Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elliyedi

Oyunu en uygun nerden alabiliriz arkadaslar?

http://www.bizdeuygun.com/Need-For-Speed-Most-Wanted_82052.html?ref=akakce&v=1.18#1 bu 99 lira
    http://www.hepsisony.com/?urun-5196-PS3-NEED-FOR-SPEED-MOST-WANTED-2012-LIMITED-ED-.html&ref=akakce&v=1.68.2 buda 120 lira hangisine guveniyosan ondan al :)
    ben oyunu aral game de indirim varken aldim 99 liraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98BA03E18 -- 27 Ocak 2013; 14:42:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Oyunu en uygun nerden alabiliriz arkadaslar?

http://www.bizdeuygun.com/Need-For-Speed-Most-Wanted_82052.html?ref=akakce&v=1.18#1 bu 99 lira
    http://www.hepsisony.com/?urun-5196-PS3-NEED-FOR-SPEED-MOST-WANTED-2012-LIMITED-ED-.html&ref=akakce&v=1.68.2 buda 120 lira hangisine guveniyosan ondan al :)
    ben oyunu aral game de indirim varken aldim 99 liraya

eyvallah..

• psn: bhdr84

nfs most wanted grubuna benide ekleyebilirsiniz. Oyunu ben çok beğendim.

Bunun yanı sıra size bir sorum olacak. Oyunu bazen açar açmaz, bazende 1 saat sonra falan oyun donuyor ve ps3 direk kapatmam gerekiyor. Ve bir daha oyunu açtığımda sanki oyunu yeni başlıyormuşum gibi en baştan başlıyor. Fakat puanlarım gitmiyor.

Sonuç olarak ps3 kitlenmesi yani nfs de iken oyunun donması nedendir ve çözümü var mı ?
  • Oyun ya çok kötülenmiş, ya da epey övülmüş.
    MW yerine ne önerirsiniz?
  • moswanted yerine hiçbirşey önermem çünkü şuanki en kral oyun o ki bunu eleştirenler daha iyisini yapabiliyorlarsa yapsınlar bence bu oyun inanılmaz güzel tek sorunu düz yol çok az olması oynamaya deyer aylar önce bitirdim ama hala oynuyorum çok güzel bir oyun şiddetle tavsiye ediyorum
  • Bu arada yeni dlc'ler geldi.Şahsen epey beğendim.En sevdiğim nfs otomobillerini yeniden görmek (Bmw m3 gtr,diablo sv) gerçekten hoş.
    Biri movie legend dlc'si.Bu dlc:
    Dodge Charger (Fast & Furious 1'de ki siyah charger)
    Aston Martin Db5 ve Dbs (James Bond)
    Pontiac Firebird Trans-am (Hangi filmden bilmiyorum)
    Shelby Mustang gt500 (Sanırım Gone in Sixty Seconds'dan)

İkincisi Nfs Heroes (En beğendiğim) :
    Lamborghini Diablo Sv (Nfs III Hot Pursuit)
    Nissan Skyline Gt-r ve 350z (Underground serisi)
    PORSCHE 911 GT2 RS (Nfs Hot pursuit)
    Bmw m3 gtr (Nfs Most Wanted)

Üçüncüsü Terminal Velocity :
    Bu paketin asıl önemli kısmı haritaya yeni bir bölge (Hava alanı-Otobanın doğu kısmında) katılıyor olması.
    Bunun dışında Bmw 1m,Audi rs3,Ford fiesta st,Alfa Romeo Mito ve Porsche 918 spyder, ayrıca iki yeni oyun modu ve iki yeni araç modu geliyor.

• Oyuna 2 gb güncellemeyle beraber 3-4 tane ek paket gelmiş ama her biri 20 küsür TL. Bundle olarak 50 küsür TL... Kafası iyi mi bu EA'nın. Nedir yari alt tarafı birkaç araç ve yeni mod. Çok yüksek ücret bence. Soygun.
  • oyuna yeterince para gomdum dedigin modlar assa yukari 20 gundur mevcut elindeki arabalarla bile yaris yapmak gelmiyor insnin icinden sacma sapan yeni arabalara para vermek delice. single player oynamak arabalari bulmak most wanted olmak 10 saat surmuyor 10 saat icin keyifli ancak igrenc onle kurgusu ile cdyi kirasim geliyor.
  • arkadaşlar ps3 için almayı düşünüyorum ama driving force gt ile uyumlu mu oynayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Oyuna 2 gb güncellemeyle beraber 3-4 tane ek paket gelmiş ama her biri 20 küsür TL. Bundle olarak 50 küsür TL... Kafası iyi mi bu EA'nın. Nedir yari alt tarafı birkaç araç ve yeni mod. Çok yüksek ücret bence. Soygun.

Lisans ücreti+ Sony'nin payı+ EA'in açgözlülüğü sonucunda böyle oluyor. Oyunu çok uygun fiyata aldım ama daha başlayamadım GT5 sağolsun.. Umarım ileride Complete veya Game of the Year sürümleri çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 10 Mart 2013; 21:11:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

arkadaşlar ps3 için almayı düşünüyorum ama driving force gt ile uyumlu mu oynayan var mı

Uyumlu,ben oynuyorum dfgt ile...guzel de oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyun thrustmaster f430 direksiyonla oynayamıyorum. sorun nerden kaynaklanır acaba. direksiyonun kataloğundaki listede bu oyun gözüküyor... yardımcı olabilir misiniz????
  • OYUNDAN SIKILAN YOKMU SATACAK OLAN ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

OYUNDAN SIKILAN YOKMU SATACAK OLAN ?

Ne kadara arıyon most wanted ?
  • nfs serisinin en iyisi

• Bu oyunda arabalar neden duz yolda giderken sola saga carpmak icin can atiyor gibi sanki, biri anlatabilir mi? Ilerde acilan modifiyelerle arabanin kontrollu duzeliyor mu nedir ?
  • dün 2 saate yakın oynadım ve dediğin gibi oyunun en büyük amacı bize kaza yaptırmak. onun dışında virajlarda koyulan bazı engeller var(merdiven, benzinlik, duvar vs) ve bunlar virajın açısı ile birleşince kaza kaçınılmaz oluyor.
    Ama açılan geliştirmelerle sürüş de iyileşiyor gibi. özellikle lastik.
    Trophy zengini bir oyun; 2 saatten kısa zamanda 7 tane trophy kazandım

• Hadi insallah , yoksa bu kontrollerle oynanmaz boyle. Dun bende bi yarim saat oynadim, Porsche'me off-road lastikleri acildi. Paso ayni sehirde, asfallta gecen bir oyun bu yanilmiyorsam. Bu durumda bu off road lastikleri bi isime yariycak mi? Bi gerzeklik var oyunda ama daha tam karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 2 Ağustos 2013; 12:49:23 >
  • Oyunu daha bir iki kere açtım hiç sevmedim.İsteyene satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Hadi insallah , yoksa bu kontrollerle oynanmaz boyle. Dun bende bi yarim saat oynadim, Porsche'me off-road lastikleri acildi. Paso ayni sehirde, asfallta gecen bir oyun bu yanilmiyorsam. Bu durumda bu off road lastikleri bi isime yariycak mi? Bi gerzeklik var oyunda ama daha tam karar veremedim.

Zannediyorum off road lastikler, yoldan kuma falan çıktığınızda daha az yavaşlamanıza sebep oluyor. Dün bir kaç saat oynadım aslında yarışlarda da baya toprak alan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 2 Ağustos 2013; 15:05:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.