Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PSN'de 2 Kasım'dan itibaren indirilebilir yazıyordu.

Spot piyasada çıkmadı mı hala?

PAL 2 KASIM US 30 ekim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Dostum yorumlarından sonra hevesim kursağımda kaldı
  • İki incelemeden 9/10 almış oyun.

Edge Magazine UK 10/26/12 Review 9 out of 10
    Game Informer 10/24/12 Review 9 out of 10

http://www.gamerankings.com/ps3/672727-need-for-speed-most-wanted-a-criterion-game/index.html
  • İyi bir oyun olacağına benziyor açıkçası. Bu hafta acayip oyunlar geliyor.
  • quote:

PSN'de 2 Kasım'dan itibaren indirilebilir yazıyordu.

Spot piyasada çıkmadı mı hala?

Us store dadamı aynı durum söz konusu 30 ekim olacaktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Dostum yorumlarından sonra hevesim kursağımda kaldı

hocam bende üzüldüm açıkçası

yeni puanlarda geldi notlar çok iyi

ben yinede denemeden almamanızı tavsiye ederim

Polygon – 8.5/10
    Game Informer – 9/10
    Joystiq – 4/5
    GameRevolution – “B+”
    Giant Bomb – 4/5
    VentureBeat – 85/100
    Eurogamer – 8/10
    OXM – 8/10
  • IGN – 9/10
    Game Informer – 9/10
    Edge – 9/10
  • Oyundan cogu kisi memmun degil malesef
    Black ops 2 geliyo bu oyun alinirmi soru isareti oldu bende ozellikle bazi fwli xbox kullananlarin yorumlari acayip olumsuz cunki oyunu baya oynamislar bazilari 10 dk bile dayanamayip kapatmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 30 Ekim 2012; 21:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel arkadaşlar, yaknız modifiye tırt, araçlarla yeniden yarışmanız gerekiyor yeni modifikasyonları açmak için ama bu 5 yarış filan.

• oyun çıktımı !!!!
  • Ben PC'ye indirdim oyun hoşuma gitti eksik yönleri var.
    Arabaların aerodinamiğini çok iyi yapmışlar. Viraja girerken araba çok az savruluyor.
    Repair yerleri yapmışlar Burnout Paradise gibi fakat hatırlarsanız Paradise'ta girdiğimizde araç otomatik yola giriyordu yani tekrar rahatça yarışa giriyorduk fakat bunda elle kontrol lazım o yüzden biraz zorlanıyor insan arabayı yönlendirirken.
    Yarışta herhangi bir araca hafif dokununca direk aracı parçalayabiliyorsun biraz zor yapsalarmış keşke.

Ama oyun genel olarak iyi, yani oynanılabilir hee 80 liradan fazla para verilir mi asla vermem ben. Onun yerine Assassin's Creed 3 alın veya Black Ops 2'yi bekleyin.
  • Oyunu bir saat oynadım.(Trial) Trial ile full aynı zzaten online 'ına trophysine kadar alıyorsunuz herşeyi sadece 1 saat süre sınırı var.

Artılar
    +Kontroller, arabanın ağırlığını hissediyorsunuz, eğimli yollarda bile arabanın altı sürtüyor sürüşünüzü etkiliyor, NFS porsche Unleasehead'a benzettim kontrollerini
    +Fizikler, bir virajı hızlı döndüğünüzde araç savruluyor sağa sola doğru toparlamak için gaz kesmeniz ya da direksiyondann kontra yapmanız gerekiyor,gaz kesmeniz daha mantıklı çünkü araçlar kontrollere geç tepki veriyor. Nerede gittiğinize göre tepkiler değişiyor, toprak yoldayken farklı asfalttayken farklı tepkiler, bununla birlikte kaldırıma çıksanız dahi araba afallıyor. Burnout Paradise'taki gibi araçlar hemen tepki vermiyor ya da havada gitmiyor.
    +Grafikler çok iyi özellikle ışıklandırma müthiş,aracınızın farının gece öndeki arabaları ya da çevreyi aydınlatması dinamik, arka farınızında nereye yakınsa orayı aydınlatması güzel bir detay olmuş. Güneş ışınlarının içindeki gökkuşağı renklerini bile pürüzsüz görebiliyorsunuz. aracın üstün deki yansımalarda gerçek zamanlı, toza,toprağa, çamura girdiğinizde aracınız kirleniyor.Kıvılcımlar,lastik patlattığınızda tekerleklerde kıvılcım efekti müthiş olmuş özellikle geceleri çok hoş gözüküyor. Trafikteki araçlar da çok detaylı ve lisanslı araçlar.
    +Kesinlikle motor sesleri, araçtan araca göre değişiyor, amerikan aracıyla avrupa aracını ayırt edebiliyorsunuz. PD'nin cep telefonuyla kaydettiği motor sesleri ortada, birde bu oyundaki seslere bakın, PD ders almalı bu konuda, motor sesleri araba yarışlarında 2 ya da 3. en dikkat edilmesi gereken şeydir.

Eksiler

-Oyunda özellikle ufuk çizgisinde uzak görüş mesafesinde kesiklik var prüzülü net gözükmüyor
    -Oyunun 30FPS olması kötü çünkü kazalarda ya da sürat yaparken araçların arasında geçerken fps düşüyor 30 fpsden aşağı düştüğünde göz bunu farkediyor.
    -Oyunda soundtrack listesini göremiyorsunuz, settingste yapacağınız ayarlar çok kısıtlı
    -Modifiye seçeneği özellikle body olarak yook denecek kadar az
    -Oyunda manual vites yok, çoğu NFS'de olmasına rağmen bunda yok, bu az arcade kontrolllere manual vites yakışırdı.
    -Kokpit kamerası yok, sadece 2 kamera var. bumper kamera zaten asfaltla bir gidiyor onu kullanmak imkansız gibi birşey,
    daha birçok + ve - var fakat benden bu kadar..

Criterion bari 30 FPS yaptın burnout alt yapsını kullanma daha yavaş bir oyunla kokpit kameralı bir oyuna ada kendini, aceleye gelmiş bir oyun gibi duruyor. İçerik yönünden çok fakir online'ına girdim 3 adet challenge yaptıum anlamadım, full versiyon gelsin inceleriz. En iyi versiyon PC versiyonudur çözünürlük sebebiyle.
    Onun dışında puanım 8/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 1 Kasım 2012; 10:59:40 >

• Neef for Speed'ten soğuma hatta tiksinme durumuna gelmiş biri olarak bu oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.Grafikler ve araba kontrolleri hoşuma gitti.+ ları ve - leri zaten yazılmış
  • hepinizin kaçırdığı bir nokta var

bu oyun need for speed değil. ismi öyle sadece.
  • walla öyle veya böyle pre order dan aldım indirdim bile,oynamak için çıkış tarihini bekliyorum,ortalamalar 90 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 31 Ekim 2012; 18:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

hepinizin kaçırdığı bir nokta var

So what?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defected

hepinizin kaçırdığı bir nokta var

So what?

Bu oyun dibine kadar need for speed, ben burnout tarzı uçma zıplama bekliyordum ama sadece multide var.

• Oyunu X360 da oynadım ama neresinden tutsam bilmiyorum berbat olmuş oyun hele ki Forza Horizon şaheserinden sonra hiç sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyunu X360 da oynadım ama neresinden tutsam bilmiyorum berbat olmuş oyun hele ki Forza Horizon şaheserinden sonra hiç sarmadı.

nereye berbat olmuş fıstık gibi oyun online oyna az singleden bişi beklemeyin zaten ne bekliceksiniz online süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyunu X360 da oynadım ama neresinden tutsam bilmiyorum berbat olmuş oyun hele ki Forza Horizon şaheserinden sonra hiç sarmadı.

nereye berbat olmuş fıstık gibi oyun online oyna az singleden bişi beklemeyin zaten ne bekliceksiniz online süper

Herkes multi oynamak zorunda mı bilader oyunda ne senaryo ne atmosfer böyle ruhsuz bir NFS oyunu görmedm. Oynanabilirlik ve grafikler hayal kırıklığı ve oyunda bir amaç yok beklentilerimin oldukça altında kaldı oyun, kısacası Criterion fena zıçtı bu sefer benim notum 6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 31 Ekim 2012; 22:27:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.