Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: leo

Hadi insallah , yoksa bu kontrollerle oynanmaz boyle. Dun bende bi yarim saat oynadim, Porsche'me off-road lastikleri acildi. Paso ayni sehirde, asfallta gecen bir oyun bu yanilmiyorsam. Bu durumda bu off road lastikleri bi isime yariycak mi? Bi gerzeklik var oyunda ama daha tam karar veremedim.

Zannediyorum off road lastikler, yoldan kuma falan çıktığınızda daha az yavaşlamanıza sebep oluyor. Dün bir kaç saat oynadım aslında yarışlarda da baya toprak alan var.

Eheh o zaman daha kontrollu gitmek icin kumdan gidiyim ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

dün 2 saate yakın oynadım ve dediğin gibi oyunun en büyük amacı bize kaza yaptırmak. onun dışında virajlarda koyulan bazı engeller var(merdiven, benzinlik, duvar vs) ve bunlar virajın açısı ile birleşince kaza kaçınılmaz oluyor.
    Ama açılan geliştirmelerle sürüş de iyileşiyor gibi. özellikle lastik.
    Trophy zengini bir oyun; 2 saatten kısa zamanda 7 tane trophy kazandım

Yemin ederim o virajlara konulan engeller adamı ayar ediyor. XBOX360'da oynuyorum ama bıktırdı valla.

Plus var download listesine ekleyip indirmedim oyunu. PS3'de de sinir olmaya gerek yok. Belki daha sonra.
  • Single veya online oynayanlar eklesin lütfen, sinerji olur. PSN imzamda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

dün 2 saate yakın oynadım ve dediğin gibi oyunun en büyük amacı bize kaza yaptırmak. onun dışında virajlarda koyulan bazı engeller var(merdiven, benzinlik, duvar vs) ve bunlar virajın açısı ile birleşince kaza kaçınılmaz oluyor.
    Ama açılan geliştirmelerle sürüş de iyileşiyor gibi. özellikle lastik.
    Trophy zengini bir oyun; 2 saatten kısa zamanda 7 tane trophy kazandım

Yemin ederim o virajlara konulan engeller adamı ayar ediyor. XBOX360'da oynuyorum ama bıktırdı valla.

Plus var download listesine ekleyip indirmedim oyunu. PS3'de de sinir olmaya gerek yok. Belki daha sonra.

Rakipler kendi halinde yarışsa yani çarpmadan ozaman çevreyi zorlaştır, eyvallah ama zaten kavga gürültü yarışıyoruz, herkes gelip çarpıyor. En ufak temasta arabanın çizgisi bozuluyor. Bu durumda da kazalar dediğin gibi ayar ediyor
    Gerçi ben gt5 çiyim, ondan da değişik gelmiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunla ilgili fikrim oluştu. Yarış oyunları konusunda bana güvenebilirsiniz. Bence oyun bayağı iyi. Grid 2 den daha fazla sardı beni. Şimdilik single oynuyorum ve oynadıkça daha çok hoşuma gitti. Oyunun kontrolleri insanı epey zorluyo başta. Virajı düzgün alabilmek için virajı avcunuzun içi gibi bilmeniz lazım. Bi de kontroller gecikmeli, o da işleri iyice zorlaştırıyor, bu biraz can sıkıyor başta fakat modifiyeleri açtıkça kontroller düzeliyor. O yüzden ilk ince kontrol modifiyelerini açmanızı tavsiye ederim. İnşallah online ıda single ı kadar iyidir, bakalım.
  • Beyler ekleyin. Multiplayerda denk gelemesek bile oyun içinde AI yerine sizin statlarınızı görmek daha hoş oluyor.

Not:Oyuna yeni başladım

PSN:Revenger07
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Arkadaşlar oyunla ilgili fikrim oluştu. Yarış oyunları konusunda bana güvenebilirsiniz. Bence oyun bayağı iyi. Grid 2 den daha fazla sardı beni. Şimdilik single oynuyorum ve oynadıkça daha çok hoşuma gitti. Oyunun kontrolleri insanı epey zorluyo başta. Virajı düzgün alabilmek için virajı avcunuzun içi gibi bilmeniz lazım. Bi de kontroller gecikmeli, o da işleri iyice zorlaştırıyor, bu biraz can sıkıyor başta fakat modifiyeleri açtıkça kontroller düzeliyor. O yüzden ilk ince kontrol modifiyelerini açmanızı tavsiye ederim. İnşallah online ıda single ı kadar iyidir, bakalım.

Bana kalırsa online mod single player dan daha keyifli,bugün 2 saat online oynayıp single a geçtiğimde oyunun kupkuru olduğunu farkettim
  • Grid 2'nin yanında halt etmiş bugün PSN Plus dolayısıyla indirdim NFS oyunlarını da severim ama Grid 2'yi oynadım PC'de çok daha iyi Grid 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

nfs serisinin en iyisi

Daha neler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

nfs serisinin en iyisi

Daha neler...

bence de daha neler
    ilk most wanted tek geçerim
    ilk hot pursuit, ilk underground ve nfs porsche de çok iyi oyunlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence berbat olmuş diyebilrim.
    kontroller çok kötü, çarpma animasyonları can sıkıyor. sıralamada bi anda düşüyorsun.
    bi kere oyun nfs ruhuna ters bence .

acil olarak düzgün ve güzel bir modifiye oyunu çıkarmalılar
  • Bence oyun çok güzel olmuş, MCLA den sonraki en iyi open world yarış oyunu bence.
    Kontroller zorlayıcı ama alışınca çok keyifli
    Çarpma animasyonları feci can sıkıyo, evet, keşke geçebilsek, fakat bi yandan da insanı kaza yapmamak için motive ediyor.
    Bu oyun NFS ruhuna ters diyenler yerden göğe kadar haklıdır, Eski NFS ler gibi bas gaza gidelim oyunu değil, bu resmen bir burnout olmuş, Takedownlar polisler crashler falan bu bir burnout kesinlikle, evet.
    Araba çeşitliliği süper, müzikler süper, grafiklerde biraz yavaslama oluyo ama mazur görülebilir, online çok akıcı, onlineda mücadele çok zevkli olmuş. Bu oyun tam benim gibi Burnout, Midnight Club hayranı yarış oyunu tutkunlarına göre.
  • yarışa adapte olmuşuz gidiyoruz bir bakıyoruz oda ne haritanın dışına çıkmışız tabi dönene kadar sonuncuyuz .hiç sevmedim ben bu oyunu .
  • Beyler online da napıyoruz ya biraz oynadım hiçbişey anlamadım valla 8 kişi buluyor tamamonlarla yarışlara giriyoruz da önüne gelen bir tıklamada beni perte çıkartıyor falan bi yardım edin
  • oyunu illa analogla mı oynamak zorundayız dönüşleri yön tuşlarına ayarlayamıyor muyuz
  • arkadaşlar oyunla ilgili bir sorum var oyun open world bir oyun mu ?

Bide bu 3 oyunu güzelliğe göre sıralamanız nasıl olur
    NFS HP
    NFS run
    Bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

arkadaşlar oyunla ilgili bir sorum var oyun open world bir oyun mu ?

NFS HP
    NFS run
    Bu oyun

Open world evet.

1-NFS HP 2010 (Bu nesilde çıkan en iyi NFS oyunudur)

2-NFS MW 2012

3-NFS THE RUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Ağustos 2013; 1:07:41 >
  • quote:

quote:

NFS HP
    NFS run
    Bu oyun

Open world evet.

2-NFS MW 2012

3-NFS THE RUN

peki nfs hp open world mü yoksa split second tarzı yarış ta altın kupa açmalı felan mı?
  • quote:

quote:

quote:

NFS HP
    NFS run
    Bu oyun

Open world evet.

2-NFS MW 2012

3-NFS THE RUN

peki nfs hp open world mü yoksa split second tarzı yarış ta altın kupa açmalı felan mı?

Open world değil, haritadan yarışı seçiyorsun, iki sınıf var birinde kaçıyorsun diğerinde kovalıyorsun (polis)

• quote:

quote:

quote:

quote:

NFS HP
    NFS run
    Bu oyun

Open world evet.

2-NFS MW 2012

3-NFS THE RUN

Open world değil, haritadan yarışı seçiyorsun, iki sınıf var birinde kaçıyorsun diğerinde kovalıyorsun (polis)

bu oyunu 30 tl ye sıfır buldum sizce almalımıyım?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.