Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

onlinede 2 inci kullanıcıya izin vermiyormu ?

Hafta sonu aynı hesaptan oyunu indirdiğim arkadaşımla beraber online oynadık. Sorduğun buysa eğer.

yok sorduğum ps3 te 2 kullanıcım var birinde online oynuyor 2 inci kullanıcıda online bağlanamıyor lütfen aktive ettiğiniz hesaptan oynayın diyor
  • Bence oyunu eleştirenler haksızlık yapıyor.Güzel bir oyun olmuş, kokpit kamerası olsaydı çok daha iyi olurdu ama bu hali de son derece güzel.
  • Online oynayanlar , toplanıp aramızda yarışlar yapsak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Online oynayanlar , toplanıp aramızda yarışlar yapsak ?

Adam hakli beyler toplanalim. Millet salak salak carpiyor , bi durda yaris baslasin orda carp be adam ( tabi lexus'uma yetisebilirse)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortası yok biri cok iyi diyor biri yerden yere vuruyor.tamam zevkler ve renkler farklıdır ama bir ortasıda olmalı bence..

• Most Wanted ismi yanlış olmuş, Rundan bir fark göremedim... Garajlar felan hiçbiri yok. Sevmedim...
  • Mustang aldım gitmiyor polisler boyna yakalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tünele R8 le girince o ses yokmu bitiriyor beni ::........
  • kaç araç var 41 mi ?
  • Bu oyunda yeni bir blacklist yok mu? aracı body modifiye yok mu? bounty toplama polisi takla attırma yok mu?
  • İki günde 1st Most Wanted oldum. :) Koenigsegg Agera R, Pagani Huayra, Bugatti Veyron akıyorum yollarda. Şimdi kalan araçları bulup hepsinin yarışlarını temizleme zamanı... :)
  • quote:

İki günde 1st Most Wanted oldum. :) Koenigsegg Agera R, Pagani Huayra, Bugatti Veyron akıyorum yollarda. Şimdi kalan araçları bulup hepsinin yarışlarını temizleme zamanı... :)

Abi sen oyunu bitirdin valla ... Yanliz bu oyunu trophyleri biraz kolay geldi yoksa banami oyle geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

İki günde 1st Most Wanted oldum. :) Koenigsegg Agera R, Pagani Huayra, Bugatti Veyron akıyorum yollarda. Şimdi kalan araçları bulup hepsinin yarışlarını temizleme zamanı... :)

Abi sen oyunu bitirdin valla ... Yanliz bu oyunu trophyleri biraz kolay geldi yoksa banami oyle geldi

Evet kolay. %75'ini tamamladım ve çoğu oyunu oynarken kendiğinden oluyor. Sadece birkaç tane uğraşıp yapılacak trophy var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Evet kolay. %75'ini tamamladım ve çoğu oyunu oynarken kendiğinden oluyor. Sadece birkaç tane uğraşıp yapılacak trophy var.

Aynen abi oyunun ilk 10 dakikasi 10 trophy verdi neredeyse ;) ... Yanliz oyunun hani bi modu varya bi hiz ortalamasi veriyo yolu o hiz ortalamsinda gitmek gerek. Iste ben onu ters yonde gitmemiz gerek zanettim oyle bi kastimki bayada bi yaris gectim oyle. Fail oldum resmen

• Demekki o yarista short gearbox u seciyormusuz eyvallah abi ugrasmam fazla heralde.

• Merhaba

oyunda split screen var mı?
  • Yok dostum. Maalesef

• Öner, oyunu alırsan sallayalım. XBOX360 yerine PS3 sardım bu aralar. Most Wanted'ı PS3'de oynuyorum.
  • Oyunu almayı düşünüyorum 1-2 gün içerisinde..

• Beyler Oyunu Almak Üzereyim Basıp Basmama Arasında Kararlıyım Ramak Kaldı Ama Bir Sorim Dedim Motor Sesleri İle Modifiye Nasıl Birde Eski Serilerdeki Gibi Arabayı Sürünce Gemi Sürme Hissi Veriyor mu :9
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.