Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar epey kötüleyen olmuş. Bunun yerine alınabilecek yenilerden bir yarış oyunu tavsiye edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didakt1k

Arkadaşlar epey kötüleyen olmuş. Bunun yerine alınabilecek yenilerden bir yarış oyunu tavsiye edebilir misiniz?

çıkalı epey oldu ama gt5 almanı tavsiye ederim dostum simülasyon yarış seviyorsan tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

Orijinalden alıntı: Didakt1k

Arkadaşlar epey kötüleyen olmuş. Bunun yerine alınabilecek yenilerden bir yarış oyunu tavsiye edebilir misiniz?

çıkalı epey oldu ama gt5 almanı tavsiye ederim dostum simülasyon yarış seviyorsan tabi...

GT5'i inceledim fakat pek bana göre değil, cevabınız için teşekkürler.
  • Oyunun nesini begenmedi begenmeyenler. Bence uzun suredir cikan en iyi nfs oyunu olmus.
  • Oyunu beğenmeyenler , oynamadılar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal
    Yazanların %80 ide sanki para verip aldı ya kopya xbox pc yada kardeşlik , ama yerden yere vuruyorlar.

para vererek alınca oyun daha güzelleşiyormuş beyler; beğenmeyenler birde oyunu orijinal alarak denesin.

oyunu orijinal alanlar eski mw havasını yakalıyor
  • Oyun bildiğin leş. Ama yinede şans verip oynuyorum severim belki ilerleyen zaman içinde.
  • NFS serisi bu nesilde cok kötü bir performans göstermiştir varmı bu konuda bana katılan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

NFS serisi bu nesilde cok kötü bir performans göstermiştir varmı bu konuda bana katılan?

katılınca ne olacak düzelecekmi he düzelecekse katılayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

NFS serisi bu nesilde cok kötü bir performans göstermiştir varmı bu konuda bana katılan?

katılınca ne olacak düzelecekmi he düzelecekse katılayım

Ben düzelicek diye birseymi söyledim ?
  • Oyunu alıp oynayan arkadaslar oyunu nasıl buldular? Ben app Store'den indirdim telefonda hoşuma gitti ps3 icinde almayı düşünüyorum fikir danışayım dedim.Mesela belirli bir hikaye var mı yoksa sadece yarış mı yapıyoruz? Grafik ve oynanis anlamında nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik, içi boş, zaman geçirmelik ve 1 dolara satılan mobil oyunlardan farkı yok.
  • Oyun bence güzel biraz araştırılması lazım bence ama motor sesleri dahi gerçek gibi yanlız onlineda sadece tek kullanıcıylamı online olabiliyorsun onu çözemedim ps3 teki 2 inci bir kullanıcıya aynı bölge olmasına rağmen onlinea izin vermiyor sadece aktive ettiğin kullanıcıdan online oynuyabiliyorsun tam çözemedim yada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Bu akşam iniyorum asfalta
    Bakıcaz...Bakıcaz...

Bu adamin yorumu onemli oyun ile ilgili degerlendirmeni bekliyorum ustad

anti fanların dağılmasını bekliyorum dostum,bizbize kalalım yine diye,alıştık artık,iyice sövüp sayıp kurtlarını döksünler sonra konuşuruz bol bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 5 Kasım 2012; 9:15:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Bu akşam iniyorum asfalta
    Bakıcaz...Bakıcaz...

Bu adamin yorumu onemli oyun ile ilgili degerlendirmeni bekliyorum ustad

anti fanların dağılmasını bekliyorum dostum,bizbize kalalım yine diye,alıştık artık,iyice sövüp sayıp kurtlarını döksünler sonra konuşuruz bol bol

Ben iPhone icin olanı oynuyorum.sahsi fikrim mobilde bile boyle guzel ise ps3'te daha iyi olacağı yönünde ama bilmiyorum belki yanılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu online olarak sadece 1 kullanıcıdamı oynanıyor 2 inci kullanıcıda online olmuyor
  • VİTA da oynuyorum konsol ile birebir yapılmış.

eski nfs keyfi vermesede oynanış olarak cok güzel.
  • Yiiiihaaa. 12 saatte Single Modun %55'ini bitirdim. :) Özlemişim bu tarz bir oyun oynamayı... Nadiren bir oyun hakkında yazarım ama bu uzun süredir beklediğim bir oyun olduğu için birkaç şey karalama istiyorum.

*Oyunda performans modifiyesi çok az, biraz daha fazla olabilirdi. Görsel modifiye olayını çok sevmiyorum ve bu oyunda hiç yok. Ama performans modifiyesi bu kadar az olunca görsel olarak da küçük dokunuşlar yapabilsek iyi olurmuş gibi geldi biraz. Ama bu şekilde de benim için bir sıkıntı yok. Zaten ben oyunun Burnout Paradise (BP) tadında olacağını bildiğim için beklentim de yoktu.

*Her aracın kendine özel 5 yarış olayı iyi de olmuş diyebiliriz kötü de... İyi yönü oyundaki tüm araçları en az 5 yarış yapacak kadar kullanmak durumundayız ve bu da hem oyunun ömrünü uzatıyor hem tek araca bağımlı kalmamazı sağlıyor. Ancak bazı araçların kullanımı eğlenceli değil ve sıkabilir.

*Motor ve araç sesleri oldukça güzel. Özellikle Chevy Corvette'in vites geçişindeki 'bdomm' sesine bittim :)

*Yarış modlarından 'Speedrun' oldukça hoşuma gitti. Klasik 'Time Trial' diyebileceğimiz zamana karşı yarış ama farkli bir mantıkla... Belli bir sürede yarışı bitermek yerine belli bir hız ortalamasında yarış bitirmemiz isteniyor. Örneğin bir yarışta altın için en az 193 km/h ortalamasında bitirmemiz isteniyor. Yol boyunca hızımızı ne kadar yüksek tutarsak ortalama da o kadar yüksek oluyor. Değişik ve güzel olmuş.

*Autologda bir sıkıntı var sanki. Kendi kendine Autolog bağlantısı kesiliyor.

*Multiplayer modu çok fazla oynamadım ama gözlemlediğim kadarıyla tüm online eventler Speedlist altından yapıyor. İster default Criterion listesi başlatabiliyoruz, ister kendimiz oluşturabiliyoruz. Challengelardaki mantık yine PB gibi. Ancak PB'da oyundaki kişi sayısına göre challange olurken bu oyunda kaç kişi olursa olsun farketmiyor. BP'a göre daha sade olmuş bu kısım.

*Paradise City, Fairhaven City'den daha güzeldi sanki. :)

*Oyundaki BP sıtayla bilbord kırmak ve gate'leri açmak eğlenceli. :) Bir bilbord görünce ona nerden ulaşırımın muhasebesini yapıyorsun hemen. Üstelik bu oyunda psn listenizdeki arkadaşlarınızın da derecesini ve en uzağa atlayanın resmini/avatarını koymaları güzel olmuş.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha sonra ekleme yapabilirim. Ha alayım mı, güzel mi diye sorarsanız ona yorum yapamam. Malum iyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan diye bir laf vardır. Alırsınız beğenirsiniz iyi ki almışım dersiniz, ben öneririm beğenmezsiniz suçlu ben olurum... :) Oyunu çok beğenen de var hiç beğenmeyen de. Almayı düyünüyorsanız en azından bir şekilde trial falan oynayıp karar verin derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yiiiihaaa. 12 saatte Single Modun %55'ini bitirdim. :) Özlemişim bu tarz bir oyun oynamayı... Nadiren bir oyun hakkında yazarım ama bu uzun süredir beklediğim bir oyun olduğu için birkaç şey karalama istiyorum.

*Oyunda performans modifiyesi çok az, biraz daha fazla olabilirdi. Görsel modifiye olayını çok sevmiyorum ve bu oyunda hiç yok. Ama performans modifiyesi bu kadar az olunca görsel olarak da küçük dokunuşlar yapabilsek iyi olurmuş gibi geldi biraz. Ama bu şekilde de benim için bir sıkıntı yok. Zaten ben oyunun Burnout Paradise (BP) tadında olacağını bildiğim için beklentim de yoktu.

*Her aracın kendine özel 5 yarış olayı iyi de olmuş diyebiliriz kötü de... İyi yönü oyundaki tüm araçları en az 5 yarış yapacak kadar kullanmak durumundayız ve bu da hem oyunun ömrünü uzatıyor hem tek araca bağımlı kalmamazı sağlıyor. Ancak bazı araçların kullanımı eğlenceli değil ve sıkabilir.

*Motor ve araç sesleri oldukça güzel. Özellikle Chevy Corvette'in vites geçişindeki 'bdomm' sesine bittim :)

*Yarış modlarından 'Speedrun' oldukça hoşuma gitti. Klasik 'Time Trial' diyebileceğimiz zamana karşı yarış ama farkli bir mantıkla... Belli bir sürede yarışı bitermek yerine belli bir hız ortalamasında yarış bitirmemiz isteniyor. Örneğin bir yarışta altın için en az 193 km/h ortalamasında bitirmemiz isteniyor. Yol boyunca hızımızı ne kadar yüksek tutarsak ortalama da o kadar yüksek oluyor. Değişik ve güzel olmuş.

*Autologda bir sıkıntı var sanki. Kendi kendine Autolog bağlantısı kesiliyor.

*Multiplayer modu çok fazla oynamadım ama gözlemlediğim kadarıyla tüm online eventler Speedlist altından yapıyor. İster default Criterion listesi başlatabiliyoruz, ister kendimiz oluşturabiliyoruz. Challengelardaki mantık yine PB gibi. Ancak PB'da oyundaki kişi sayısına göre challange olurken bu oyunda kaç kişi olursa olsun farketmiyor. BP'a göre daha sade olmuş bu kısım.

*Paradise City, Fairhaven City'den daha güzeldi sanki. :)

*Oyundaki BP sıtayla bilbord kırmak ve gate'leri açmak eğlenceli. :) Bir bilbord görünce ona nerden ulaşırımın muhasebesini yapıyorsun hemen. Üstelik bu oyunda psn listenizdeki arkadaşlarınızın da derecesini ve en uzağa atlayanın resmini/avatarını koymaları güzel olmuş.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha sonra ekleme yapabilirim. Ha alayım mı, güzel mi diye sorarsanız ona yorum yapamam. Malum iyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan diye bir laf vardır. Alırsınız beğenirsiniz iyi ki almışım dersiniz, ben öneririm beğenmezsiniz suçlu ben olurum... :) Oyunu çok beğenen de var hiç beğenmeyen de. Almayı düyünüyorsanız en azından bir şekilde trial falan oynayıp karar verin derim...

onlinede 2 inci kullanıcıya izin vermiyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

onlinede 2 inci kullanıcıya izin vermiyormu ?

Hafta sonu aynı hesaptan oyunu indirdiğim arkadaşımla beraber online oynadık. Sorduğun buysa eğer.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.