiyor.
    Aksiyon sahneleri çok güzeldi. Onun dışında tıklım tıklım caddede yağ gibi akmakta insanı havaya sokuyordu

Yani Need For Speed: Most Wanted hız hissini çok iyi veren, zamanının ilerisinde mükemmel bir yarış oyunuydu. Ama 2'den pek umudum yok. Oyun güzel olur ama asla Most Wanted kalitesine yaklaşamayacak gibi duruyor hacılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

PS3 den yazdigim icin bir mesaj icinde harf kotasi oluyor oyuzden liste icin farkli bi online konusu acin isterseniz.

Yalniz simdi oyunun ana konusu buyken sirf psn listesi icin baska bir konu acilirmi ki ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.